Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MoniaMONT

ODKRYLAM COS,ŚMIERDZI MI ZDRADĄ

Polecane posty

Nie mamy ze swoim facetem tajemnic przed sobą.mój laptop jest w naprawie,więc dzisiaj skorzystałam z jego laptopa,JESTEM SAMA W DOMU.Po odpaleniu laptopa,załączyło się jego gg.wiem że on nie ma czasu z niego korzystać i z nikim nie GADUJE przyszła wiadomosc otworzyłam ją ale to JAKAŚ REKLAMA.spojrzałam że ten jego profil jakiś goły i dodałam avatora NASZE ZDJĘCIE. No i właśnie po tym ,jakAś Anka wysłała wiadomość z emotikonka BRAVO!!!odpisałam o co chodzi?a ona na to fajna fotka,ja do niej mi też sie podoba a ona na to nie wiedziałam że z kimś jesteś. podała date czyli 3 mies.temu nic nie mowiłeś,jak zobaczyłam te datę to zamarłam,akurat byłam za granicą 5 dni,a on wtedy nie odbierał tel.bo niby przysnął i odpisał o 1 w nocy,a ja dzwoniłam 0 22-iej.co myślicie o tym?zapytam ch*ja jak wróci co to ma byc wogóle? Dopiszę wam że jesteśmy ze sobą rok,a tej dziewuchy fotke mi kiedyś pokazywał że to jego byłej koleżanka że to taka k**wa,a kiedyś to miał jej fotke ściągniętą na pulpicie, ,mówił że może przypadkiem sie skopiowała że on jej nie zna ,,aha i wogóle to jest nam ze soba cudownie w sexie i wogóle jest dla mnie jak pantoflarz,juz nic rozumiem,myslicie że zdradza?co mam dalej robić,nie odpisuje nic tej k**wie,ale mu dzisiaj zrobie jazde,albo nie!!! zapytam grzecznie,nie jestem gowniara żeby robic panikę,doradzcie proszę

Gość chuda babka25678
ja bym maglowala ta laske na twoim miejscu

Gość chaszimotto
znowu ty?:( skasowali cię czy co?

JAK PISAŁAM WCZEŚNIEJ,ONA TWIERDZI ŻE SIĘ WIDZIELI I TO W TYM CZASIE JAK MNIE BYŁO,DATA BY PASOWAŁA,POTEM ŻE DONIEJ DZWONIŁ,WIĘC ZAPYTAŁAM JAKO"ON" OCZYWIŚCIE Z JAKIEGO NR,DZWONIŁEM -Z TEGO 508......... JA NA TO ŻE GO JUZ DAWNO NIE MAM:-) WIĘC DOBRA ŚCIEMA -A ONA -ALE WTEDY MIAŁEŚ NAPISALAM ZE TAKA GRUBA ŚWINIA BYM SIE NIGDY NIE ZAINTERESOWAŁ ONA NA TO ŻE MAM W RYJ ZE TĘ GRUBĄ ,ŻE PRZEDTEM MU SIE PODOBAŁAM NIEWIEM CO MYSLEĆ NAPISAŁA ŻE JAK CHCE TO PRZESLE CAŁY ZRZUT EKRANU TYCH ROZMÓW JUZ JE MA OD NIEGO KOCICO BYLO CUDOWNIE ONA -WIEM ITP NALEPSZE JEST TO ŻE ON UZYWA PEWNEGO OKREŚLENIA PIERSI' KTORE ONA PODAŁA

uciekam zobacze co tej moj powie na to wszystko jak wróci,niewiem czy mówic czy nie?

Gość Teresa Cwalina
Moniamont czemu obrażasz Jana Pawła II?