Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkakaa

Czy ja jestem gruba?

Polecane posty

Gość Alkakaa

W ciagu 2tyg przytylam 5kg.i waze 55kg czy ja jestem gruba?ciagle jem..:/

Głupie pytanie. Przecież to zależy od wzrostu, wiadomo, że inaczej będzie wyglądać kobieta o tej wadze, która ma 180 cm wzrostu a inaczej taka co ma 160 cm...

Gość Alkakaa
Mam 170cm

Przecież to idealna waga 😭 Nie jesteś gruba dziewczyno, skąd Ci to przyszło do głowy ? A jak ciągle chce Ci się jeść to między posiłkami jedz jakieś warzywa albo owoce lub inne niskokaloryczne rzeczy.

Gość Alkaak
Bo ostatnio jak sie opalalam w ogrodku to przyszla kumpela i powiedziala Alka grubasie caly czas sie zmazysz na sloncu jak boczek na oleju do tego jej hi hi hi ha ha ha:/

Gość Alkaak
A zauwazylam ze przytylam bo ciagle jem..

Nie przejmuj się, pewnie sama jest spaślakiem, którego nikt nie chce i musiała się dowartościować :O Przy Twojej wadze nie da się wyglądać grubo.

Gość a ja jestem kobietą
w ciagu 2 tyg 5 kg to duzo mozliwe, ze przez to brzydko spuchlas albo masz wystający brzuch dlatego czujesz sie grubo ale moim zdaniem wystarczy kilka dni oczyszczania organizmu i diety i wroci do normy ;) ja mam 172 a waze teraz 58-59 i chyba bede do 55 chudnac, no moze do 52 ;) w kazdym razie raczej nie jestes gruba, co najwyzej brzydko spuchnieta no chyba, ze kilogramy bardzo brzydko Ci sie rozkładają na Ciele

Gość Alkakaa
Ona jest wlasnie bardzo szczupla wazy 43kg i ma 163cm..wiec to nie zazdrosc

Gość Alkakaa
przytylam w tylku 2tyg temu mialam tam 86cm a dzis mierze i mam 91cm:( biust mi bardzo urosl i nie mam idealnie plaskiego brzucha do tego na biodrach mam tzw boczki:(

Gość rter
boczki sa seksowne .

Tak. Jesteś gruba. Jak słoń! Jutro nie zmieścisz się w autobusie, a w samolocie każą Ci płacić za dwa miejsca. Musisz zjechać do 38 kg wagi i to szybko. Wypadającymi zębami i włosami się wtedy nie przejmuj. Wiadomo - cena za piękną figurę jest duża. A ewentualny brak biustu możesz zastąpić dwoma pomarańczami.. ew arbuzami. A jak zapytają dlaczego masz szarą cerę, kości niemal na wierzchu, omdlenia 3x dziennie i zamglone spojrzenie - zgoń to na narkotyki. Zawsze lepsze to niż by mieli Cię posądzić o tendencję do nadwagi, albo anoreksję, i jeszcze kazać jeść. Drogie Panie, czy naprawdę te 1,5 kg potrafi wam przysłonić życie? :