Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgjgj

Pomóżcie wymyślić jakiś plan żeby przyłapać go na gorącym uczynku?

Polecane posty

Gość jgjgj

Mam 38lat, jestem po rozwodzie i samotnie wychowuję swoją 18letnią córkę. Poznałam wyjątkowego mężczyznę, ma 43lata. Zaczęliśmy się ze sobą spotykać od 8 miesięcy i tworzymy poważny związek. Kocham go. Jest kulturalny, inteligentny, troskliwy, opiekuńczy, dobrze zbudowany i bardzo przystojny. Moja córka opowiedziała mi dzisiaj, że gdy wyjdę na chwilę z domu lub jest okazja i zostaje sama z nim to wtedy on się do niej dobiera, przytula, obmacuje ją po piersiach, pupie, miejscu intymnym i nakłania do seksu. Mówi jej sprośne rzeczy co by z nią robił. Powiedziała, że kilka razy bała się, że ją zgwałci bo nie chciał jej wypuścić ze swojego uścisku. Wcześniej moja córka czasem mi mówiła, że nie czuje się w domu bezpiecznie gdy ma zostać z nim sama, gdy wraca ze szkoły, a on z pracy podczas gdy ja wracam dopiero później ona woli zostać u jakieś koleżanki czy przejść się po mieście. Nie wiem co mam o tym myśleć? Z jednej strony wiem, że moja córka nigdy go nie lubiła chociaż na samym początku była miła dla niego. W święta nie złożyła sobie z nim życzeń i przy stole przez cały czas dawała odczuć jak go nienawidzi. Nie szanuje go, nie wyraża się o nim kulturalnie i też nie zwraca się do niego z szacunkiem, potrafi wprost wyzywać go od debili i tego typu słownictwo. Gdy proponuje jej podwiezienie do szkoły to odmawia i woli iść pieszo. Kilka razy gdy on jej uszykował np. kolację po prostu nie zjadła. W ogóle nie chce od niego żadnej pomocy gdy ją oferuje. Nigdy nie starał się zastąpić jej ojca, ale chciał być dla niej przyjacielem i mimo traktowania go w ten sposób przez moją córkę wciąż się stara zdobyć jej zaufanie. Z drugiej strony moja córka nigdy nie nadużyła jakoś bardziej mojego zaufania żeby jej teraz nie uwierzyć. Nie zachowywała się nigdy jak jakaś niedojrzała mentalnie księżniczka mamusi. Mamy dobre relacje ale ona ma czas dla siebie i ja też. Do innych ludzi nie odnosiła się w taki sposób. Bynajmniej nie wprost. Czasami powiedziała coś o jakimś nauczycielu czy coś takiego jak każdy. Jednak ciężko mi jest uwierzyć w to, że on by sobie pozwalał na takie rzeczy w stosunku do mojej córki.

Gość Autorka juz dawno
A w skrocie?

Gość smutne dziewcze
a ja bym od razu uwierzyla i popedzila drania.co, myslisz ze dlaczego on z toba jest?bo ma nadzieje w koncu bzyknac twoja mlodziutka corke!!! przepraszam ze tak brutalnie p[isze ale otworz oczy zanuim zrobi jej krzywde!!!wywal go z domu nie dopuszczaj do goracych uczynkow, porozmawiaj z corcia.a jak jej nie wierzysz to zamontuj kamerke i sama zobaczysz.albo nastaw dyktafon, tez wystarczy.

Gość pracowałam w banku
zostaw włączony dyktafon

Gość kamanbejbe
własnie ,i kotełe schowaj bo facetełe zezre kotełe

Gość dziwisz się
ze córka go nienawidzi???Pomysl jakby to do Ciebie przystawiał sie stary ,oblesny facet (partner Twojej matki)co bys do niego czuła???Przeciez to obrzydliwe.Wcale się nie dziwie Twojej córce,wywaliłabym frajera na zbity pysk...i tyle w temacie.

Gość czekaj aż się złapie
A podłóż kamerkę, albo dyktafon i czekaj. Córce też nic nie mów, bo jeśli kłamie, to będzie wiedziała, że coś podłożyłaś. Czekaj, aż się coś nagra i będziesz wiedziała. Moim zdaniem, jeżeli masz z córką dobre relacje i ona Cię nigdy nie oszukała w takiej kwestii, to ja bym jej uwierzyła i zrobiła z typem porządek. A ta jego idealna miłość do Ciebie ,to chyba czysta fikcja, facecik ma ochotę na młodą, tylko czeka na odpowiednią okazję. Nie daj mu skrzywdzić córki, nie czekaj zbyt długo. Niestety, oni tacy są, najpierw fiut, a za nim mały facecik.