Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawskyyy

kogo z kafe macie zdjęcia? kogo chcielibyście zobaczyć? ja kilka mogę wrzucić

Polecane posty

Gość już nic nie rozumiem
nastolatka wszystko rozumie :D fiel ajlowju normalnie :D❤️

Ty, Sader - to z moją inteligencją nie jest wcale tak źle, biust C nie robi z kobiety Pameli Anderson :P

Gość sader
@njunnujn Nie powiesz. Równie dobrze może być przystojnym facetem, jak też przeciętniakiem albo brzydalem. Nie ma reguły. Jeśli myślisz, że musi być brzydki to się bardzo mylisz.

fiel -> koniecznie w kombinezonie roboczym, koniecznie z kluczem do kół w dłoni:D

Ja zwarjoje zara! Czy nie umniecie po lucku powiedziec, zew chcecie moje fotki? Mam chentkie sie pokazac, jak nikt nie bendzie nalegal to nie pokarze!

Ja nalegam:)

Aborabi a mogo byc klocze od dzwi wejsciowych bo roboczych nie mam. Borze jestem podekscytowana, chce sie wam ujawnic. tylko ze nie widze rzadnej erekcji z waszej strony. Jak nikt nie zaeragoje to sie nie pokarze I josz, to wasza ostatnia szansa.

Gość sader
@njunnujn Co byś nie myślała, to nie znając go, nie widząc jak wygląda, nie będziesz mogła powiedzieć czy to on czy nie.

U mnie jest erekcja...padnę zaraz :D

najpiękniejsza, Einstein z dużej literki potrafisz napisać ale "ciebie" już nie. Więcej szacunku.

Okiej skoro arz tyle osub mie prosi to nie wypada odmuwic, podjelam decyzje, w zwionzku z tym, ze chce isc na bezrobocie I nie zalerzy mi na pracy pokarze swojo twarz. I dodam na ikoniec( jak josz tu bendo lodzie z firmy mie czytali) ze was nie nawidze, zrojnowaliscie mi mojo mlodosc, za marne tysionc zlotych! Ja bende slawna a wy sieccie w tych szmatach z japoni, dziadostwo jednorazowe a ceny z chin. foty pokarze wieczorem, bo tera we pracy jestem. kocham was idole, wszystkich po ruwno. Ciebie niesympatyczna starsza panio od tego okularzysty tez, a co, kiedys jeszcze zmnienisz zdanie.

sader, „Więcej jest rzeczy na ziemi i w niebie, niż ich się śniło waszym filozofom

tak fikuu, jesteś katoliczką to nadstawiaj drugi policzek i myj stopy wrogom. ;)

Gość arkadeasa
Zdjęcia pytającego dzentelemena zostały wrzucone do tematu "filtrowanie" i tam można je zobaczyć

Najpienkniejsza jestes staro pzemondrzalo panno, ja sie nie dziwie ze nie masz chlopa.

Gość fetyszek master
CHCIAŁBYM ZOBACZYĆ ZDJĘCIA WASZYCH CIPEK!!!!