Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredo18

pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość fredo18

jestem z moja dziewczyna rok, przez ten czas bardzo zbliżyłem się do jej przyjaciółki, piszemy codziennie na gadu, ona myśli ze w ramach niby to naszej przyjaźni, ale ja już wiem ze ją kocham, ze ona jest tą jedyną, nie wiem co robić kompletnie, pierwszy raz coś takiego czuje do dziewczyny,z moją aktualną kobietą jestem po to, by spotykać się z jej przyjaciółką. nie umiem już się hamować, ona tak ślicznie pachnie, ma oczy jak niebo błękitne, figura modelki, rozmawiam z nią o wszystkim, nie wyobrażam sobie,że mógłbym stracić z nią kontakt. powtarzam pierwszy raz poczułem coś takiego do płci przeciwnej, jestem w stanie zrobić wszystko, i nie chodzi tu o jednorazową przygodę, że szybki sex, tylko to ona jest moim ideałem, kurcze ja naprawdę znalazłem moją prawdziwą połówkę. mam powiedzieć wprost przyjaciółce? ale obije mnie na zbity pysk, bo znam ją, jest uczciwa wobec mojej dziewczyny, jak to wyznać, mi ręce opadają moja

Gość ....mastes....
KOLEŻANKA JEST DZIEWICĄ?

Gość fredo18
jest dziwica, pare razy tylko sie dotykala ze swoim byłym, ale no widzisz... wszystko mi mowi, ufa mi, ja jej tez. ona jest cudowna, taka skromna, śliczne czarne wlosy, cud malinka...

Gość kaźmisz 23434
Może namówisz je na klasyczny trójkąt??

Gość fredo18
tak bardzo chciałbym wiedzieć co ona czuje :(

Gość ....mastes....
NO TO NA CO KURWA CZEKASZ RUCHAJ PÓKI DZIEWICA A POTEM SIE ZASTANAWIAJ NAD RESZTĄ

Gość grossossss
stary przejebane bo jak zerwiesz dla przyjaciółki to ona pomyśli że tak będziesz dalej robić, trójkąt nie wchodzi w grę bo mówisz że lojalna, więc chyba jedyne wyjście to zerwanie i powolne zbliżanie się do przyjaciółki

Gość fredo18
każmisz, nie interesuje mnie taki sex, to nie jest dziewczyna na jedną noc, w życiu bym jej nie wykorzystał do tych celów

Gość ....mastes....
PODAJ ADRES JA TĄ SUCZKE ZERŻNE W CIPE DUPE JAPE AŻ BĘDZIE WYŁA Z ROSKOSZY BO TY WIDAĆ MIĘKKĄ PAŁĄ ROBIONY FRAJER

Gość fredo18
juz planuje dlugi czas wyznac prawdę przyjaciółce i chcę ją stąd zabrać i wyjechać za granicę , i tam układać sobie zycie, tylko naprawde boje się,ze kopnie mnie i stracę ją na zawsze. jestem w stanie powiedziec prawde, jestem na tyle odwazny, ale boje sie odrzucenia, jakbym mial gwarancje, ze poleci ze mną i zostawi wszystko, to juz dzis pewnie nas by tu nie bylo!

Gość fredo18
mastes w zyciu nie tylko sex sie liczy, fakt jest wazny, ale waznejsza jest kobieta i to co w srodku pokazuje, nie wiem czego bylem wczesniej taki slepy,

Gość ....mastes....
KOLEJNY PRZYJEB TELENOWELI SIE NAOGLADAL KURWA!

Gość fredo18
zadne telenowele, nigdy sie nie zakochales wiec nie wiesz jak to jest, nie myslalem ze mnie spotka takie cos, jakby mi ktos opowiadal rok temu ze bede taki podjarany, ze poswiece dla kobiety wszystko, to bym go wysmial i kopnal na dowidzenia.

Gość fredo18
no pomozcie fredowi :( rano moja dziewczyna przychodzi, a histore musze usunac ;(

Gość ....mastes....
2 TYGODNIE NIE MINĄ I ZOBACZE NA KAFE TEMAT ''ALE Z NIEJ SZMATA ZDRADZIŁA MNIE'' Z TWOIM NICKIEM POGADAMY WTEDY LOVELASIE

Gość grossossss
na już nic nie zrobisz sorry whinetou do tego trzeba czasu nie wiem jak blisko jesteś z tą przyjaciółką jakby coś do ciebie czuła to by bardzo pomogło, ale taka wiadomość że zrywam z x chce być z tobą wyjedź ze mną nie m szans powodzenia

Gość fredo18
Ty moze bys tak zrobił, ale ja nie. przysiegam ze nawet zdrade bym jej wybaczyl, opetało mnie chyba, a ta moja nic nawet nie podejrzewa, ze jest cos nie tak :/

Gość fredo18
nic innego nikt nie wymysli ? eehh ;/

Gość fredo18
w takim razie milej nocy wszytkim kocham CIĘ Marto ;(

Gość laminata ata
jak ta przyjaciółka jest lojalną przyjaciółką to w życiu na Ciebie jak na faceta nie spojrzy, będziesz zawsze dla niej istniał jako facet jej przyjaciółki....

Gość killer0912
tylko, że będąc ze swoją dziewczyna oszukujesz ją, bo jej nie kochasz. Trudna sprawa, najlepiej po prostu powiedzieć prawdę i jednej i drugie, a jeśli Cie odrzucą to trudno, pokaż, że jesteś prawdziwym mężczyzną i odejdź. Sytuacja nie ma happy ednu. Zawsze ktoś będzie poszkodowany. Ale warto porozmawiać, a może Twoja dziewczyna, też ma Cie dosyć? Lub zakochała sie też w kimś innym? Skoro jesteś odważny to zrób to, bo tak to krzywdzisz i jedną i drugą. Pewnie tego nie przeczytasz, moja dobra rada poszła się Je**ć

W takim przypadku chyba nie możesz zrobić nic więcej, jak przestać oszukiwać i siebie i swoją dziewczynę, i zerwać z nią. A po jakimś czasie, gdy ta ochłonie, możesz zaryzykować wyznanie powodów takiego obrotu sprawy jej przyjaciółce. Chociaż jeśli ich przyjaźń jest tak silna jak to opisałeś - to już spsułeś niestety.

Gość zalamaanaaa
jesteś żałosnym tchórzem i tyle w temacie..

Gość fredo18
zajrzałem z ciekawosci czy ktoś jeszcze się starał odp. dla Was ciezka sprawa, a co ja mam powiedziec... zerwę z nią, to po pierwsze, a potem będę czekał na reakcje przyjaciółki. skoro radzicie że wszystko małymi kroczkami, tak zrobię....... dzieki za fatygę!

Gość fredo18
hej! zerwałem z moją dziewczyną, ale nie straciłem kontaktu z jej przyjaciółką wręcz przeciwnie, wczoraj byliśmy na tej samej imprezie, to jej postawiłem piwo, trochę rozmawialiśmy a potem wpatrywałem się w nią jak głupi, pięknie tańczyła, miałem ochotę już iść jej wszystko wyznać, ale postanowiłem stopniowo, powoli ją przyciągać do siebie. myślicie,że są jakieś szanse, skoro ona dalej ma mnie za przyjaciela, po tym jak skrzywdziłem jej najlepszą przyjaciółkę?? nabieram nadziei, naprawdę!

Gość fredo18
up, up. jak to jest z Waszego punktu widzenia, no powiedzcie bo jestem podjrany cały dzień faktem,że mogę ją mieć!