Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksualnie niebezpieczna_

co robi z kobietą brak seksu...

Polecane posty

wszyscy narzekają że to kobietom się nie chce seksu... a ja mam chłopaka jesteśmy ze sobą od 3 lat , niedługo mamy razem zamieszkać , widujemy się tylko na weekendy obecnie, a on... po tygodniu rozłąki włoży na 30 sekund i zadowolony!! bardzo lubie seks, jestem bardzo atrakcyjną kobietą lubiącą różne zabawy w łóżku a jemu się NIE CHCE!!! dlaczego? to jest takie przykre! na początku naszego pożycia seksualnego było cudownie częściej się kochaliśmy, a teraz ! jak tak ma wyglądać moje całe życie to dziękuję bardzo... nie wiem ja tego potrzebuję , tego uniesienia czułości wtedy między nami jest lepiej, a tak jak długo jest taki obojętny to staję się nerwowa, zdołowana i dochodzi do spięć... czy wy też tak macie? ja mam niedługo z nim zamieszkać , i naprawde się boję co będzie... wspąmne że rozmawiałam z nim o tym , mówiłam tłumaczyłam płakałam i nic.. to jest takie upokarzające , mam 24 lata faceci się za mną oglądają, jego kumple prawią mi więcej komplementów niż on przez 3 lata, byłam wcześniej w związku gdzie mój ex chciał non stop seksu , a on ?? emeryt w wieku 25 lat ! czemu tak jest ? co jest ze mną nie tak:(

Gość Tru story, bro
ale musi na pewno rucha jakąś inną na boku 🖐️

wiem że nikogo nie ma na boku, to pewne. po co się męczę bo są uczucia , bo ciężko tak odejść , mam pytanie czy jak zamieszkamy razem może się coś zmienić?? chyba się łudzę, albo mi przejdzie i będzie to obojętne...

wątpię , jesli w tej sferze życia sie nie układa od początku to raczej sie nie ułoży , niestety