Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość an2anet

prezent na 30ta rocznice śłubu

Polecane posty

Gość an2anet

witam , mam mały dylemacik chce zrobic dla moich rodzicow prezent na 30 rocznice slubu ,myslalm zeby wykupic im wycieczke na tydzień zeby sami sobie pojechali i nie wiem gdzie, moze macie jakies propozycje warte uwagi :)

Gość kamanbejbe
kotełe

Mam ten sam problem. Moi rodzice mają 30 lecie we wrześniu. Pewnie wykupie im jakąś wycieczkę, ale nie stać mnie na wiele. Może coś z grouponu na przykład.

Gość an2anet
tez bym chciala cos taniego a fajnego choc chyba to nie bardzo mozliwe ehhh

Gość an2anet
tez bym chciala cos taniego a fajnego choc chyba to nie bardzo mozliwe ehhh

Gość an2anet
no ja sie zastanawiam moze jakies spa albo jakies uzdrowisko :)

Groupon to oszuści wyłudzają kasę od klientów nie wykupuj tam wycieczki. Za rok moi rodzice też mają 30 rocznicę ślubu i też myślę o wycieczce będzie 2 tygodnie chata wola :D

Gość kundelmama
no w grupony to ja bym raczej nie wierzyła... wycieczka fajny pomysł, ale może lepiej coś co im zostanie na pamiątkę? jeśli macie duży dom - np. stół bilardowy :) w proyasport mają niedrogi sprzęt dla amatorów, z całym zestawem akcesoriów (bile, kijki itd) gratis. większość ludzi lubi grać w bilard, nie mówiąc o wszelkich fantazjach ze stołem bilardowym związanych :D

Gość nagotka
W grupony również nie wierzę - kupisz coś w super cenie, a później okazuje się, że jakość usługi jest delikatnie mówiąc znikoma. Pomyślcie poważnie nad tym lotem balonem - to coś niezapomnianego ;-)

Gość olicka
Ile trwa taki lot balonem? Wygląda to imponująco, ale czy rzeczywiście warto? Sporo kasy - był ktoś może na czymś podobnym? Nie musi to być nawet akurat tej firmy lot.

Gość nagotka
Przecież wszystko jest tam napisane - lot trwa około godziny, ale całość około 3-4 godzin. Szkoda tylko, że na tej stronie nie ma żadnych opinii. Przynajmniej mielibyśmy pewien obraz czego oczekiwać po tym wszystkim...