Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veryannoyed

Moj facet nie moze... Czy to impotencja?

Polecane posty

Gość veryannoyed

Moj facet jest po 30tce, gdy nie wysypia sie wystarczająco, nie prowadzi aktywnego trybu zycia, nie ma w ogole ochoty na seks.Zmuszam go do seksu, pieszcze go i całuje a do seksu sie nie garnie.Dodam,ze nie ma jakiejś tam zadnej ciężkiej pracy bo pracuje u rodzicow w firmie.Czy to objaw impotencji? Prosze o pomoc!

Gość icoztego
jest zmeczony, jak niejeden z nas; jak go bedziesz zmuszac, to wtedy sie nabawi impotencji

Gość abcd...z
Wydaje mi sie,ze to normalne u kazdego faceta

Gość veryannoyed
Dzieki za odpowiedzi. Juz sie uspokoilam.Zalezy mi na nim,chce z nim byc i miec dzieci a tu do seksu sie nie garnie,gdy nie jest w pelni wyspany.Pewnie macie racje :-)

Gość krzysiek623
Ale lepiej sprawdź go

Gość takajednabezzebna
Bedzie wszystko dobrze jak sie wysypiac bedzie

Gość czikitatatatatata
Pewnie ma kochanke, moj zawsze moze, nawet jak zmeczony jest, jak ja mam ochote to nie ma bata.Inna przyczyna moze byc taka, ze go nie podniecacz.Moze napisz jak czesto uprawiacie sex?

Gość veryannoyed
Potrafimy codziennie uprawiać seks.Podniecam go bo mi mowil :-)

Gość czikitatatatatata
To w czym Ty masz problem?Skoro codziennie uprawiacie sex to o co Ci chodzi?Chcesz kilka razy do dnia??

Gość z tym facetem jest cos nie
tak.

Gość veryannoyed
Ale nieraz mamy kilka dni przerwy i wtedy on nie chce. Jestem wysoka dziewczyna o kasztanowych wlosach do talii, 176cm wzrostu, waga 64kg, ciemn brązowe oczy, łagodne rysy, szczupła zgrabna sylwetka :-)

Gość veryannoyed
Wiec Marcinie nie trafiles bo jestem ladna,wysoka i zgrabna dziewczyna :-)

Gość Roman Tico
to pedał...;(

Gość veryannoyed
Nie przesądzajcie.Moj facet nie jest gejem.Jest hetero na pewno :-)

Gość dam wam rade
bo juz jest ok 30 to normalne, juz nie jest taki jak 10 lat temu, ze byle goly cycek i juz sie spuscil. U mezczyzn z czasem zmniejsza sie energia zyciowa...u kobiet libido wzrasta...

Gość veryannoyed
Znam sie z nim 4 lat i nie ma kochanki.Zastanawia mnie tylko czy to prawda,ze przez zmeczenie facet moze nie miec ochoty na seks...

Gość bfdsdsada
Oczywiscie ze przez zmeczenie facet moze nie miec ochoty na seks. Seks dla facetow jest BARDZO MECZACY

Gość veryannoyed
Mam 23lata, on 32 i jestem troche zaniepokojona tym faktem bo ja mam duza ochotę na seks. Mam potrzeby dwa razy dziennie a on jest zmeczony, niewyspany i nie ma ochoty nieraz zeby choc raz dziennie

Gość bfdsdsada
kobieta sie polozy i czeka na trzesienie ziemii, a facet musi odwalic czarna, ciezka robote

Gość veryannoyed
Wydaje mi sie,ze on jest podatny na impotencje. No nie cieszy mnie to wcale

Gość bfdsdsada
veryannoyed Niestety, ale tak juz jest. Seks dla facetow jest duzo bardziej meczacy niz dla kobie, a przy tym duzo mniej przyjemny dla facetow.

Gość veryannoyed
Nie do przesady. Seks to zadna czarna robota dla mężczyzny :-D

Gość bfdsdsada
No jest czarna robota Ty lezysz a facet musi skakac nad kobieta, poci sie, meczy sie a ta jescze narzeka ze nie ma orgazmu Seks jest ciezkim wysilkiem fizycznym dla faceta. facet sie bardzo meczy a i tak to co najlepsze w seksie to dostaje kobieta

Gość veryannoyed
Oj chyba macie racje,ze seks dla faceta jest bardzo męczący.I jak facet jest zmeczony to tym bardziej nie ma ochoty bo skad weźmie na to energię,ale i tak tego nie rozumiem. Facet powinien miec na seks zawsze ochotę, energię i czas

Gość veryannoyed
A mowi sie,ze to facet ma wieksza przyjemność z seksu niz kobieta... Wiec ja juz nic nie rozumiem

Ale wiesz... większość ludzi którzy nie wysypiają się i prowadzą nieregularny tryb życia, reaguje nieprawidłowo - czy to pod kątem zdrowia, snu czy seksu. Impotencji powinnaś bać się wtedy, gdyby on chciał a by nie mógł.

Gość bfdsdsada
A mowi sie,ze to facet ma wieksza przyjemność z seksu niz kobieta. Kto tak niby mowi? Seks jest duzo bardziej przyjemny dla kobiet! Seks jest znacznie przyjemniejszy dla kobiet! To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia. Seks dla kobiet jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla facetow bo: - kobiety maja duzo silniejsze orgazmy od facetow - kobiety moga miec kilka rodzajow orgazmu, facet tylko jeden i to slaby - kobiety moga miec wielokrotne orgazmy, faceci nie - orgazmy kobiet sa nie tylko silniejsza ale takze duzo dluzsze niz orgazm faceta, przec co kobieta znacznie dluzej odczuwa duza przyjemnosc - kobieta ma 7 razy wrazliwasza skora od faceta, przec co kazdy dotyk dla niej jest duzo wieksza przyjemnoscia niz dla faceta, dla faceta dotyko kobiety to tylko dotyk, dla kobiety dotyk faceta to juz jest przyjemnosc sama w sobie - kobiety maja 5 razy wiecej stref erogennych od facetow, u kobiet stanowia one az 15% a facet tylko 3% - kobiety maja jeden organ, ktorego jedyna funkcja jest dawanie kobiecie przyjemnosci - lechtaczka, faceci takiego narzadu nie posiadaja - lechtaczka jest duzo bardzoej wrazliwym narzadem od meskiego penisa - po orgazmie u faceta automatyczynie i bardzo szybko spada cale napiecie,cala atmosfera, ochota na seks(facet musi odczekac),u kobiet tak nie ma, to napiecie po orgazmi u kobiet spada bardzo powoli

Gość bfdsdsada
Facet powinien miec na seks zawsze ochotę, energię i A niby dlaczego? Rownie dobrze moge powiedziec ze kobieta powinna miec na seks zawsze ochote energie i czas

Gość gnojek ale taki prawdziwy
zapomnij o seksie