Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma ten błąd, prawda?

Afejka ma błąd w stopce

Polecane posty

Ma napisane"Jestem śliczna i mądra a nie skończyłam żadnej szkoły- urodę zawdzięczam dzięki brzydkim rodzicom, którym ryzyko się opłaciło ". Powinna wykasować dzięki, to jest błąd gramatyczny.

Gość ewcewex
ma :)

codziennie okolo godziny 15 czaje sie przy smietniku,a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Podolnego, lat 78, ktory raz dziennie nachyla sie przy kontenerze, by porzadnie sie wyprykac i pobudzam moja lechtunie ocierajac sie komplusywnie o jego kosciste posladki, przyobleczone w marynarskie szorty :classic_cool:

Gość ghgfhjh
ale to chyba jakaś gówniara, nie?

Ja ci dam gówniarę, gamoniu, nie skonczyłam gimnazjum ale lata swoje mam! I mądrość, życiową :-) Pozdrawiam Mamę, do tego nauczycielkę :-)

Gość ghgfhjh
no proszę, chyba ten dodatek w stopce mogła umieścić tylko, co najwyżej, szesnastolatka?

Gość ghgfhjh
Zachłystuję się właśnie niewysłowioną urodą żółtej ropy z pryszcza na mojej łopatce.... mmmm... Czasami udaje mi sie dobyć z otchłani wionącego ropą pora tustego i białego czopa, którego skrzetnie umieszczam w słoiku, wraz z innymi, aby po tygodniu przygotować z nich zakwas :classic_cool:

Gość ghgfhjh
obleśny i nędzny podszyw :o nie masz co wysilać, bo wszystkie Twoje wymysły są po prostu głupie i w żadnym wypadku nie są śmieszne

Gość ghgfhjh
wieczoprami spaceruje po osiedlu i niby od niechcenia przewracam kontenery PCK z uzywana odzieza, nastepnie tarzam sie w znoszonych ubraniach, wydajac piski niczym bolcowany analnie piesek preriowy, bez skrepowania defekujac wokolo. Po zakonczonej orgii narzucam pierwsza lepsza rzecz i niezauwazona przez sasiadow pomykam chylkiem do domu, kryjac rumieniec zadowolenia 🖐️ :O

Gość ghgfhjh
bida z nędzą, serio :o doradzę Ci podszywie, że w takich wpisach powinno być więcej absurdu i mniej wątków defekacyjno-seksualnych. Stawiałabym na krótkie acz chwytliwe hasła, jak klasyk - "biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie". Coś takiego jest znacznie bardziej zabawne. :)