Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)normalna

Nie wiem czy przypadkiem nie jestem nienormalna.

Polecane posty

Gość (nie)normalna

Mam obsesje na punkcie pewnych dziewczyn. Są to np. dziewczyny-znajome moich znajomych, które "znalazłam" przez facebooka. Teraz mam np obsesję na punkcie takiej jednej dziewczyny. Jest taka śliczna. Nie mogę się na nią napatrzeć. To trwa już chyba z 2 miesiące. Ciagle śledzę jej profil na maxmodels, piszę do niej wiadomości z fikcyjnego konta by dodała w końcu nowe zdjęcia. Kilka z jej ślicznych zdjęć ustawiałam już wiele razy na tapetę w kompie. Ogladam jej zdjęcia codziennie po kilka razy, po prostu muszę. Zapisuję sobie jej fotki i je przerabiam. Ta dziewczyna jest wg mnie idealna i na dodatek jest jeszcze taka młodziutka. Ja w jej wieku byłam głupim bachorem a ona jest kwintesencją kobiecości. Zazdroszczę jej urody. Ma przepiekne długie włosy w ciekawym kolorze, cudowne oczy, usta, kości policzkowe, zachwycam się nawet jej brwiami. A figura? Idealna. Biodra, wcięcie w talii, piersi. Styl ubierania zdecydowanie na plus. Nie znam jej osobiście, bo mieszka w innym mieście, ale mamy wspólnych znajomych ;) Ona nie jest pierwszą dziewczyną, którą się tak zachwycam. Przed nią było jeszcze kilka innych, ale żadna z nich nie wywarła na mnie tak ogromnego wrażenia. Martwię sie o siebie, że jest ze mną coś nie tak. Też uważam siebie za ładną dziewczynę, mam powodzenie u płci przeciwnej, ale nie potrafię przestać zachwycać się urodą innych dziewczyn.

Gość no i ma racje
może jesteś lesbijką - to nic nienormalnego

Gość (nie)normalna
Nie wiem chyba nie jestem...mężczyźni pociągają mnie zdecydowanie bardziej

Gość a mozeeeeeeeeee
masz kompleksy?? i to napewno. chcesz sie upodobnic do tej laski ...

Gość (nie)normalna
Czy mam kompleksy? No na pewno kilka. Pierwszy to moje piersi....... są za małe :O przez to nie czuję się sexi. Ogólnie moja figura. Jestem szczupła, ale wydaje mi się, że mało kobieca. Z twarzą raczej ok, podobam się sobie.

A może drzemie w Tobie artystyczna dusza? Złap za ołówek bądź dłuto. Sama miewam wielkie poszanowanie czy niemal zachwyt do urody - również kobiecej. Wtedy kobietę taką mogę obrać na muzę swoich artystycznych wypocin, ale broń Boże, nie uświadamiam jej w tym. Z tym że w moim przypadku może to być kobieta, mężczyzna, dziecko... Ale i drzewo o pięknych konarach. Piękno różnie się przejawia. A może faktycznie masz obsesję upodobnienia się do niej? Jeśli tak - zdaj sobie sprawę że będąc kimś innym przestajesz być sobą. Nie wiem czy warto.

Gość Egong
Kamil Babek to ty?

Gość Michałki białe
Jestem hetero, ale również czasami wpadam w szczery zachwyt nad jakąś kobietą - mam na myśli jej urodę, wygląd. Oczywiscie mija to, ale nie tak szybko, niektóre są naprawdę śliczne:) sama nie jestem paszczurem, nawet ładna jestem, ale zachwycają mnie też inne kobiety:P moze fakt - zacięcie artystyczne?

Gość resterrr
wpisz w googole ADRIANA LIMA, padniesz najpieknijsza kobieta