Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdepowiedziafszy

jak odnalezc siebie?

Polecane posty

Gość prawdepowiedziafszy

nie wiem co chcę teraz robić ze swoim życiem ,mam wykształcenie gimnazjalne ,w żadnej pracy się nie odnajduje,nie mam nikogo do kogo mógłbym się odezwać,żadnej poważnej pasji,chciałbym iść do szkoły żeby chociaż jakoś te wykształcenie wyglądało,mieć jakiś powód by ruszyć się z miejsca, bo moja przyszłość na dzień dzisiejszy to utopia a przeszłość to katastrofa

Gość kurdekura
tez sie nad tym zastanawiam. Ja jestem po studiach, ale bardzo marnych. Nic nie mam, jest mi zle sama ze sobą, non stop bym płakała. I tez szukam odp. na pytanie co ja mam w tym swoim cholernym zyciu robić.

Gość mydlana banka
mam wyksztalcenie srednie zawodowe, studiow nie ukonczylam, ale pracuje w zupelnie innej branzy. bardzo bym chciala zajmowac sie czyms chocby pokrewnym do tego czego sie uczylam, ale patrzac na nasz rynek pracy aktualny to mam ochote usiasc i plakac, a w aktualnej pracy juz psychicznie nie wyrabiam wiec predzej czy pozniej sie z ta firma pozegnam. tez nie wiem, co zrobic ze swoim zyciem.

Gość prawdepowiedziafszy
chce mieć jakąś pasje ,cel, coś do czego będę dążył .Czasami na pasję trzeba mieć pieniądz.Do siłowni nie pójdę bo nie mam za co ,a bym chciał,nauczyć się czegoś też bym chciał gry na gitarze czy coś w tym stylu,zacząć coś robić

Gość kurdekura
Oj ja też marzę o grze na gitarze, ale co jak mnie na gitarę nie stac a tym bardziej na nauczyciela:( Chciałabym chodzić na kursy jezykowe, na kurs tanca, na jogę. Ma tyle planów i marzen, ale bez pieniedzy nie dam rady. Siedze i uzalam sie nad sobą. Wiem, ze to nic nie zmieni, ale mam taką chwilę słabości.

Gość mydlana banka
ja bym bardzo chciala uczyc sie jezykow obcych, a na to jednak potrzeba kursow, szczegolnie jesli chodzi o jezyki ktore mnie interesuja :(

Gość prawdepowiedziafszy
pójdę do szkoły nauczę się języka ,zdobędę wykształcenie i spyerdalam z tej miłości zwanej Polską

Gość trutututu
trzymam kciuki

Gość mydlana banka
wybierz szkole srednia o jakims konkretnym profilu a nie ogolna, taka moja mala rada 🖐️

Na pasję nie trzeba mieć pieniędzy. Czasami pasja może być całkiem za darmo. Masz kartki, komputer, ołówek... Ludzie którzy sami przeżywają smutek, potrafią pisać piękne rzeczy, oddają też je w rysunku czy oleju. Ale nie każdy ma takie same talenty. Każdy jakieś ma - ale trzeba je odkryć. W tym Ci nie pomożemy. To Ty musisz określić co kochasz najbardziej.

Gość prawdepowiedziafszy
coś w tym jest