Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frambueska

Gramatyka hiszpańska

Polecane posty

Gość Frambueska

Moglibyscie polecić mi jakąś dobrą książkę do gramatyki hiszpańskiej z ćwiczeniami? Najlepiej żeby z tyłu posiadały też klucz odpowiedzi. Z czego korzystacie uczac sie tego jezyka?

Nie wiem ja się uczyłam tego języka z różnych programów w internecie mam kilka pobranych.

"La mar de palabras" i jeszcze Espanol sin fronteras bardzo dobre podreczniki ale tylko po hiszpansku. jak chcesz z polskimi komentarzami i opisami to Praktyczny kurs jezyka hiszpanskiego z Expans jest bardzo fajny,Repetytorium do A do Z Marii Szczepek jest dobry, bez bledow.

Gość mkimo
a ja nie polecam ksiazek napisanych przez Polakow. Jesli obserwujesz jeszcze ten watek, to daj znac, podrzuce Ci pare dobrych pozycji

Gość Frambueska
dzieki za odpowiedzi :) mkimo - obserwuję ten wątek, więc byłabym wdzięczna za jakieś dobre tytuły :)

Gość Frambueska
up

Gość wrfgzvljn;moitgv r
http://www.jezykiobce.pl/hiszpanski-gramatyka,688.html - bardzo dobre kompendium, wszystko fajnie wytlumaczone, przejrzysty uklad graficzny, dobrze dobrane cwiczenia bardzo dobra jest rowniez Gramatica Basica del Estudiante de Espanol "gbe" taka duza, niebieska, do kupienia w empiku (ok 100) w polskiej wersji lub mozna poszukac hiszpanskiej w necie. smialo moge polecic tez serie USO de la gramatica espanola (elemental, avanzado, superior) tez do kupienia w wersji polskiej, latwo znalezc tez hiszpanska cena dosc przystepna. generalnie polecam zebys pogrzebala troche na chomiku, znajdziesz mnostwo materialow