Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobiaszowa31

Kiedy nie można dogadać terminów spotkań z kochankiem...

Polecane posty

Gość Tobiaszowa31
Mi też coś tu nie gra.

wiec sie poświęca moze ma kryzys kontroli poczekał bym moze sie coś wyklaruje - takie uroki romansowania

Gość Tobiaszowa31
Nie, aby to jakąś wielką różnicę sprawiało. W końcu ja też nie przyznam się, że mam rezerwowych. Bo raz tylko wspomniałam o możliwym spotkaniu, to tak się wściekł, że myślałam że to koniec.

Gość Per pedes
No nie wróży dobrze, przestał Cię zupełnie szanować - ta propozycja godziny w firmie brzmi dość słabo.. z liścia mu :P

Gość Tobiaszowa31
Ale dlaczego tego by nie powiedział? Przecież wiadomo, że to normalna sprawa i zrozumiała. Jak nic nie mówi, to chyba gorzej... Ja mu mówię, że wieczorem nie mogę, bo nie mam alibi i tego nie przeskoczę. Niby mówi, że nie zawsze może odpisać jednak nie wiem, czy to prawda czy to taka zmyłka tylko..

Gość Tobiaszowa31
I jak już to się poświęcał, teraz w ogóle się nie wysila - takie mam wrażenie. Wg niego nic niby się nie zmieniło, jednak intuicja mi podpowiada, że jednak coś tu nie gra.

Gość Per pedes
To zakończ to. Szkoda rozmyślania. :)

Gość Podszyw 1 :)
Sen się skończył :P

Gość Tobiaszowa31
Z drugiej strony, te rozmyślania mnie nakręcają. :P

Gość Per pedes
To rób co chcesz i ... :P

Gość lalalalaallalalallallakoko
Odpowiedz mi na jedno pytanie...po chuj Ci mąż?

Gość Tobiaszowa31
Bo ten co mnie kręci i jeszcze młodszy od tego, to też strasznie niecierpliwy, zupełnie jak ten.. Więc ile to może potrwać? Zapasy mi się szybko wyczerpią. Do niego już podchodzę drugi raz, bo ten pierwszy raz to nie składało nam się umówić i się w końcu wkurwił... i przestał nalegać na spotkanie. więc muszę zaczynać od początku :P Ale ja lubię wolne tempo... a oni to nie mają dużo cierpliwości...

Gość lalalalaallalalallallakoko
Nie no pomyślałam, że skoro jest taka zajebista i samowystarczalna to, że sobie jakoś radzi sama. mam dla ciebie biznes plan: Lubisz się ruchać i masz już klientów to kurwa...nad czym sie zastanawiać? Zarabiaj na tym dziewczyno!

Gość Per pedes
Ci są jacyś nieogranieci i nawet sceny robią ... Kochanek z klasą to diament, warto poszukać.

Gość Tobiaszowa31
I znowu to samo. Wie, że wieczorem odpada, to znowu pyta czy wieczorem. Trochę pogadaliśmy i wydałam się, że jak go nie sprowokuje to niczego z niego nie wycisnę. Wziął sobie to do serca, bo teraz zaczął manewrować między minami mu podrzucanymi. :D Spryciarz... prawie... ;)