Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

ale dziś mam fajny dzień

Polecane posty

Gość Kurka Wodnaaaaa
jennifer - ladna sukienka ale droga .... nie kupila bym jej...poza tym ja kupuje ciuchy tylko i wylacznie w realu bo musze przymierzyc Musze sie pochwalic,bylam w czwartek w szmateksie,przechpodzilam kolo niego i pomyslalam sobie,ze wstapie na chwile....ludzie multum , zero klimy ale i tak weszlam do tego szmateksu i.......kupilam sliczna,mega sexowna sukienke.Jes mini ,dol czarny,gora biala bez ramiaczek:D Podobna do tej z tego linku .....dalam za nia 10 zl.:P http://www.mojeciuchy.pl/dane/1092003/SEKSOWNE_sukienki_kolorowe_NOWE.html

Gość Kurka Wodnaaaaa
Plenerowa Zona - fajna masz robote skoro mozresz pozwolic sobie na klikanie na kafe:P Wrocisz do domu to sie polozysz do lozka,nalykasz tabletek i jutro bedziesz zdrowa jak ryba.....jak nie jutro to na bank w poniedz.:D

kurka wodna no widzisz jednak można kupić coś fajneg ,moja mama zawsze coś fajnego znajdzie w limpeksie. A tą z linku co wkleiłaś mam grantwo-białą z tamtego rku ,idealna na upały. Żono przedewszystkim życzę zdrowia i dużo siły na dzisiejszy dzień ,weź do pracy cytryne i miodek :)

no a caly weekend mi przepadnie! a tu impreza za impreza :( dobra musze sie zwijac bo wcale robota taka super nie jest musze popracowac.. ciao :(

Gość Kurka Wodnaaaaa
jennifer - pamietam jak bylam mlodsza,chodzilam do podstawowki (to bylo X lat temu hehehe) to wstydzilam sie wejsc do szmateksu z mama ale dzis sa calkiem inne szmateksy.....mozna kupic fajne ciuchy.....zreszta, znam osoby,ktore kupuja po np.1 zl.na szmateksach ciuchy i sprzedaja je po o wiele wyzszej cenie w necie badz na rynku!

Gość Kurka Wodnaaaaa
Plenerowa Zona - trzymaj sie mocno w pracy!Dasz rade! Milego dnia:D Zdrowiej!! :D

:) będzie dobrze ,nafaszeruje sie witaminami i do jutra jej przejdzie ,najważniejsze to w pore zadziałać. Kurka ja nie byłam w lumpie z 7 lat ,ale chyba czas odwiedzić jakiś:) jak tak namawiasz.Ja się nie wstydzę tylko dla mnie nigdy nic nie ma.

Gość Kurka Wodnaaaaa
jennifer - w moim miescie ,od czasu do czasu,chodze tlyko do jednego szmateksu bo maja naprawde fajne rzeczy.Zwlaszcza jak jest nowy towar:) Owszem,sa tez szmateksy do ktorych w zyciu bym nie poszla bo maja bardzo kiepski towar:/ Nie ma reguly:P Kurcze,u mnie w domu jeszcze ludzie spia a ja mam ochote juz wziasc sie do roboty.....:D

Gość Kurka Wodnaaaaa
Milego dnia:D

Gość Kurka Wodnaaaaa
jennifer - jak wrocisz to moze Ty mi naoiszesz dlaczego moge dodac tlyko 2 tematy do ulubionych? Na laptopie tlyko 2 a na komputerze 20.....o co chodzi? Pisalam do kafe ale mi nie odpisali:/

Gość Katamala
Musisz wyczyścić ciasteczka w przeglądarce. znowu będziesz mogla dodać 20 :) wejdz ciasteczka, Znajdz na k Kafeteria i usun.

Gość Kurka Wodnaaaaa
Katamala dziekuje :D

Gość Kurka Wodnaaaaa
Juz to zrobilam i faktycznie moge dodac wiecej niz 2 tematy:D Uratowalas mi zycie KATAMALA :D Pozdrawiam