Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DIETKUJĄCA000

Muszę wkońcu SCHUDNĄĆ !

Polecane posty

Gość DIETKUJĄCA000

Chciałabym się z wami podzielić moją historią. Jak się nudzicie to możecie poczytać :) Od zawsze byłam pulchna. Ważyłam więcej niż inne dzieci w moim wieku. W 6 klasie dobiłam do prawie 66 kg i przez to dzieci zawsze się ze mnie śmiały, że nie rosnę wzdłuż tylko wszerz. Poszłam do gimnazjum i tam przytyłam kolejne kg :/ wtedy chyba przyszło otrzeźwienie i powiedziałam sobie, że muszę schudnąć. Jadłam tylko kolację i schudłam w 1,5 mies. 10 kg :) ludzie nie mogli mnie poznać i pomimo że już tak nie uważałam- nadal chudłam. Pojechałam do kuzynki, poznałam chłopaka i ciocia zaczęła mnie dokarmiać...przymusem, czasem lód, pizza no i po kilku mieś. olewki znowu przybrałam, tyle, że mniej. W 1 klasie liceum, gdy zobaczyłam się na zdjęciu klasowym złapałam się za głowę...waga doszła do 73 kg. Postanowiłam- koniec - i zaczęłam się odchudzać....schudłam 5 kg, zabrakło wytrwałości. Znowu jadłam. Potem były kolejne próby, które zakończyły się fiaskiem. Potem miała byś Studniówka, moje bojowe nastawienie było niesamowite. Schudłam...każdy mi o tym mówił, spodnie mi spadały, a ja.. zaprzepaściłam szansę i na imprezę poszłam w ledwo mieszczącej się sukience. Poznałam chłopaka na początku roku i się zaczęło. Po feriach wróciłam znów grubsza. A na wstępie usłyszałam- widać, że przytyłaś...zabolało, ale po co miałam o siebie dbać skoro byłam zajęta? No i po kilku miesiącach czyli 2 tyg. temu mnie zostawił, a ja zostałam ze zbędnymi kilogramami gruba i brzydka. Postanowiłam, że tym razem się oda... i teraz zrobię to dla siebie, żeby wszystkim kopara opadła jemu również :) Tylko wciąż boję się, że nie wytrwam...że się skuszę :) przy wzroście 164 ważyłam 67 kg. Teraz już jest pewnie mniej, bo od 1,5 tyg się pilnuję. Przychodzą chwile słabości...wtedy nie wiem co robić...

Gość zuzianna
dolacze sie i jak do Ciebie jesli mozna :D?? Ja nigdy kociotrupem nie bylam ;) jednak od 2 lat nie moge zrzucic nadprogramowych kg :O udalo mi sie juz zrzucic 10kg ale zabraklo motywacji i dieta stanela w miejscu, co pon obiecuje sobie powrot a juz 4 poniedzialki z rzedu minely :O Moze razem cos nam sie uda. Jaka diete stosujesz ?

Gość DIETKUJĄCA000
:) moja dieta jest w sumie dziwna. Po prostu się ograniczyłam. Rano na śniadanie jem jajko na twardo pokrojone w ćwiartki i do tego pomidor albo robię sobie sałatkę z warzyw dodając odrobinkę śmietany. Oprócz tego piję kawę z mlekiem bez cukru, wodę, herbatę zieloną lub zwykłą. Na obiad jem to co dostanę, tyle, że połowę mniej. Gdy są dwa dania wybieram zupkę i jem ją bez chleba. potem gdzieś o 15 pozwalam sobie na mały jogurcik lub garść czereśni a do wieczora tylko piję :) No i oczywiście brzuszki :) stopniowo zwiększam ilość :) na początku było ciężko, ale już się troszkę przyzwyczaiłam :)