Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...KOperek...

Dziś w autobusie ocierała się o mnie stara baba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ...KOperek...

Jechałem autobusem z rana do pracy. Ciasno jak cholera, jak zwykle z resztą. Na pewnym przystanku weszła taka dupeczka ok. 40-stki. Stanęła akurat przede mną bokiem. Najpierw kilka razy się spojrzała na mnie a za chwilę stanęła na jednej nodze tak aby się jej dupa wypięła w moim kierunku. No i tak stała otarta o mnie :D Znowu spojrzała kilka razy na mnie i się odwróciła tyłem i tak się na mnie pchała że miałem wrażenie że w niej jestem :D Kurwa szkoda że dołków nie było i nie podskakiwała bo fajnie było ;)

Gość i mnie krtopkuja
ile ty masz lat że kobieta ok.40 to stara baba:P

Gość błękit niebieskiego nieba
Mocne stara baba :) no cóż miałeś Dzień Dziecka :)

Gość ...KOperek...
No stara bo ja mam 22 :D

Gość jestem zoną i co z tego
moze tylek ja swedział i nie miała jak się podrapac ?

Gość i mnie krtopkuja
to może w ramach prezentu chciała cie rozprawiczyć :P

Gość ...KOperek...
jestem żoną : a Ty ile masz lat ? ;) Miałaś czasem ochotę na takiego młodego chłopaka ?

Gość ...KOperek...
Jest nadzieja że dzięki mpk wkrótce stanę się prawdziwym mężczyzną.:)

Gość oj koperek
22 lata to już stary gnat jesteś:P

...KOperek... ja jestem tylko 5 lat starsza od Ciebie ;) a co za tym idzie zdecydowanie bardziej miewam ochotę na takich panow kolo 40 ;) ale widzę, ze dzisiejsza sytuacja pozytywnie Cie nakręcila teraz pewnie będziesz zerkal na panie w jej wieku :P

Gość oj koperek
Właśnie i nie będziesz nazywał babek ok.40-tki,starymi babami ;)

Gość ...KOperek...
Nie jestem stary gnat 😡 Jestem żoną : Po co ci tacy ok. 40-stki ? Mają zazwyczaj brzuchy i mniejsze libido, lubią na leniucha, są mało spontaniczni. Tylko doświadczeniem górują i większą czułością. Ale to tylko minimalnie

Gość błękit niebieskiego nieba
A niekiedy "40-tka" hmm...:)

Gość ...KOperek...
Będę nazywał starymi babami bo wy mnie nazywacie starym gnatem. Okropne kluchy z was :P Pewnie grube :D

...KOperek... - zalezy od faceta, rzeczywiscie duzo jest tatuskow z brzuchami i tacy mi sie nie podobaja, ale jesli wybrac zadbanych i przystojnych to w tym wieku faceci są moim zdaniem bardzo pociagający dla kobiety, zwłaszcza jak zaczynają szpakowaciec ;)

Gość ghgjtuiuyiuy
Koperek a co powiesz na młodą, atrakcyjną dziewiętnastolatkę? :)

Gość ...KOperek...
Nie no wiem o co Ci chodzi. Taki typ Ibisza, Wojewódzkiego czy chociażby siwego Urbańskiego lub Wkurzajewskiego z wiadomości sportowych. Ale i tak uważam że jestem lepszy od nich :P Kasy tylko mniej

Gość oj koperek
A co to za pomysł ,że facet po czterdziestce ma mniejsze libido. Dopiero w tym wieku facet jest szaaalonny:) A młody tez moze i przeważnie ma brzuszek hihi

Gość ...KOperek...
ghgjtuiuyiuy Od dziś chyba wolę taki wiek podwojony :D Ale mi się podobało :D

Gość oj koperek
Mój jest po czterdziestce i jest nie do zdarcia. Co mi moze pokazac taki młokos:P

Gość ...KOperek...
Ostatnio też mi się zdarzyło, że ja się ocierałem o taką babkę koło 80tki w autobusie :) Strasznie seksi była chociaż pomarszczona. Macie kontakt do jakiejś babci chętnej na seks? :classic_cool: podobno te bez zębów robią świetne lody

Gość ...KOperek...
To nie prawda, że facet po 40-stce to dopiero może. To prawda w przypadku kobiet raczej. Facet z wiekiem traci poziom testosteronu. Najwyższy szczyt osiąga w wieku 25 lat a następnie powoli ten poziom mu spada. Chodzi o witalność, energię życiową a co za tym idzie : popęd seksualny. W przypadku kobiet natomiast jest odwrotnie. Kobieta z wiekiem się rozkręca. I właśnie dlatego dziwię się dlaczego nikt o tym nie mówi że ludzie działają wbrew naturze. Facet powinien być młodszy od kobiety w związku i to ok. o 7-10 lat. Potwierdza to dodatkowo fakt że przeciętna polka żyje 76 lat a przeciętny polak 67 !!! ZAkładająć że para ma tyle samo lat to średnio kobieta musi się męczyć w samotności na starość przez 9 lat. Im facet starszy tym dłużej. No ale naszemu głupiemu społeczeństwu trudno to wytłumaczyć bo przecież liczy się tylko kasa

Gość oj koperek
To mnie przekonałeś :D

Gość ...KOperek...
Taki młokos moja droga czasem może Cię tak zerżnąć, że będziesz wyła jak syrena przy okazji dostając wręcz wstrząsów a nie tylko gęsiej skórki. Aby tylko nie myślał tylko o sobie i będzie potrafił kobiecie dogodzić.

Gość mamŚwira
koperek to jestes ty ten pojebany smieszek od walenia gaf ? :D

Gość ...KOperek...
I ja Cię chętnie zerżnę tak, że nie ruszysz się przez tydzień :) jesli tylko zechcesz się umówić

Gość gddsds
a ja mam 20 lat i tez kiedts na mnie ktos napieral, a mnie to krecilo truszke :P

Gość ...KOperek...
No ale tak szczerze to niespodziewałem się, że może być mi tak dobrze. Stanął mi i gdybym wyczuł okazję to chętnie bym w nią wszedł :D Może trochę szkoda, że wtedy nie pomyślałem w ten sposób. ZAskoczony byłem trochę i nie zareagowałem tak jak rasowy samiec. Następnym razem jak się taka trafi to podwijam jej kieckę i wyjmuję swojego zaganiacza :D A niech się wali i pali ale skorzystam :D

Gość ...KOperek...
mam świra No :D Ja to mam takie życie że cała Warszawa tyle przygód nie ma co ja :D

Gość mamŚwira
Moja bratnia dusza. Wiesz co wczoraj zrobiłem. Ide sobie na stopa bo musiałem do miasta pojechac zeby za prawko zapłacic i mijam znajomego ktory pracuje na stoczni. Miał oko zaklejone bandazem i sie pytam co mu sie stało a on ze mu sie opiłek wbił. Kurwa jak sie smiac zaczałem myslałem ze tez bedzie sie smiał ale tylko ja jestam na tyle głupi ze sie z siebie zmiałem jak se wybiłem dwie jedynki na motorze jemu najwidocznien nie było wesoło i to mi sie własnie podobało. potem jak go minałem to juz mi sie odechciało smiania :D