Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Płakać mi sie chce! jestem taka głodna ;(

Polecane posty

Gość nawiązując do wczoraj
a Ty chciałabyś ze mną ten tego? :classic_cool:

Gość a jak mam się czuć? normalnie
:classic_cool:

ja widziałam, ale u laski jedno oko niebieskie a drugie zielone :D ale nawet ładna była :) no czy czujesz sie wybrany, namaszczony na prawika i kurczowo trzymiesz sie swojej cnoty? bo boisz się,że po jej utracie nastąpią straszliwe wydarzenia?

Gość tak, boję się że po stracie
cnoty odpadnie mi kutanga :classic_cool:

Gość przecież to widać z daleka
chociażby po sposobie chodzenia :classic_cool:

ale u kobiet czy u facetow? jakis czas temu widziałam babke co tak szła jakby przetaczała beczki miedzy nogami całą noc :O niezle musiał ją ktoś wygrzmocić :classic_cool:

Gość noo u kobiet
u facetów nie :classic_cool:

wiecie co...spać mi sie chce:O:( nie obrazicie sobie jak z okazji dnia dziecka utnę sobie maluśką drzemeczkę?:) p.s możecie opisać jakie prezenty dostaliście :) wrócę pozniej i poczytam

Zjedz babkę, popijając kawą :D Też jest smacznie. A na kebab pójdziesz kiedy indziej :D Albo idź do ciotki która dobrze gotuje. A nóż będzie u niej schabowy...

nie mam ciotki, która gotuje :( w ogole nie mam ciotki :( kawy nie pijam, zresztą już sie tą zapiekanką najadłam i teraz skubnełam 4 truskawki i już nie czuję głodu :) jakie bilety? lotnicze? :classic_cool: chyba czyjąś wypowiedź znowu skasowano 😠 wlc czemu to robisz :D

a to już mogłam zgadnąć :D w sumie chciałam zadać infantylne pytanie - dlaczego nie masz lotów za free, ale skumałam, że pilot to jednak nie kierowca ztm :D a propos widziałam dzisiaj takiego młodego ładnego! tzn nie wiem czy ładny bo szybko przejechał ale...no taki młody to rzadko sie zdarza:)

Warszawa strona prawa :classic_cool: a może lewa? mam problem z kierunkami.o za tydzień już euro...jak to bedzie? a dzisiaj widziałam 2 zajebistych kolesi albo nawet 3 ! jeden - wysoki, ubrany sportowo/dresiarsko/niechlujnie, ciemne włosy, wgapiał sie ale niestety miałam za długą kiecke :/ :O (okropna pogoda! - nie można sie dziwkarsko ubierać :()

a jaka bedzie pogoda?mam nadzieje że upał albo tak ze 25 stopni, wiatr we włosach,duńczyk?nieee:O wolałabym niemca,ale raczej nie bede wychodziła na miasto bo pewnie bedzie pełno napitych rusków :( ten temat jest jakiś pechowy - znowu jestem głodna:O