Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę inteligentnego

czy tu siedzą inteligentni faceci?

Polecane posty

Gość chcę inteligentnego

jakie mają nicki?

Gość sadystka umiarkowana
spróbuj pisać "inteligentnie" , to i faceci z większym IQ się znajdą .

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
Inteligenci na forach nie siedzą, bo są cały czs zajęci doskonaleniem własnego mózgu! Przygłupy tu ylko tu same są!

Gość chcę inteligentnego
to są czy nie ma???

Gość chcę inteligentnego
znasz ? to pisz kto

Gość chcę inteligentnego
a ja głupki to idę bo chciałam jakiegoś intel poznać

BLIMBADON PADURNIN KADA? BLINTRON ZAPAJOT ZIPARUM KARADJADUNGA MANIM!

Gość miecz damoklesa
żartujesz? tu siedzą tylko przeintelektualizowani wielbiciele reni rączkowskiej :D

Nieprawda :< Ja znam jednego... I właśnie siedzi naprzeciwko i je obiadek... Tyle że nie poznałam go tutaj - jedynie za nim przyszłam na kafeterię.

Gość bfdsdsada
Nie wiem skad to glupie myslenie, ze jak ktos nie ma kobiety, to od razu musi byc milosniekiem reni raczkowskiej

Mózgiem trzeba nauczyć się kombinować już za młodu! Potem będzie już za późno i życie ucieknie! LIFE IS SHORT UND SHITTY LIKE NEW BORN BABY DIPER!

Gość bfdsdsada
To jest glupie, prostackie myslenie.

Głupie i prostackie myślenie to przypisywanie poznawania ciała, w tym i masturbacji - do samotności i braku umiejętności zaaranżowania realnego seksu. A to, o czym tutaj mówimy, to niewinne żarty :)

Inteligent to robotą zajęty and żonką und dzieckiem! Inteligenci mają kasę i są rozrywani przez napalone kobiety!

Gość bfdsdsada
Luna_s20 Nie kazdego ambicja konczy sie na umiejetnosci zaaranzowania realnego seksu. Nie mierz wszystkich swoja miara

bfdsdsada I widzę po Twojej odpowiedzi, że zupełnie nie przeczytałeś mojej, nim na nią odpowiedziałeś. A szkoda. Bo wychodzi na to, że bronisz się atakowany. Większa szkoda, że widocznie nie natrafiłeś na resztę moich postów tutaj, na kafeterii, by wiedzieć jaka jest moja miara. Być może dałoby Ci to inne spojrzenie na moją odpowiedź :< Ale rozumiem. To jest forum internetowe. Każdy może napisać co zechce i ocenić rozmówcę jak zechce.

Gość bfdsdsada
oceniam cie tylko po wypowiedziach z tego tematu, nie jestem stalym bywalcem tego forum wkurza mnie jak samotnym facetom przypisuje sie renie raczkowska z urzedu

witaj piękna mila mi piekne oczy twe co mam zrobic bys ... oczy piekne oczy ładne gdy sie zakocham to w nie wpadne tylko wtedy prosze cie zlituj nademna się bo bezbronne serce me

bfdsdsada ale ja właśnie nie przypisałam :< Nie doczytałeś mnie. Wychodzę z założenia że żarty na ten temat mogą być zabawne. I tylko tyle. A nie że każdy kto nie ma z jakiegoś powodu kobiety, musi być onanistą erotomanem. Chociaż trudno nie zdawać sobie sprawy, że większość - stanowcza większość ludzi to robi i że jest to czymś normalnym, chyba że dana osoba w związku z własnymi zasadami, wychowaniem, czy religią, krytycznie do tego podchodzi.

szczeruś, bo tak jest w istocie - ale tematem do żartów może być tylko dla osób które nie mają związanych z nim kompleksów. :)

kompleksy można mieć tylko trzeba też znać swoją wartość,a wtedy kompleksy schodzą na dalszy plan.Poza tym kto kompleksów nie ma??

Gość sfss
Luna_s20 a ty masz faceta ale w swoich marzeniach durna cipo

sfss ulżyło? Czy jeszcze coś dopiszesz ciekawego? Wiesz, wolę być taką durną cipą jaką jestem niż przejawiać inteligencję twojego poziomu :D Tak to już bywa z durnymi że na szczęście sobie nie zdają sprawy ze swojej durnoty. Więc możesz mnie w tym uświadomić jeśli nie masz nic lepszego do roboty. Wiele to nie zmieni - bo jak tu cokolwiek durnej tłumaczyć, ale może będzie ciekawiej. :))

Gość Luna_s20 może pisz pod swoim
dawnym nickiem wsiuro🖐️