Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawskyyy

kogo z kafe macie zdjęcia? kogo chcielibyście zobaczyć? ja kilka mogę wrzucić

Polecane posty

Fiku - tak przy okazji ubliżania jako argumentów...to kto dzisiaj krytykował mój związek w mało kulturalny sposób, hm?

Przecież ja nie studiuję, no ludzie, wiadomo, że jestem projektem😴 Więc śpijta spokojnie;) No mam nadzieję, ze będziesz mi wierna fikuśna:classic_cool:🖐️

Gość żebyś ty fiku
wiedziała jak krwawa na gg na ciebie jechała :D hehe

Fiku - to na drugi raz ogranicz się do krytyki stylu życia, a nie twórz teorię na temat tego czy mój facet mnie kocha, czy ja go kocham i zastanów się zanim powiesz, że czyjś związek opiera się na seksie. Poza tym jak już mówiłam wielokrotnie - jąkanie BSA i jego wygląd zmutowanego trolla mnie nieinteresują. Po prostu wiem, że go to wkurza. On wyzywał mojego faceta od najgorszych przez kolor oczu więc rozmów z nim ani nie traktuję poważnie, ani nie czuję się winna podkręcając mu nerwy :)

Fiku - ej, bądź fair. Ty trollować możesz do woli, a mnie się czepiasz, że jakiemuś dzieciakowi pozującemu na dorosłego małe szpileczki wbijam? :P Poza tym o klasie po dzisiejszym występie sponsorowanym przez PMS nie powinnaś się wypowiadać :P

Może, w końcu już ci dzisiaj uwagę na to zwróciłam - forum to co innego niż rozmowa, więc się ludzi odbiera bardzo po swojemu.

Fikuśna, nie przesadzaj, jak mnie zdradzisz zemszczę się srogo:P I nie bój się, aż tak podła nie jestem. Ale nie chce tu wywlekać prywatnych rzeczy, jak coś wiesz gdzie mnie znaleźć. Aburabi, wejdź na swój nick chociaż bo to jest żałosne.

wiesz, pewnie mimowolnie zaczęłabym się śmiać w momencie kiedy otworzyłbyś usta.

mam na nią kwity i dziwię się czemu taka niemiła. Zresztą nie tylko na nią :D

Nie wywlekam na forum takich rzeczy. Kwity masz? Udajesz, ze nie wiesz o co chodzi? Facet nie kompromituj się. I więcej tutaj nie napiszę bo nie jestem podła.