Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhgj

co to oznacza????

Polecane posty

Gość dhgj

Mam 20 lat moj okres nie jest tak idealnie w rownych odstepach czasu ale mniej wiecej jest to 28 dni wiec wypada mi okolo niedzieli czyli jutra. Przewaznie przed okresem mialam bialy sluz a potem dostawalam miesiaczke. Tylko teraz jest pewien problem, w tamta sobote a wiec tydzien temu zauwazylam w sluzie lekko brazowe plamienia i od tamtej pory kilka razy, zaledwie moze 3 albo 2 razy troche krwi tylko tak jak mowie w sluzie, np wczoraj pod wieczor. Wygladalo to na poczatek okresu ale jednak go nie mam wiec co to moze byc? Moze jest tutaj jakis lekarz albo kobieta z podobnym przezyciami i moze mnie jakos uswiadomic bo troche sie martwie;/ A moze takie cos byc zwiazane z wiekszym stresem albo wysilkiem fizycznym? bo w tym miesiacu zaczelam pracowac. Prosze was piszcie bo ja zaraz oszaleje:(

Gość dhgj
boje sie ze to nie jest normalne albo ciaza:(

Gość kb00393
miałałam to samo przy kolejnych dwoch okresach , za trzecim juz nie, byłam u lekarza z tym , to normalne. Chociaż wiem ze u niektorych dziewczyn była to ciąża.

Gość dhgj
Chcialam poprostu zapytac bo moze jest ktos kto bylby w stanie mi pomoc i powiedziec czy wie cos konkretnego na ten temat. do kb00393 A Ty mialas identycznie tak samo? i co lekarz nic nie powiedzial blizej poza tym ze to normalne?

Gość dhgj
ponawiam pytanie

Gość dhgj
up up

Gość dhgj
nikt nic nie wie?

Gość dhgj
Dostalam ten okres w nocy z soboty na niedziele ale jakos dalej mnie cos martwi. Niby wyglada na okres, jest caly czas ale wydaje mi sie jakos mniej. Chociaz nigdy nie mialam zbyt obfitych miesiaczek ale ten mnie jakos meczy:( nawet nie boli mnie brzuch, ani troszke a przewaznie pierwszy dzien mialam bole, czasem lekkie ale byly czesto a teraz nic. Boje sie troche, jestem straszna panikara, czy to moze byc ciaza? Nie ma duzego prawdopodobienstwa bo moj facet nigdy nie konczyl bez gumki ale zawsze jakies male prawdopodobienstwo zostaje. Jak sadzicie? Jak ten okres w ciazy wyglada?