Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4ffre

jak to możliwe że BSA jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość nie żyję
męska siła i dominacja, a agresywność to co innego są laski co są z damskimi bokserami, ale oni je najpierw psychicznie zmanipulują a potem biją

Gość ponioslmniemelanz
a kto to bsa?

Gość krosiaa__aa
Mnie podnieca agresja. To świadczy o wysokim poziomie testosteronu. Na stały związek nie, ale jeśli tylko o seks chodzi - chętnie bym dała pupy BSA'owi.

Gość nie żyję
widzisz może na anal się załapiesz :D

Gość krosiaa__aa
Jak facet może nie chcieć seksu? Masz jakieś problemy z erekcją czy co? Obniżone libido?

Gość kdfjgndkjgn
Na anal sie załapie i dalej będzie prawikiem ;(

Gość krosiaa__aa
Ale ja mam porządnego faceta :)

Gość nie żyję
szkoda, że Twój facet nie ma porządnej dziewczyny :D BSA, a powiedz serio...wstawiałeś sobie zęby z przodu? bo z tego co pamiętam jakiś czas temu z przodu Ci brakowao

Gość bfdsdsada
Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet, wiec nic dziwnego ze wielu facetow nie ma ochoty na seks

Gość krosiaa__aa
Nie chciałam zrobić w konia. Napisałam że tylko seks, bez związku. Związek już mam.

Gość Milena ;;;;;
volk - czy twoi koledzy również szukają sobie wyłącznie niebieskookich blondynek?

Gość krosiaa__aa
Dlaczego nie? Seks to seks, a miłość to miłość.

Gość krosiaa__aa
Niestety nie jestem niebieskooką blondynką, byłam blondynką, ale teraz mam włosy zafarbowane na rudo i mam zielone oczy. Duży biust i tyłek. Jasną skórę. Jestem z mazowieckiego.

Gość nie żyję
ha, to chcesz BSA jakiemuś facetowi na boku ruchać jego laskę a potem narzekać, że kobiety się szmacą? nieźle

Gość krosiaa__aa
Żałuj. Jestem piękna. Mam rude loki prawie do pasa i śliczną twarz. No trudno. Pa.

Gość nie żyję
uznałem, że jak pytasz skąd jest to na coś liczysz:P a Ty konusiku ile masz wzrostu?

Gość nie żyję
no tak, skoro nie uważasz, ze maczając w szmacie stajesz się taką samą szmatą to faktycznie, BSA to niziołku masz coś z garem skoro przy 174 marudzisz i zwalasz na to, że nie masz laski. albo masz mordę jak po zderzeniu z czołgiem mój starszy brat ma tyle a powodzenie większe ode mnie miał, żonkę śiczną i niegłupią trafił. a ja mam 186

nie żyję Twój starszy brak pewnie jest z innego pokolenia,niż ja, dziś takie niziołki to sobie mogą co najwyżej popatrzeć. Jakoś dryblasy z poczołgowym ryjem maja panienki na skinienie palca:(

volk Słuchaj co mówią, daleko zajedziesz:( Przez neta każda głupoty wciska, a jak staniesz przy takiej, jak będzie musiała łeb zadrzeć, to jej zaraz soczki do butów polecą i jest Twoja.

Gość tropika
Bo hejtują, na złość Tobie. Wszystkie moje koleżanki (ja też) lubią wysokich, postawnych facetów. To oczywista oczywistość.

Gość nie żyję
czy ja wiem rocznik '85 to taki zupełnie inny świat? na pierwszym roku miałem takie kumpla, pies na baby po prostu. można by myśleć, że na takiego rasowego podrywacza nie będą lecieć bo w dodatku niski, a gdzie tam. do tej pory nie wiem jak skubany je wyrywał bo po roku sie przeniósł, ale raz mi sprzed nosa sprzątnął:D okazało się że szmata z niej była to mi nie żal a wiesz jaki kurdupel? do brody mi sięgał, pewnie nawet 170cm nie miał

Gość nie żyję
niziolek, wybacz, ale nie jestem gejem. choc pewnie to by Ci odpowiadało. ale jak pisałem, masz zdrowo popierdolone pod kopułą i dlatego laski Cię nie chcą. a do puszczalskich pewnie boisz się podejść. ciota jesteś i tyle a BSA widać liczy coś więcej niż na zwykłe popuszczenie szpary to laski nie moze znaleźć. bo do czegoś wiecej trzeba rozmawiać, poznać się a tutaj wychodzi jąkanie się, jego nieśmiałość plus poglądy

nie żyję Ciota, haha leszczu, jakbyś miał tyle wzrostu co ja i byś wiedział co to znaczy, to byś w gacie narobił. Kurwa ma ponad 180 i siedzi na kafe zamiast laski dymać, a na mnie mówi ciota:D

Gość tropika
"tropika-Taaa, chcesz powiedziec że każdy wysoki jak cię podrywa, to masz kisiel w majtach?" Dokładnie tak. Narzeczonego wybrałam po wzroście. Poznaliśmy się na Sympatii. Zaznaczyłam w kryteriach wzrost "190-200" i on pojawił się na pierwszej stronie. Napisałam do niego. Tak się poznaliśmy. Miałam wcześniej facetów średniego wzrostu i zawsze mi czegoś brakowało, byli w moim mniemaniu mało męscy, niscy. Zawsze marzyłam o wysokim, ale takich bardzo niewielu chodzi po ulicach...

Gość nie żyję
a po co mam idiotki dymać? wyżej mierzę od Ciebie jak jest się dorosłym to się wie czego chce. ale co Ty możesz wiedzieć