Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerasta mnie to

wukrza mnie matka faceta

Polecane posty

Gość przerasta mnie to

nie moge pogadac z facetem bo ciagle siedzi z matka w domu . Kocham go bardzo , on nie chce ani do mnie sie wprowadzic ( choc na jakis czas) ani nawet przyjechac ...no bo co mama powie:/ mielismy przerwe, myslalam ze naprawimy to wszystko. zreszta nie bylo zle. do niego pojsc nie pojde- bo matka, a ona sobie nie zyczy mnie u nich w domu. a ja do dzis nie wiem dlaczego. nie mamy po nascie lat, ale po 30... nie raz dawalam sobie spokoj, to on wystraszony sie odzywal ..ale co zrobic jak jego zyciem, emocjami rzadzi jego matka;( on juz jest po jej stronie, bo matka go utrzymuje i musi trzymac jej strone, a ona go nigdzie wypuszcza... a wrecz straszy mnie.. nie rozumie ze ja kocham jej syna;( a on... juz chyba sam nie wie czego chce co zadzwonie to slysze ja w tle ... i milych slow nie slysze

Gość anna 38 gdansk
A moze nie warto sobie nim zawracac glowy?

Gość umlaumlant
niektóre teściowe niszczą wszystko, czy niedoszłe czy te byłe, są takie .

Zapytaj po prostu faceta o co chodzi jego matce. Dlaczego Cię nie toleruje itd. Jeśli ona jest tak ważną osobą w jego życiu i jest od niej tak zależny to jeśli zamieszkacie razem to ona wam nie da żyć . Nie warto się w to pakować w taki związek jeśli nic się nie zmieni w waszych relacjach. Dupa nie facet (sorki za to), że trzęsie portkami przed mamusią i nie jest w stanie stanąć po stronie kobiety - facet ma tyle lat, wstyd...

i co to znaczy, że nie możesz pogadać bo siedzi z matką w domu - chyba wychodzi gdzieś, pracuje itd.