Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuhghiop[kjh

Czasami mam ochote...

Polecane posty

Gość poiuhghiop[kjh

np. zabrac z dwie dziewczyny, ktore mi sie podobaja chocby znane tylko z widzenia/lub pierwszy raz widziane od razu, po chwili spojrzenia... i zobaczeniu, ze poprawiaja wlosy czy wykonuja inne gesty na moj widok, czujac ich twardniejace sutki... w jakies ustronne miejsce i niczym samiec alfa(a co :-)!)... Ale problem polega na tym, ze choc moze nie wygladam to przestrzegam przepisow, zreszta nie chcialbym i nie darowalbym sobie jakby jakakolwiek dziewczyna mialaby jakas traume(tak to straszne co robia bandyci i powinni ich za to karac). Pofantazjowac i podzielic sie fantazjami jednak mozna, to nic nie kosztuje... Jednakze ciekawy jestem czy Wy drogie Panie macie czasem takie fantazje? O tym, ze jestescie ta jedyna zagarnieta przez samca alfa to wiem :-), ale np. jedna z kilku, z nieznajomym facetem?

Szkoda, że goście z 2012r. nie mają komunikatora...

4 minuty temu, Giaa napisał:

Szkoda, że goście z 2012r. nie mają komunikatora...

Dlaczego Ci szkoda? Są tu tacy, którzy mają...

2 minuty temu, jbsg napisał:

Najprościej byłoby odpowiedzieć, że tych co mają mi nie szkoda, bo mają, a tych co nie mają mi szkoda, bo nie mieli. Szkoda tych wszystkich nierozwiązanych zagadek, pytań bez odpowiedzi 😄

10 minut temu, Giaa napisał:

Najprościej byłoby odpowiedzieć, że tych co mają mi nie szkoda, bo mają, a tych co nie mają mi szkoda, bo nie mieli. Szkoda tych wszystkich nierozwiązanych zagadek, pytań bez odpowiedzi 😄

Szkoda

13 minut temu, Giaa napisał:

Komunikator dałby Ci odpowiedzi na wszystkie pytania i zagadki? Wtedy nie byłoby Ci szkoda?

1 minutę temu, jbsg napisał:

Komunikator dałby Ci odpowiedzi na wszystkie pytania i zagadki? Wtedy nie byłoby Ci szkoda?

Komunikator wirtuozem zwariowanej komedii pomyłek. Nie dałby mi 😉

6 godzin temu, Giaa napisał:

Komunikator wirtuozem zwariowanej komedii pomyłek. Nie dałby mi 😉

Wystarczy nauczyć się oddzielać ziarno od plew... założysz jeszcze niejedną czapkę... niejednym się płaszczem okryjesz...

2 godziny temu, jbsg napisał:

Wystarczy nauczyć się oddzielać ziarno od plew... założysz jeszcze niejedną czapkę... niejednym się płaszczem okryjesz...

Ale ta czapa i płaszcz to przed, czy po dojściu do wniosku, że jednak warto sluchac intuicji? 😐

9 godzin temu, jbsg napisał:

Właśnie 😁😁😉

9 minut temu, Marcin40 napisał:

Właśnie 😁😁😉

Bo kobiety to w ogóle nie znają się na facetach... nic a nic... 😞  😉 

22 godziny temu, jbsg napisał:

Bo kobiety to w ogóle nie znają się na facetach... nic a nic... 😞  😉 

Pełna zgoda....Im się tylko tak wydaje, że znają....a tak naprawdę...nic a nic 😁😁😉 Nie pojmują, że to facet dzierży w prawicy pilota do TV, a w lewicy kufelek pięknego, złocistego trunku z pianką 😁😁😆