Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cikawskyyy

kogo z kafe macie zdjęcia? kogo chcielibyście zobaczyć? ja kilka mogę wrzucić

Polecane posty

mnie tak zastanawia czemu bsa w swojej chorobie wymyślił, że moja siostra jest dzieckiem 0.o

Najpinekniejsza damo, uczepilas sie mie jak zep psiego nosa. Patrzonc na twoje wpisy wnioskuje, ze masz ponat 30 lat, twuj ideal, to dlugo wlosy romantyk w okularkach z mlodzienczym wonsikiem, spodnie na kant, pzedzialek na glowie na srodku I dobra ksionrzka w renku pt. Slownik ortograficzny dla bystzakuw.

Lasiczka jest mojo pzyjaciulko I jest ladna, modeleczka. z jutube nie wyszlo bo droga fiel jest pantoflem I ma zakaz wychodzenia z domu I nie mogla do mie pzyjechac. Sama mam zamniar sie pokazac.

BSA - nie o długość pytam, może kolor napiszesz czy coś, przecież masz moje stare zdjęcia, nie? :) Włosy ścięłam miesiąc temu, siostry (która nota bene jest niewiele młoda ode mnie) od tego czasu nie widziałam, a biust mam dużo większy niż napisałeś :) Poza tym nigdy cię nie lubiłam i jeszcze niedawno płakałeś, że nie chcę dać ci zdjęć.

Gość już nic nie rozumiem
Trzeba mieć inteligencje ponad przeciętną ,żeby zrozumieć fiel...nie dla psa kiełbasa :P

Nie, no napisze. Ktoś kto podniecał się 15latką i uważał że jak ma włosy miedzy nogami i cycki to jest kobietą teraz pisze, ze to tylko dziecko :D Powtórzę raz jeszcze, żenujące.

BSA Jesteś żałosnym grubasem i megalomanem. Żal mi takich jak Ty którzy się dowartościowują na damskim forum.

No niech będzie, ale po co komu wiedzieć jak wyglądam? :) Manii na rozdawanie swoich zdjęcie w necie nie rozumiem, mnie nie obchodzi jak wyglądają moi rozmówcy, czemu ich ma obchodzić mój wygląd?

Gość sader
Wielkosc biustu jest odwrotnie proporcjonalna do wielkosci inteligencji u kobiet. To by tlumaczylo wpisy Moorland

Gość panienka_okienka
pytałam was o coś barany!!!! odpowiecie????

Czy fakt że ktoś jest niski, wysoki, pełny, szczupły, blond, ciemnowłosy, opalony lub blady, zmienia jakkolwiek sens treści zamieszczanych w internecie?

zdjęć * - sorry, edytowałam zdanie i nie zmieniłam tego słówka. Fiku - podobno "babcine" :P

No i się BSA znowu skompromitował, nawymyślał, a teraz nie wie co powiedzieć. Ostatnio taki koleś próbował mi wmówić, że zna mnie osobiście. Też się uroczo zamotał :D

Gość już nic nie rozumiem
A tak w ogóle ,ile macie lat? Wszyscy jesteście jak dzieci :P

no pamiętam Moorland, pytający dżem :) dajcie jego fotę, powiem wam czy jest prawdziwa.

njun - ale to była bajka :D Najlepsze, jak powiedział, że teraz rozmawia z moim facetem (który stał obok mnie), a potem starał się to wykręcić :D

Moi idolowie pytam Was- czy chcecie mie zobaczyc dzisiej? Tera pytam czy we sokience we kturej ide jotro na wesele czy w stroju mechanika? Odpowieccie, glosujcie morze. piekna kkafeterjanko- odpowiec mi czy dobze cie opisalam, I jak tu ktos napisalam, moje teksyy so na wysokim poziomnie, tylko nieliczni z wysokim ilorazem mogo mie czytac. Ps. Znasz arnolda frankensztajna? On terz mial dysfunkcje...

Gość sader
@njunnujn Nie powiesz, czy jest prawdziwa czy nie, bo go nie znasz.