Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuuusia

Wózek Spacerowy! Do 1000 zl, może znacie jakis? ;)

Polecane posty

Gość Mamuuusia

Witam. Mam do was pytanie, macie może nazwy wózków które wam sie spodobały lub wy osobiście posiadałyście jakąś spacerówkę z której byłyście zadowolone? Zależy mi na tym żeby był lekki... i nie miał malutkich kółek (najbardziej chodzi o sezon zimowy)Do tej pory córeczka jeździ ABC Design 3TEC, super lekko sie prowadzi ,ale jest bardzo ciężki... Co jest bardzo uciążliwe, bo mieszkam na 4 piętrze bez windy... Czekam na wasze propozycje ;)

Gość Myślę że Quinny Speedi
będzie dużo lżejszy i nadal z dużymi kołami. Jak nie nowy to używany do 1000 z pewnością znajdziesz.

Gość Mamuuusia
Dziękuje za podpowiedź, ale waga tego wózka to ok 12 kg... Czyli wciąż za dużo jak dla mnie.. Może któraś z pan testowała spacerówkę Peg Perego Pliko P3?

Gość Pliko ma małe kółka. Na śnieg
to lipa. Z dużymi kółkami wszystko będzie warzyło trochę więcej niż z małymi. Nie ma cudów.

Gość Mamuuusia
Patrzyłam na allegro, ale nie ma nic co by mnie interesowało. Dlatego chciałam się tu popytać, bo może pominęłam któryś wózek który jest wart polecenia ;)

Gość Mamuuusia
MamoMałpki - przejechałaś już może tym wózkiem zimę? Masz jakieś zastrzeżenia co do spacerówki?

Zimą jeszcze nie , ale napewno bede jeździć bo jestem w ciazy i niewyobrazam sobie mutsiaka pchac w 7 czy 8 czy 9 mcu z prawie dwulatkiem ;) Wada moze byc brak barierki tylko ;) Ja nie probowalam nawet dopasowywac zadnej ani nic , ja ani dziecko jej nie potrzebujemy, zalezy od dziecka

Gość Mamuuusia
Ja wózek mam znaleziony z tym pałąkiem na szczęście. Po patrze jeszcze nad tymi wózkami, bo to tak naprawdę nie taki łatwy wybór.

Gość jjjjjjjj
Dziewczyny tak czytam czytam i pukam sie w czolo. Polecacie komus wozek parasolke na mini kolkach na zime w Polsce? Nawet nie wiecie o czym piszecie! Parasolka zima nigdzie sie nie pojedzie, chyba ze w bagazniku do galerii handlowej na zakupy, bo z pewnoscia nienadaje sie na spacer po nieodsniezonym chodniku. Parasolki sa super ale nie na sniezna zime. Wyjatkiem sa sytuacje kiedy ktos mieszka w centrum duzego miasta i ma zawsze poodsniezane chodniki, tylko czy wszystkie mieszkacie w takich miastach? Hmmmmm. Smiem watpic.

Gość Mamuuusia
Tak,ok. Ja mieszkam w centrum to po pierwsze. Dzieki za x-landera ale jest za ciezki, wazy tyle co moj dotychczasowy wozek ;) A ty jjjjj widzialas moze wozek NIE parasolke, ktory wazy max 8 kg? Nie. Mowilam ze musze go taszczyc na 4 pietro bez windy, niestety lekkie wozki maja male kolka. A taszczyc 6 kg dziecko i 2x tyle wazacy wozek, to mi sie nie usmiecha. Jesli masz winde i mozliwosc trzymania duzo wazacego wozka to ciesze sie, ale nie kazdy ma, dlatego zalezy mi na czyms co jest LEKKIE.