Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowite pole

wszyscy się ze mnie śmieją bo miałam cesarkę:/

Polecane posty

Gość krutko trzymaj
musisz dojebac jej to sie odczepi. ja bym powiedził t ow taki sposob zeby sie nei bronic a byc dumnym z cesarki i odrazu dopierdalajac tesciowej. powiedz suce: niech biedota rodzi w cierpieniach i na łasce , ja zaplacilam i mialam cesarke bo mnie stac. a co robia biedacy to ich sprawa.

matacz..... właśnie przyznałeś mi rację jednocześnie nie przyznając jej. Mówisz, że to nie obecne czasy są wyznacznikiem, a właśnie zaprzeczyłeś sam sobie. Pisząc np że tradycja na dwa dania umarła z naszego lenistwa...dla kogo kobieta ma gotować obiad z 2 dań jak mąż wychodzi o 6 rano a wraca o 21? Kiedyś wychodził o 6 i 14 był w domu, 8 godzin. Teraz mało kto pracuje 8 godzin. Opierasz się na swoim przykładzie bo twoja żona po porodzie....zrozum kobiety są różne. Ja po porodzie też wstałam, wzięłam prysznic, a kobitkę obok mąż musiał myć bo nie mogła ustać na nogach. A teraz odwracam sytuację bo się wymądrzasz i jak dla mnie piszesz brednie. Ilu z was facetów jest w stanie ogarnąć to, z czym my się mierzymy na co dzień? Który nam dorówna? Potrafisz krytykować i mówić że kobieta to leń, a jak wygląda twój dzień, noc i weekend? U nas ciężka orka, każdego dnia i każdej nocy, nie mamy czasu pierdnąć, a co wy mężczyźni robicie w tym czasie? Zaraz zaczniesz sypać jaki to z ciebie wyjątek i przykładny mąż i ojciec, ale powiedz ilu takich przykładnych chodzi po ziemi? A do krytyki to jesteście pierwsi.

Gość matacz.....
ha ha i tutaj widzisz poległas , bo trafiłas na faceta ktory udowodnił wlasnej kobiecie , ze marudzi i nie ma racji i udowodnie to tobie , inna sprawa czy uwierzysz , ale matacz to specyficzny gosc :) gość ktory pisze tu od lat i juz o tym co za chwile pisałem wczesniej , a jak bedziesz chciała to znajdziesz owe posty . Wiec to ja w domu gotuje , to ja w domu sprzatam , to ja robie zakupy bo zona za duzo wydawała , to ja pilnuje płatnosci i wile innych drobnych rzeczy - co robi zona ? robio pranie , a pierze prlaka automatyczna ktora ja obsługiwac też potrafie , myje okna ! bo cos robic przeciez musi , ale wystarczy ze sie słowem odezwie ze jej ciezko i z tego ja zwolnie i zrobie to równie dobrze jak ona , jak nie lepiej , co nie znaczy , ze robi to zle . a co ja robie ? ha .... ja robie wiele , bo pracuje zatrudniony w firmie na cały etat , do tego mam własna mała firme tak ze zajety jednak troche jestem , a mimo to na to wszystko czas znajduje bo to wszystko kwestia organizacji i tak to jzu trwa 12 przeszło lat - wiec nie pisz mi tutaj rzeczy , ze my nie damy rady , nie da rady popierdóła jakas , a kazdy inny facet da radę , bo to nic wielkiego ! Tylko wy to przedstwiacie jakie to niby wielka i ciezka praca . praca od rana do wieczora , ok pewnie ze tacy są , ale to nie cała populacja , nie wiem skad piszesz , ale tu na slasku mało kto pracuje dłuzej niz 8 godzin a wlasciwie 6, albo 7,5 godziny bo tak pracuja górnicy :) Hołota w wiekszosci przyjezdzna .... dla kogo ma gotowac ? dla dzieci i dziwie sie , ze musze o tym pisac . tak kobiety są rozne , tego nie zaprzeczam , pisałem wyraznie ze zdrowa kobieta , tak czy nie - ? a zdrowa kobieta ma jak napisałem , o jednostkach chorobowych nie wspominałem , co nie znaczy , ze takich nie ma ! Pytanie , czy ona jest chora , słaba czy sie piesci , nie mozliwym jest by wszystkie , albo taka ogromna liczba kobiet była chora , to wychowanie zasranych mamusiek co to mysla ze urodziły ksiezniczki ktorym sie wszystko w zyciu nalezy , dobry maż , kasa i willa z ogrodem . tak - masz racje jestem przykładnym ojcem , bo maz ze mnie zaden bo i zona do dupy ! Jak dzieci były małe i był to ten czas gdzie płaczą , zona nie pracowała , a dzieci mielismy w odstepie 5 lat wiec nie obciazało ja dwoje na raz nie pamietam okresu kiedy to by bywał czs nocny kiedy to nie dało sie spac bo dziecko płacze , takie stany były ale to chwilowe a nie trwajace tygodniami - wiec skoro dziecko płacze w nocy i trwa to iles tam i zyje , to tym bardziej osoba dorosła da rade i zyc bedzie i nic jej sie nie stanie , bo skoro malec daje rade , to tym bardziej matka musi odesłał bym cie do rozmowy z moja mama , i nie tylko nią , albo lepiej do rozmowy z moja babcia , ktora to urodziła 5 dzieci z czego 3 w polu podczas pracy przy kartoflach oczywiscie ja tamtych czasów nie chwale i nie chce nawet by kobiety tak ciezko jak wtedy kobiety sie mkiały , ale porównaj to ... nie masz pojecia co to orka o ktorej wspominasz , bo masz automat , zmywarke , pieluchy jednorazowe itd. wiec przestan wstydu oszczedź JA WIEM ZE SĄ PRZPADKI TRUDNE I TYM KOBIETA WSPÓŁCZUJE mam oczy , uszy wiec widze słysze - ale znacza wiekszosc to lenie i rozpieszczone pasozyty ,a maezczyzni głupcy którzy to tolerują .

Gość matacz.....
znaczna wiekszosc mezczyzn to durnie, i ci durnie spowodowali to, ze nastało równouprawnienie . i choc sprzeczne jest to z natura , madre kobiety , sprytne , cwane wywalczyły sobie te i inne kwestie , a durne chłopy myslą ze górują . pociagnoł bym ten wątek w tej kwesti , ale niepotrzebnie mnie to zdenerwuje :)

Gość kpinaaaaaaa olejjjjjj
hahahahhahahaahah miałaś cesarkę hahahahahahhahahahahahah :D:D:D

Gość ty matacz
ja też jestem ze śląska ( i nie jestem przyjezdna z jakiejs wiochy- rodzina od pokoleń śląska) ale wstyd mi za Ciebie, ze tak pierdzielisz!

Gość osz kurde
matacz, zapytaj SWOJEJ BABCI np. czym i jak często depiluje się okolice bikini, ile razy przed sezonem słonecznym trzeba robić zabiegi mikrodermabrazji, jakie ćwiczenia aerobowe są najlepsze na mięśnie brzucha a jakie na uda, który podkład kryje najlepiej i ile trwał kurs chodzenia w szpilkach :D. Będziesz wiedział, jak wtedy kobiety o siebie dbały :D.

matacz...to wszystko tłumaczy, jesteś ze śląska. Mieszkałam na śląsku 2 lata - prowadzę firmę - trochę się naoglądałam. Dla mnie to Państwo w Państwie. Rzeczywiście jest tak, że kobitkom się praca w rękach nie pali, nikomu się u was nie śpieszy, życie przebiega powoli i na luzaka. Ja jako przyjezdna dostawałam szału, bo ciągle miałam mało czasu a pani przy kasie zamiast skasować mi zakupy pierdzieliła o herbacie z inną kasjerką, a kolejka rośnie. Na poczcie to już w ogóle nie wspomnę, stało się wieki. Dla mnie mentalność ludzi na śląsku jest taka jak kiedyś za komuny w całej Polsce była. Stąd też się bierze fakt, że kobiety wtedy robiły mało i tak u was zostało. Ale...jest jedno ale....wam facetom też się nie śpieszy w pracy. Widziałam ekipę która kładła płytki koło mojego mieszkania. Pięć schodków zajęło im 2 miesiące - w trzech robili. Dla mnie to ubaw po pachy, bo jeden pracownik taką robotę w jeden dzień zrobi, a im zajęło to 2 miechy. Żeby nie było nie chcę krytykować śląska, bo gdybym się tam wychowała to wasza wspólnota jest wspaniała, ale jako intruz czułam się źle i niesprawiedliwie, że wam się robić nie chce i mnie też utrudniacie swoim podejściem pracę. Wracając do sprawy, nie będę z tobą dyskutować, bo wiem że nie ma sensu, ja wiem swoje, u mnie żyje się inaczej. Wiele kobiet zapieprza 24/7 a facet po przyjściu z pracy jest zmęczony. W nocy to matka wstaje do dziecka, bo facet się musi wyspać. W weekendy facet musi odpocząć, a kobitka gotuje, sprząta, prasuje, zajmuje się dzieckiem itd. Nie znam faceta który potrafiłby uruchomić pralkę. To tyle.

Gość do saint...
nie gadaj z debilem, szkoda czasu, jakoś nie wierzę w te kity, które wciska...siedzi jakiś gejek na kafeterii kilka lat, pieprzy głupoty, wymyśla różne śmieszne opowieści, zawsze podkreśla, że ktoś mu tam nie uwierzy, więc kity wciska, pajac jeden, przemądrzały, który wie wszystko najlepiej, ale tak mu się tylko wydaje.

Gość matacz...,.,
pajaca masz w lustrze i moze warto je przeczyscic zanim przed nim staniesz opisuje pewna grupę ludzi , mezczyzn , kobieta , na pewno nie sa to wszyscy ! fakt jest faktem , ze zbyt wiele kobiet to pasozyty bo na takie jej matki wychowały / Fakt jest też taki ze wielu facetów to popierdóły bo też na takich ich wychowano czy to znaczy , ze tylko ja zostałem dobrze wychowany ? zapewne tak , jednak ja to nie zaden wyjatek , wszak mam znajomych , kolegów , a i przyjaciół wiec nie jestem jednostka wyjatkowa !! CHCE PRZYPOMNIEC TUTAJ JEDNAK PEWNE POWIEDZENIA Chcesz miec panią - jebaj na nia jak dbasz tak masz i wiele innych ktore zapewne znacie Chyle czoła przed kobietami ktore zapierniczają jak to dziwnie napisałas 24/7 rozumiem ze chodzi o 7 dni tygodnia , sam znam i takie , sek w tym jednak , ze te sie nie skarżą i tym nie ma zle ! skarzą się te i tym zle co wyzej sraja niz dupy mają , a sobą nie wiele reprezentuja , są nastawione na konsumpcje i pasozytnictwo i to nie podlega duyskusji tak samo jak są faceci władcy pilota , damscy bokserzy i nieroby . Opisuje tylko pewna grupę ludzi .

Gość matacz...,.,
osz kurde matacz, zapytaj SWOJEJ BABCI np. czym i jak często depiluje się okolice bikini, ile razy przed sezonem słonecznym trzeba robić zabiegi mikrodermabrazji, jakie ćwiczenia aerobowe są najlepsze na mięśnie brzucha a jakie na uda, który podkład kryje najlepiej i ile trwał kurs chodzenia w szpilkach . Będziesz wiedział, jak wtedy kobiety o siebie dbały -------------------------------------- odezwała sie madra - boki zrywam ! :) jestem pzreciwnikiem depilacji okolic bikini po prostu mi sie to nie podoba i wrecz czuje wstet do wydepilowanej wygolonej kobiety . A JAK KTOS MA ZAPEDY PEDOFILSKIE A WAM KOBIETA SIE TO PODOBA to sie golcie ile chcecie , nie ma to jednak nic wspólnego z higieną co juz mi na innym forum chciano wcisnać . nie znam też kobiet ktore chodziły na kurs chodzenia w szpilkach , kobieta to po prostu potrafi , a jak jestes oderwana od pługa , albo od obory to i taki kurs ci potrzebny , tak samo wszystkie te inne zabiegi , dbac o siebie a przesadzac i ulegać modom , trendą ktorymi nas pasą, ze to niby dla naszego dobra i urody ... to wielka przesada i udowadnia wasza jedynie próznosc nie majacą nic z kobiecoscia wspólnego .

Gość matacza kobita ma taka
owlosiona pissde, ze mu klaki w zęby wlazą i jemu to sie podoba...mmmmm nie ma to jak spocone,dlugie,posklejane od sluzu klaczyska...a to chyba ty masz zapędy pedofilskie kolego, skoro wygolone kobiece łono nie kojarzy ci sie z dbajaca o higiene i estetyke kobietą tylko mala dziewczynka, masakra:o siedzisz cale dnie na babskim forum i pyerdolisz koles od rzeczy jakbys wszystkie rozumy swiata pozjadal! widac ze jestes prosty i prowadzisz proste zycie i probujesz innym wcisnas na sile swoje przekonania, ale nie kazdy jest taki glupi, kazdy robi to, co uwaza za sluszne, nie wszyscy musza robic tak jak ty!

Gość Aleś ty durny matacz
Jak kobieta ma owłosieone pachy i nogi to też ci się podoba :D? Bo to też się depiluje, jak nie wiesz. Następna fantastyczna teoria naukowa to ta, że noworodek płci żeńskiej RODZI SIĘ Z umiejętnością chodzenia w szpilkach :D. Otóż nie, mój drogi, tego też trzeba się nauczyć. Podobnie jak robiebnia makijażu itd. I nie pierdol tu farmazonów, bo jako facet nie masz pojęcia (i dałeś temu wyraz) co kobieta MUSI koło siebie zrobić, żeby być atrakcyjną - bo inaczej kopnie ją w dupę taki jeden z drugim dla młodszej i zadbanej.

Gość litkajaaaaa
durne baby higiena to nie tylko względy estetyczne ale przede wszystkim odpowiednia flora bakteryjna w pochwie która jest chroniona dzięki owłosieniu,co myslicie że na darmo tam na dole sa kłaki,a myta owłosiona cipka nie smierdzi,no chyba że ktos jest mega leniem i woli sie ogolic niż umyć. Tez się goliłam na zero jak jakas głupia bo taka moda,ale mój obecny facet lubi miec troche włosów i zawsze cos tam zostawiam i od tamtej pory zero problemów,zadnych zapaleń nic. A jak facet gustuje w całkowicie ogolonej to tez bym miała podejrzenia ze cos z nim nie tak

Gość Aleś ty durny matacz
Z tego co widzę, to o goleniu "na zero" napisał matacz :D, czyli facet, a nie "durne baby". Co do golenia -przecież nie da się ukryć, że u bardziej owłosionych pań, włosy łonowe nie rosną tylko na wargach sromowych, ale również na udach na przykład - i to trzeba ogolić, żeby czuć się komfortowo na basenie/plaży w bikini. A włosy pod bikini można przystrzyc, żeby je ogranąć - nie trzeba ich od razu totalnie golić. Więc nie wiem o co takie HALO - to, że nasze babcie i matki tego nie robiły jest poza dyskusją :D. To, że my czujemy się do tego zobligowane - też jest poza dyskusją.

Gość Oh My God!
woli się ogolić niż umyć to ty tak na sucho byś pojechała żyletą a po kremie się nie opłukała :O?? Szacun :D!

Gość matacz...,.,
matacza kobita ma taka owlosiona pissde, ze mu klaki w zęby wlazą i jemu to sie podoba... ------------------------- jakos moja kobieta ma zadbaną ale jednak owłosioną pizde i nie mam problemu z tym ze mi sie tam jakis kłaczsek dostanie , tak podoba mi sie owlosiona - bo naturalna ! a nie idaca za modą lenistwem i wygodą ----- mmmmm nie ma to jak spocone,dlugie,posklejane od sluzu klaczyska -------------------------------- No jak nie dbasz o higienę wiejska babo to tak byc moze , jednak moja kobieta nie ma posklejanych , ani spoconych bo sie zwyczajnie myje . Dziwne , ze masz na głlowie włosy i o nie dbasz nie masz ich tłustych , posklejanych , spoconych itd. wiec pzrestan mi tu srac głupoty o zenujacej tresci nie majacych z rzeczywiostosią nic wspólnego , Nawet podczas okresu nie przeszkadzaja tak jak piszecie wam te włosy , ale wiele kobiet jest za wygodne o czym tu ciagle pisze --------------------------- ...a to chyba ty masz zapędy pedofilskie kolego, skoro wygolone kobiece łono nie kojarzy ci sie z dbajaca o higiene i estetyke kobietą ---------- pierdzielisz , zadbana to jedno a wygolona to drugie i nie ma powiazania , inaczej chodz łysa na głowie matole . ------------------------------ Aleś ty durny matacz Jak kobieta ma owłosieone pachy i nogi to też ci się podoba ? Bo to też się depiluje, jak nie wiesz. ----------- Tak mnie sie podoba , ale !!!!!!!!!! ja tam wole przystrzyzone pachy niuz wygolone , jednak własnie pzrez takie popierdóły jak ty moja kobieta by nie byc wysmiana goli sie pod pachami - tez pacha to całkiem inna bajka niz cipka . ------------------------------- Następna fantastyczna teoria naukowa to ta, że noworodek płci żeńskiej RODZI SIĘ Z umiejętnością chodzenia w szpilkach . Otóż nie, mój drogi, tego też trzeba się nauczyć. ---------- Nikt mojej kobiety nie uczył chiodzic w szpilkach a sama sie nauczyła - wiec nie sadz tu głupot ! na roweze też sie ludzie sami uczą jezdzic ... --------------------------------------- bo jako facet nie masz pojęcia -------- :) bredzisz wywłoko - sam chodze do kosmetyczki kiedy trzeba , sam jestem metrosexualnym facetem , jednak nie ma to nic wspólnego o tym co tu piszemy - wszystko jest dla ludzi - w ramach rozsadku . ------------------------------------------ (i dałeś temu wyraz) co kobieta MUSI koło siebie zrobić, żeby być atrakcyjną - bo inaczej kopnie ją w d**ę taki jeden z drugim dla młodszej i zadbanej. ---------- :) no ja piernicze ! ales durna , albo durni faceci cie otaczają , jezeli uwazasz ze atrakcyjnosc kobiety wyraza sie poprzez jej makijaż to klekajcie narody ! zadbana kobieta nie musi na siebie włozyc "..." jak makijażu , tak zelu , a zadbana ma całkie inny wymiar wariatko -------------------------------------------

Gość matacz...,.,
Aleś ty durny matacz to, że nasze babcie i matki tego nie robiły jest poza dyskusją . To, że my czujemy się do tego zobligowane - też jest poza dyskusją. ----------------------------- wszystko jest poza dyskusją - masz wygolona , zadbana jestes a i tak cie zuci twój facet , albo zdradzi z inną , bo ty jestes kretynka !! a faceci wolą inny rodzaj kobiet , pomijam tych co to wypisuja na necie "fuj" dla zarosnietej cipki - to są zboczency pedofile i pedały , a nie faceci ja rozumiem chwilowa odmiane, stad wygolenie sie na przykład partnerki , ale nie ze tak ma byc i jest lepiej .

Gość matacz...,.,
a ja, jak na metroseksualnego faceta przystało, daję doopy podstarzałym wywłokom z kłakami na piczkach i panom, którzy besztają mnie jak psa, kiedy wypluwam ich włosy łonowe - wtedy chodzę przy nich na czworakach na smyczy i obrywam pejczem. dlatego tu muszę się wyżyć, w życiu realnym siedzę pod pantoflem.

Gość zielona12345
a to ze jestes chuda to gorsza? wcale nie czesto baby jak widze drobne kobiety to mowia pewnie nic nie je i biora na jezyki . zreszta nie jedna kobieta rodzi przez cesarke. swoja droga duze dziecko

Gość Tylko potwierdzasz swoimi
wypowiedziami, że mają rację ci, którzy uważają cię za durnego. I nieokrzesanego, któy nie potrafi swojego zdania kulturalnie, bez obrażania innych wyrazić - i myślisz, ze kogoś tym zastraszysz.

Gość osz kude
matacz się zopatrzył w szklaną kulę i przepowiada przyszłość :D! Ile za radę - czy jak nie wygolę się na zero to mój mąż mnie zostawi :D?

Gość tez mialam cc
i tez w biodrach jestem drobna jak Ty, syn wazyl 4700 ;/ a jesli slysze jakies komentarze to od razu mówie 'to co miało mnie rozerwac ?!' w dupie to miej i odpowiedz na takim poziomie jak one do ciebie mówią.

Gość matacz...,.,
jak sie ze mna pisze w kulturalny sposób to i ja potrafie , na chamsto jednak odpisuje chamsko . Golenie wynika z lenistwa i ulegania modą - NIC INACZEJ !

Gość matacz...,.,
PODSZYWY BEZSKUTECZNE :)

Gość Ajwouih
Pewna jesteś, że chcesz takiej przepowiedni? On pisze jak nawiedzony idiota - "faceci lubią", a jak ktoś woli coś innego to "pedofil", a jak seks analny, to gej :D. A jak kobieta lubi seks analny to kto? Krypto-gej :D? Ja ci mogę napisać, że kobiety lubią brunetów, bo to bardziej męskie - a jeśli wolisz blondynów to jesteś ukrytą lesbą, jak wolisz wydepilowanego faceta, to jesteś pedofilką, a jak wolisz straszych - to nekrofilia się kłania :D.

Gość matacz...,.,
ten wyżej to podszyw!

Gość matacz...,.,
NIC NIE BIERZE SIE Z NICZEGO ! wiec daruj sobie kiepskie wywody .

Gość matacz...,.,
takie głębokie myśli mnie nachodzą jak zapomnę leków psychotropowych

Gość matacz i inne matacze
ZASMIECACIE TOPIK!!!