Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę miec dzieci

Do matek z kafe

Polecane posty

Witajcie, co jest rzadkim zwyczajem na kafe, chciałam złożyć wszystkim matkom wyrazy szacunku i uznania często czytam negatywne komentarze w waszym kierunku od osób bezdzietnych, więc chcę wam powiedzieć, ze osobiście podziwiam was za odpowiedzialność, poświecenie i pewnie dużo trudu, który musicie włożyć w wychowanie dzieci, myślę, ze wasza praca jest jedną z bardzo ciężkich i dziwie się osobom, które nie uważają jej za pracę bądź jej nie szanują myslę, ze duzo bezdzietnych osob ma podobne zdanie, po prostu czesciej wypowiadają się te, ktore chca kogos obrazic pozdrawiam i zyczę duzo zdrowia i radosci z pociech w przyplywie dobrego nastroju K.

Gość Miłe słowa miło się czyta :)
....a to na kafe faktycznie rzadkość :)

Gość do ale macie nie powiem
nie wierzę:) to pewnie jakaś matka napisała tak dla picu:p człowiek człowiekowi wilkiem, a już na kafe to w ogóle masakra...

to prawda, ze na kafe masakra, dlatego napisałam, zeby bylo chociaz o jeden temat mniej masakrycznie nie jestem matka ;) K.

Gość do ale macie nie powiem
skoro tak to, fajnie:) miło poczytać, że się nie jest : rozpłodówą, króliczycą, inkubatorem, maciorą, dojarką, która ma wiadro między nogami, szcza w gacie po porodzie, a mąż ją zdradza, bo jest zaniedbaną, paskudną kurą domową, która całe swoje życie poświęca dzieciom i domowi:) taki tutaj panuje stereotyp...a i matka jest głupia,niedorozwinięta,nie ma ambicji i zainteresowań także:)

Gość week of view
Dziekuję również pozdrawiam

Gość 55445w
ale dzisiaj dzien dziecka a nie dzien matki To wlasnie ich dzieciom powinnas zlozyc wyrazy wspolczucia ze takie kretynki jako matki im sie trafily

Gość mmmmmmmmmmmmmm
wow naprawde mile az sie czuje czlowiek podbudowany ze ktos docenia jak to niekrtorzy nazywaja te nieroby co sidza tylko w domu, w imieniu swoim i wszystkich matek dziekuje