Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TerazWojtek

Jakoś sobie tego nie wyobrażam... jak się zachować?

Polecane posty

Gość TerazWojtek

heh.. mam z pozoru troche dziwną rozkmine, podejrzewam, że wielu facetów by się cieszyło ale.. no własnie, mnie to nie kręci chodzi o to, że mam w grupie na studiach pewną koleżanke- fajna, rozrywkowa i ewidentnie brakuje jej kutaszenia ;] chodze na te studia razem z dobrym kolegą... no i tak zadajemy sie z nią od jakiegos czasu i wczoraj poszedł temat aby wpadła do kumpla na chate dzisiaj, poniewaz ma wolną chate no i ma nocowac "bo niby daleko mieszka, wiec jak ona wróci w srodku nocy.." oczywiscie nie mielismy nic przeciwko temu aby nocowała no ale wlasnie, bedzie nas dwóch i ona sama i jestem na 99% przekonany,że ta sytuacja doprowadzi po prostu do trójkącika bo ona sama nawet sugerowała takie cos hehe oczywiscie w zartach ale wiecie jak to jest... czuje, ze pojdzie alko no i bedzie ruchanie a mnie szczerze mowiac nie podoba sie wizja ruchac z kolegą jedna panne.. no centralnie mnie to nie kreci i czuł bym sie jakos tak skrępowany, wolal bym ją samotnie poruchac a potem np on by ją brał w drugim pokoju.. ale nie naraz we dwóch- a czuje, ze ona wlasnie tego chce od nas .. mam kurwa dylemat , co tu robic.. jak sie zachowac nigdy nie myslalem ze bede sie nad takim czyms zastanawiał :O zawsze w zartach z kumplem mowilismy ze np "fajnie by było ja wyruchac na 2 baty" a dzisiaj jak bedzie do tego okazja to jakos mi sie nie usmiecha...

Gość TerazWojtek
...

Gość TerazWojtek
niby czemu frajer?? uzsadnij pizdo jebana..

Gość ksosdmncdn
poprostu powiedz koledze, uprzedz go, że nic z tego.Nie masz na to ochoty i już.Przecież nikt Cię nie będzie zmuszał do stosunku seksualnego :D

Gość ksosdmncdn
Proste, przecież masz prawo odmówić?? Prawda?

Gość TerazWojtek
jak odmówie.. to wyjde na jakiegoś leszcza :O nie czarujmy się, zwłaszcza, że mam renome raczej takiego troche wariata itp

Gość ksosdmncdn
To po co masz się zmuszać do czegoś na co nie masz ochoty? Bez przesady...:-o Nikt nie będzie na Ciebie krzyczal człowieku tylko dlatego, że nie chciałeś się kotłowac w trójkącie ...

Skup sie na dziewczynie a nie na koledze to zobaczysz, że bedzie zajebiście. Swoją drogą jak dobrze przeprowadzicie podwójną penetracje to laska przeżyje apogeum orgazmów:-) Powodzenia

Gość ksosdmncdn
Ja bym się skusiła :)

Gość ksosdmncdn
Raz się żyje :D

Gość ksosdmncdn
Pododno kobieta dochodzi w minutę, orgazm za orgazmem.Bardzo podniecające...

Gość TerazWojtek
nie odmówie, bo w gruncie rzeczy chętnie bym ją puknął.. ale ta swiadomosc, ze kolega bedzie obok stał z gołym kutasem i też dymał to jakos mnie tak zniechęca pomijam fakt, ze bedzie wstyd jak szybko dojde a on bedzie mogl dlugo ;)

Gość kokorokoeurospokko
To jeśli dojdziesz szybko to odczekasz chwilę, odpoczniesz, poobserwujesz ich a potem znow dolaczysz :)!!!!!

Raz miałem przyjemność uczestniczyć w takiej zabawie. Stary taka szansa może już więcej Ci sie nie powtórzyć. Wyzwolone kobiety chętne do realizacji swoich fantazji seksualnych - żadkość. Eh chętnie bym to powtórzył :-)

Gość TerazWojtek
no niby fajnie, ale wolał bym dwie panny i ja :) a nie, ja kumpel i jedna panna.. ale moze jak wczesniej dobrze popijemy to znikną hamulce u mnie :D

Gość 3435
Gdybym była na jej miejscu, to nie urządzałoby mnie ruchanie po kolei, w osobnych pokojach. Chciałabym na 2 baty. Mało kiedy jest okazja by doświadczyć tego, a ponoć odczucia są super..mm... aż łechtaczka zaczęła mi pulsować na mysl o tym..

Gość kredycik na życzenie?
Fuj - sposób twojej wypowiedzi i to w jaki sposób wyrazasz się o dziewczycnie jest ochydny. Oblech z ciebie. Swoją drogą zapewne ponosi cię wyobraznia i tyle. Pełno tu takich kozaków

Stary za 2 panny chcesz sie brać to musisz wykazać sie 2 razy dłuższym dystansem. W duecie z innym facetem to jest jak z sikaniem do pisuaru - robicie swoje i nie patrzycie sąsiadowi na węża. Tak samo jest z 2M+1K

Gość poluzujgacie stary
ale czad :)

Gość nie musisz się martwić o to
że masz małego - w takich sytuacjach, kiedy atmosfera robi się seksualnie napieta, naprawdę Twojemu kumplowi nie będzie w głowie obserwować Twojego ptaszka i porównywać. A dziewczyna też pewnie nie skomentuje, jeśli ma klasę.

Gość fifitifi
Dziewczyna która ma KLASĘ nie wali się z takimi prymitywami. Nie uprawia seksu grupowego. Ceni intymność i bliskość.

Gość poluzujgacie stary
Bez przesady.Sprawy łóżkowe to sprawy insywidualne.Czy To, że robisz laskę swojemu facetowi, a on liże Ci cipkę oznacza, że obydwoje nie macie klasy?! To samo z trójkątami, czworokątami i np homoseksualistami.No właśnie? Czy Ci ostatni też nie mogą mieć klasy bo uprawiają seks z tą samą płcią? Ogarnij się :-o

Gość TerazWojtek
no ją napewno ta wizja kręci i myśle, że z takim założeniem do nas przyjedzie.. bo jak już mówiłem, dawała mi odczuć pare razy, że się jej podobam i dawała tez odczuć, że mogła by poleciec na 2 baty, a do tego widac, ze jest luźna, rozrywkowa i wporządku do osoby // kredycik na życzenie? // a jak mam się niby wyrażać? mam pisać romantycznym językiem, iż wraz z moim przyjacielem będziemy uprawiać miłość z naszą koleżanką? no jebnij się w łeb.. to będzie typowe "ruchanie" i taka jest prawda, miłości tu nie ma z żadnej ze strony..

Gość poluzujgacie stary
I co wogóle rozumiesz przez pojęcie ,,mieć klasę,, ?

Gość znawca znakomityyy
Ta dziewczyna to jakaś kurewka. Jak sucz przy cieczce:/ Dla mnie to ochydne wsadzac wacka tam gdzie przed chwilą oddał płyny kumpel. No ale u niektórych więcej jest ze zwierząt niż ludzi cywilizowanych i stąd takie dewiacje.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjttttttaaa
" Dziewczyna która ma KLASĘ nie wali się z takimi prymitywami. Nie uprawia seksu grupowego. Ceni intymność i bliskość. " hahahahaha a niby skąd to wyczytałaś idiotko? z księgi dziewic? jebnij sie w łeb.. łóżkowe sytuacje to indywidualna sprawa, mysle, ze kazda dziewczyne kreci byc dymaną przez dwóch gosci a z tego co widze, to nie jest przypadkowy sex, tylko znają sie pewnie juz dlugo i są dobrymi znajomymi i wszyscy pewnie singlami wiekszosc dziewczyn by tak chcialo, ale mało która ma okazje- taka prawda

Gość znawca znakomityyy
O tak - kobieta która idzie na dwa baty z praktycznie przypadkowymi goscmi ma klase:D