Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załęże

kocham, a chcę zostawić.

Polecane posty

Gość załęże

Witajcie, nie wiem właściwie czego szukam na kafeterii u obcych dla mnie ludzi, pewnie chcę się tylko wygadać. Mam chłopaka od 8 miesięcy, z pozoru ideał, jak go poznałam to myślałam, że pana Boga chwyciłam za nogi. Uprzejmy, kulturalny, miły, uczynny. Zakochałam się bardzo, zaangażowałam w pełni na tyle, że nie ma ważniejszej dla mnie osoby. Nie wdając się w szczegóły, niby go kocham, niby jest mi wspaniale z nim, a jednak coraz częściej się łapię na tym, że chyba nie jestem aż taka szczęśliwa. Analizuje ten związek i mam poczucie, że ciągle muszę się poświęcać i z czegoś zrezygnować kiedy jemu przychodzi to trudniej. W gorącym okresie, kiedy potrzebuje go potrzebuję (cóż, jestem histeryczką i przyznaję, że mam problem z wyolbrzymianiem) mam wrażenie, że jest zmęczony moim problemem. A poza tym jest jeszcze jedna rzecz, otóż co tydzień spotyka się z kolegami i cokolwiek by się nie działo, to świętość nie do pokonania. I serio, nie mam z tym problemu, w końcu może to zrobić tylko wtedy, ale czasem boli mnie to z takich, nie innych przyczyn. I tak reasumując, bo wiem, że to wspaniały facet, że większość kobiet w moim dojrzałym już wieku by była zadowolona, co robić? Jak pogodzić się z tym, że kocham go do szaleństwa, a wiem, że nie jestem szczęśliwa?

Gość links NADklajniak 666 TCM3
To se koleżaneczki znajdź! Widać on Cię nie kocha jak z kumplami się trzyma! Jakby kochał to tylki Ty byś mu w głowie była i tylko z Tobą miałby ochotę przebywać! Koledziy i koleżanki pójdą w chooj, pożenią się, zachorują, popadną w nałogi, poumierają, czy co tam jeszcze! Miłość też się skończy! To wszystko jest tylko chwilowym złudzeniem! Tak naprwdę nie ma nic na tym świecie i nie będzie! Wszystko jest takie sztuczne i bez sensu oraz bezcelowe! Teń swiat to ruina jedna wielka! Tak mnie PSX i Xbox wychowali! PC mi nic nie wniósł! NEO GEO od SNK już lepsze było i ich biło na łeb!