Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaa1234

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość takajednaa1234

Mój facet sie na mnie obraża ,ze nie przyjade do niego bo od wczoraj zle sie czuje a mam do niego 150 km . a on do mnie nie moze przyjechac bo ma rozne sprawy do zalatwienia przez weekend twierdzi ,ze to ,ze bede jechała busem tyle km to nic mi nie zaszkodzi i u niego sie wykuruje

Gość Ola-bogalalala
facet ma racje

Gość takajednaa1234
tak ma racje? nie rozumie ,ze jak jestem chora to wole odpocząc w domu ,a nie jechać teraz na dworzec ,a potem 150 km ?

Gość kamanbejbe
facet ma kotełe ?

Gość Ola-bogalalala
zimy nie ma, w autobusie fotel, 3h i jestes u niego. albo jestes leniwa, nie zalezy ci na spotkaniu z nim, albo po prostu robisz z siebie swieta krowe. Herbata w termos i jedziesz. A potem sie dziwi czemu facet zdradza, nie odzywa sie i tak dalej. zalosne.

Gość takajednaa1234
jestem troche rozżalona teraz bo jak można myslec tylko o sobie? zero troski jak ja sie czuje tylko mam przyjechac bo on ma taka zachcianke

Gość takajednaa1234
co sie dziwic ,ze zdradza? to co żeby nie zdradzal musze byc na każde jego skinienie tak? gratuluje pogladów

Gość kredycik na życzenie?
oczywiscie,ze zostan w domu.Przecież jestes chora! Chcesz się bardziej rozchorować?Albo pozarażać innych?Chłopak powinien rozumieć że taka podróż w chorobie to nie komfort tylko udręka...

Gość kamanbejbe
a ma kotełe czy nie ?

Gość v-897
ja to kazałbym ci siedzieć w domu i się leczyć takie moje zdanie zdrowie ważna rzecz

Gość links NADklajniak 666 TCM3
NAJLEPSZA JEST MIŁOŚĆ Z DALEKIEJ ODDALI NAJDALSZEJ, GDYŻ JEST NAJBARDZIEJ PATOLOGICZNA!

Oczywiście, rób tak jak mówi Ci pomarańczka, poświęć się dla dobra sprawy i zemrzyj. Facet to burak. :)

Gość kamanbejbe
zdrowie i kotełe

Pamiętaj,że w normalnym zwiążku nic nie MUSISZ. Ewentualnie MOZESZ ale nie musisz. Jesli relacje oparte są na zasadzie musisz zrobić to czy tamto to nie ma przyszłości dla was.

Gość Ola-bogalalala
obłoznie chora? to moze do szpitala? naprawde jestes leniem. watpie zeby ci zalezalo na twoim facecie i spedzaniu z nim czasu. ale ok. nie zdziw jak sie obrazi na ciebie. albo nastepnym razem powie ze ma migrene i on do ciebie nie przyjedzie.

Gość takajednaa1234
on wlasnie twierdzi ,ze ,, musze" bo mnie probuje szantazowac w ten sposob ,ze jak ja nie przyjade to on sie obrazi.. a w sumie niech sie obraza ,ale wkurzył mnie tylko a na choroby teraz nie mam czasu bo sesja idzie ,a we wt mam zaliczenie

Gość kamanbejbe
co z kotełe ,ma czy kurwa nie ma do chuja walca !!!

Kochający facet albo rzuciłby wszystko i przyjechałdo ciebie albo kazał się kurować. A nie wlec się 150km bo MUSISZ.

Gość Ola-bogalalala
to problemem w koncu jest jego szantaz, twoja sesja czy twoja smiertelna choroba? zdecyduj sie dziewczyno.

Gość Ola-bogalalala
jakby on sam powiedzial ze ma zostac w domu i sie kurowac to czytalybysmy teraz posty o tym ze napewno kogos ma, bo nie chce zeby ona przyjechala.. taka natura durnych kobiet. :/ wspolczuje ci idiotyzmu

Gość takajednaa1234
co dzień rano biegam nago z rozpuszczonymi włosami po nowosądeckich lasach udając driadę przez co przyczyniam się do rozwoju agroturystyki i wzrostu dobrobytu społeczeństwa lokalnego :classic_cool:

Ola-bogalalala Idiotyzm w czystej postaci widać u ciebie - wyglądasz mi na taki typ kobiety - trzyma się faceta z całych sił, jest na kazde skinienie bo przeciez inaczej zostawi, zdradzi. Dla faceta wszystko. Taka przylepa - bez własnego zdania i asertywności. WSPÓŁCZUJĘ.

Gość Ola-bogalalala
haha dobre sobie :) cieszy mnie fakt ze nie trafilas ze swym osądem. Pozdrawiam obłożnie chorą której problemem wcale nie jest 150 km a stres zwiazany z sesja i fajny facet :)

Gość Dyziek666
Spotkała się hipochondryczka z męską ciotą... gratulacje związku

Gość Ola-bogalalala
ot too toot tooo... hipochondryczka ! czysta postać!