Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dermonda

Tragiczne zachowanie mojej synowej

Polecane posty

Gość Dermonda

Zaprosilam wczoraj mojego syna z zona na dzisiejszy obiad. I co uslyszalam - ze maja inne plany. Wiem, ze to jej wina. Dlaczego tak sie zachowuje? Nie mozna miec wszystkich gdzies. Nie wiem, chyba bede musiala do nich pojechac i wyjasnic sytuacje. Nie jestem jakas narzucajaca sie stara tesciowa, chcialam miec z synowa normalne kontakty, a ta woli zakupy w galerii zamiast sie ze mna spotkac.

Gość gracjanapanna
No co Ty! Przecież mogą mieć inne plany, zajmij się swoim życiem, daj im spokój, jak zatęsknią, to Cię znajdą, nie bój się.

Gość Gremma
Niestety mlode dziewczyny tak maja - traktuja tesciowe jak najgorsze zlo, mimo, ze te chca najczesciej jak najlepiej. Po co wydawac pieniadze w galerii? Co to jakas rewia mody? Zalosne

Gość a co mi tam walnę prawdę
Jakbym słyszała moją teściową Obiadek co niedziela ma być dla nas nagrodą :( A ja mam w dupie taką niedzielę ! Sama świetnie gotuję i nie trzeba nas dokarmiać. Mąż cyca też już nie potrzebuje ! Często ssie moje suteczki i to w zupełnie innym celu :classic_cool:

Gość cena mojego życia
ta synowa to pewnie jeniffer - ona lubi weekendy spędzać w galeriach 🖐️

Gość gracjanapanna
Żałosne jest, że teściowe nie umieją się pogodzić z dorosłością swoich dzieci. Nie umieją akceptować wyborów dorosłych w końcu ludzi. A oni mają prawo żyć tak jak im się podoba i chodzić tam, gdzie im się podoba, wydawać kasę jak im się podoba itd.

I co tragicznego w tej sytuacji ? Bo ja tutaj dramatu nie widzę !

Gość inne plany
inne pany wcale nie znaczą zakupów.... a pomyślałaś o tym że może chcą spędzić trochę czasu sami ze sobą... nie wiem jak u nich wygląda ale mój mężczyzna jest w tygodniu prawie całe dnie w pracy i mamy bardzo mało czasu dla siebie... dlatego też weekend wolę spędzić z nim niż z teściową... raz na czas oczywiście można wpaść do teściowej;)

Gość Antytesciowa1987
Nie ma nic gorszego niz tesciowa - upierdliwa, narzucajaca sie. Dobra tesciowa to ta, ktora widzisz 2 razy w zyciu - na slubie i pogrzebie

Gość v-897
jeju, kobieto! mają prawo sobie wybierać sposób spędzania czasu pewnie, że czasem na obiadek do mamusi warto wpaść ale żeby tak dramatyzować jak ty

Gość v-897
Antytesciowa1987 ty też rozumu za dużo nie masz zobaczysz jak sama zostaniesz teściową że ci się priorytety zmienią trzeba zachować umiar nie popadać w skrajności

Mama zaprasza nas na obiad co niedzielę. Moja mama. Jasne, że nie zawsze możemy i czasem jej mówię, że mamy inne plany i nie ma obrazy majestatu.

Gość links NADklajniak 666 TCM3
Odyeb sięod młodych zakochańcuffff Ty srara zbabiała staroocho bazyliszkowa!

Gość hsderwyrwa
O Boze kobieto i w czym problem?Zaoroisilas,oni odmowili,ze juz maja plany na niedziele no i...??Najlepiej strzelic focha...ech te tesciowe.....chcialy by aby skakac kolo nich na ich zyczenie hehehehe.....zapros ich na obiad niedzielny na nastepna niedziele!!!

Gość to samo dotyczy debilnych syno
wych...,,chcialy by aby skakac kolo nich na ich zyczenie,, :o i zyeby nie bylo ani synowa ani tesciowa nie jestem tylko wiedze jak i jedne i drugie durno sie zachowuja...matka ma prawo widziec sioe z wlasnym synem chyba?a tym co zaprzecza powiem jedno...sama zostaniesz kiedys tesciowa...

Gość hsderwyrwa
taaaa ale powiedzieli,ze nie moga,ze maja plany i po co to wielkie haloooo???:/Za tydzien przyjda na obiad:D

Gość już wszystko wiem
A gdzie szacunek do matki? Wasze plany najważniejsze? Zakupy może sobie gówniara zrobić kiedy indziej.

Gość ,,juz wszystko wiem,,wiesz,ter
az mlodzi zachowuja sie jak swiete krowy...ale jak bedzie dzieciak to bedzie leciala do tesciowej zeby go pilnowala.ja bym sie wtedy wypiela na synowa i syna...:o

Gość już wszystko wiem
otóż to !!!

Gość już wszystko wiem
zasada jest jedna - szanuj ludzi tak samo jak chcesz być szanowany!

Gość kamanbejbe
zamiast dzieciaka kup se kotełe

Gość Mamuski
Wezcie na luz .Młodzi przychodza do nas wtedy ,kiedy maja ochote .Sama przechodzilam przez takie chore uklady .Co niedziela obadek jak nie u mamy to u tesciowej .Kurcze zero planow ,wyjazdow na weekend bo mamcie sie obrazaly :) Powiedzialam basta .I dlatego mlodych na sile nie ciagne .A kiedy maja sie wyszalec jak nie teraz .Niee z mamuskami mają siedziec ,bo te własnego zycia nie maja . Mamy ,tesciowe pozwolcie mlodym zyc . Od braku obiadku niedzielnego z Wami nie umra :)I wy tez nie umrzecie .

Gość pollka0
nikt nie zauważył, że to prowo? "nie jestem jakąś starą teściową" ludzie przestancie sie tak nabierac

Gość Fausti
Kobieto! Wczoraj zaprosiłaś na dzisiaj i dziwisz się, że mają inne plany? A może by tak zapytać ich, kiedy mogą przyjść na ten obiad i kiedy Ty możesz go ugotować i wspólnie ustalić termin z odpowiednim wyprzedzeniem.

Gość Sala 828slsf
Gremma Twój komentarz mnie ubawił :) A skąd wiesz, że jak synowa chce pójść do galerii zamiast na obiad, to od razu musi to oznaczać, że traktuje teściową jak zło? To są młode osoby!!(synowa+jej mąż). Mają prawo rozerwać się w weekend, zamiast siorbać zupę i patrzeć na zegarek, kiedy taki obiadek się skończy.

Gość temat to prowokacja
założona przez piętnastolatkę ?! tragiczne zachowanie ?! buhahaha już widzę jak jakaś 50 latka by tak to okresliła skoro synowa twierdzi że ma coś zaplanowane tonajwyrażniej ma i jeśli jesteś osobą wychowaną to powinnaś wiedzieć że zaprasza się z kilkudniowym wyprzedzeniem no ale jakże tak ? synowa przecież nie ma prawa mieć własnych planów i odmawiać z dnia na dzień hahaha weż tabletkę na nerwy i klimakterium

Czyli szacunek to działanie wbrew sobie ? A to, że odmówię obiadu u teściów to brak szacunku dla Nich ? Czy ze względu na szacunek do Rodziców powinniśmy rezygnować np. z "łóżkowej niedzieli", na którą oboje z Mężem mamy ochotkę ? Wypić kakao na śniadanie, jeść tylko truskawki, popijać szampanem i bzykać się 5-6 razy dziennie ? 6 dni w tygodniu robimy z siebie małych robotów, nawet wspólnego posiłku nie da się zjeść :o Teściowie ! Czy myślicie, że niedzielny wspólny "przymuszony obiadek" to taki rarytas ?

Gość Dermonda
nie daruję, gówniara oberwie jak tylko ją spotkam

Gość Autorka juz dawno
pierdolila,a wy sie naiwniaki dalej pocicie. Ech narodzie ciemny,