Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paucia22

Ulubiona pozycja

Polecane posty

Gość Paucia22

Uwielbiam jak leżę na brzuszku i wchodzi we mnie mój facet wtedy i liże mi uszko i szyję i czuję jego stękanie :D.Wtedy rytmicznie ruszam tyłeczkiem a on się wpasowuje w ten rytm...Mmm...Bosko.Dochodzę w ciągu 5-10min tak-bez gry wstępnej.A wy jakl lubicie najbardziej?

Gość I want to be SLIM
Masz orgazm pochwowy? :) Mogę Cię zapytać ile masz lat? Ja też lubię tą pozycje, uwielbiam to stękanie mojego faceta...mmmmm...

Gość już wszystko wiem
orgazm pochwowy nie istnieje, dziewczyny udają go, żeby facet szybciej skończył

Gość Paucia22
Mam 22 lata od paru dni.No mam orgazm pochwowy :).Ale lubię dotykać łechtaczki gdy czuję ciepło jego ciała na plecach....mrrr ;) wtedy lepiej czujękurczenie się pochwy w środku podczas jego ruchów ;)

Gość I want to be SLIM
Ja czuję dokładnie róznicę pomiedzy orgazmem "w środku" a orgazmem pochodzącym ze stymulacji łechtaczki... To są dwa rózne rodzaje i da się to odczuć.

Gość Paucia22
W tej pozycji zawsze mam orgazm pochwowy.Wypinam tyłeczek rytmicznie i on mnei bzyka w ten rytm i jest bosko :D.

Gość I want to be SLIM
Hahah mam dokładnie te same obserwacje :) Co ciekawe mój chłopak miał do mnie żal jak masowałam sobie łechtaczkę, bo myślal, ze mnie nie zaspokoja, a ja po prostu dzięki temu mam wieksza przyjemność w SRODKU ;)

Gość Paucia22
A mój facet sam mi wkłada tam swoją rękę i kładzie na mojej bo chce czuć jak to robię :D.Wiele razy rezygnowałam z ręki i miałam orgazm pochwowy.Czuję wtedy ajk mi się tak rytmicznie zaciska w środku.Dotykanie łechtazki to taka dodatkowa przyjemność a nie główna-to tak jak dotykanie sobie piersi w międzyczasie ;)

Gość Paucia22
Jak się dotyka łechtaczki z zewnatrz to w środku się mocno zaciska i w środku czuć jeszcze intensywniej :).

Gość I want to be SLIM
Mi jest trudno zrezygnować z "ręki" :( A właśnie bym chciała, dojśc do orgazmu tylko przy pomocy jego penisa ;) Moze potrzebuje więcej praktyki ;)

Gość takie tam duperele nic więcej
wynocha na erotyczne, zboki :D

Gość Paucia22
Łecztaczka zwiększa ciasność w środku i dlatego trudno Ci odstawić :D

Gość I want to be SLIM
Hah chyba muszę iść na odwyk od reki;) Małymi kroczkami do przodu ;)

Gość Paucia22
Ja doszłam pierwszy raz pochwowo bo facet położył sięna mnie własnym ciałem a waży 93 kg i nie mogłam tak ręki włożyć i miałam za chwilkę i doooooszłam :D bo w międzyczasie cały czas się ruszał i mnie lizał po szyi i uszkach ;)

Gość Paucia22
W tej pozycji przecież nie przeszkadza ta ręka bo jest pod TObą to nei rezygnuj z tego.Faceci przecież też lubią bzykać i w międzyczasie dotykać po jajkach :D.TO cos wtym rodzaju :)

Gość gość
Kocham rzniecie na pieska :) jak szarpie mnie za włosy, daje klapsy mm.. moja ulubiona, bo mogę się przy niej piescic:) ale też całkowicie się oddać, mam najlepsze doznania, bo uwielbiam jak go głęboko we mnie wbija :D poskakac też lubie, ale leniuszek ze mnie :)

Gość gość
Moja ulubiona pozycja to "na pieska" "misjonarska" i jak moja kobieta siedzi na mnie i skacze :3 Na pieska ponieważ sprawiam wtedy najwieksza przyjemnosc mojej slodkiej kobiecie i strasznie lubie ja ****** w tej pozycji, moge ja trzymac za d**e i dawac klapsy :3 Misjonarska poniewaz mozemy sie do siebie usmiechac i calowac :3 Natomiast pozycja trzecia to dlatego ze moge dotykac jej wysmienite cialo i tez potrzymac za dupke :3