Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika2012

Depresja...

Polecane posty

ZOstałam zdradzona ! Teraz w dodatku okazało sie że ta dziewczyna jest w ciąży ( nei wiadomo z kim -ma chłopaka) wybaczyłam zdrade ale nic się nie zmieniło dalej jestem traktowana jak śmieć ! żyję w toksycznym związku a mam dopiero 21 lat:( nie umie z tym skończyć !!! Jestem zwykłą dziewczyną ! Zwykłą!! Inną chyba inną od wszytskich każda by zostawiła takiego frajera jakiego ja mam .... ale ja go kocham!!! MOim zdaniem jestem porządną dziewczyną stydiuję zaocznie pracuję mam życiowe plany jestem wierna wierna jak głupia suka :/ NIe chce robić z seibie cnowty ale nie wyobrażam sobie iść na dyskoteke i całować sie z jakimś nie znajomym chłopakiem nie wyobrażam sobie uprawiać sexu z kimś innym niż on .... Czy ja jestem normalna??? CHyba tak tylko bardzo zagubiona . Wróciłam z pracy miałąm spotkać się z moim chłopakiem dwie godizny wcześńeij napisał mi że zadzwnił do neigo kumple z którym się z 2 lata nei widział i pojechał z nim na dyskotekę żeby pogadać .... Hm jak możńa gadać na dyskotece :D Moje życie to totalna porażka mam 21 lat a już dwa lata zapiepszam w robocie jak wół i mam marne korzyści z tego chodzę na studia i jeszcze ''użeram'' się z nim :/ już mam tego wszytskiego dość coraz częściej chce zasnąć i się nie obudzić .... Wiem inni mają większe problemy i nei narzekają ale to wszystko wkańcza mnie nerwowo.... Nie musicie odpisywać a jak już ktoś chce wyrazić swoje zdanie to proszę bez głupich odpowiedzi ja naprawde mam już wszystkiego dość...

Gość gnojek ale taki prawdziwy
"proszę bez głupich odpowiedzi " - i od razu ZERO odpowiedzi :-D kafeteria wita ! :-D tu nie ma mądrych odpowiedzi, bo to forum ludzi głupich :-)

Gość nie prawda
na głupie pytania nie ma mądrych odpowiedzi...

Ale nie rozumiesz Kochana?! Jeśli wybaczysz mu, on to zrobi znowu. Dlaczego miałby nie robić, skoro z miłości wszystko mu wybaczysz? Są takie chwile w życiu kobiety, że choćby pękła z miłości - musi unieść się honorem. Inaczej przegra... I nie będzie to chwilowa przegrana! Twój los jest w Twoich rękach. Nie w naszych... Możemy coś napisać, możemy nic nie pisać. Ale nie każdy kto Cię teraz czyta, zapomni tak jak po obejrzeniu reklamy w tv. Skoro już sprawiłaś by obca osoba się tym zmartwiła... to pożałuj sama siebie i zrób to co powinnaś zrobić. Facet zrobił co zrobił wiedząc że jeśli się dowiesz - będziesz cierpiała. Skoro tak - dlaczego miałby się zmienić widząc teraz Twoje łzy?! To bardzo wygodne - mieć stałą dziewczynę, wyrozumiałą, cierpliwą, wybaczającą i kochającą, a obok 5 panienek gotowych na ostry seks. Faceci dzielą się na tych z zasadami i na tych bez zasad. I nie wmawiaj sobie - że gdy zrozumie jak bardzo go kochasz to się zmieni dla Ciebie. Historia chyba nie zna przypadku takiej zmiany... I to dopiero po 2 latach związku... :