Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snycerz Hans

między młotem a kowadłem .. co mam zrobić?

Polecane posty

Gość snycerz Hans

mój kumpel odsiadujący wyrok w więzieniu prosił mnie wczoraj na widzeniu żebym zorganizował ekipę i dokopał facetowi z którym zdradza go jego żona .. wiem, że jeśli tego nie zrobię to kumpel za kilka lat jak wyjdzie mi nakopie, a jeśli to zrobię to złamię prawo, w sumie nigdy nie organizowałem takiej akcji. Wie ktoś może gdzie znależć ludzi do takiej roboty?

Gość revvolvver
a co, cela po kumplu ci się marzy?

Gość lidenekasiufro
gosciu ale masz dylemat, dokladnie badasz teren tego frajera i noca bierzesz kominiarke przykladasz kwas aby ten fredo nic nie pamietal ii przekopa rowna :) baba ma Cie uczyc / ?

Wiem jedno - po tej akcji - żona wpadnie w ramiona kochanka całkowicie. A znienawidzi męża. I Ciebie. Gorzej, jeśli dowie się o tym Pan Policjant. Może być wtedy wesoło. :< Dlaczego ty masz nakopywać gościowi z którym żona twojego kumpla go zdradza? Co ty jesteś? Strażnik moralności? A gdyby poprosił cię o zamordowanie teściowej? Dlaczego by nie, prawda?

Gość dfgfd
Wejdz na tora i na onionforum kogos zalatw.

Gość ciebie to chyba porąbało
dokładnie. co tutaj jest winny jakis facet / gdyby suka nie chciała to pies by ................. zmień towarzystwo

Gość ha .... a może to ty
jestes zazdrosny ? nikogo do niczego nie mozna zmusić, a juz na pewno nie do miłości, wić odpuść sobie