Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3244

Dlaczego uznaje się za żałosne, gdy kobieta używa perfum z Avonu?

Polecane posty

Gość 3244

Co rusz natykam się na opinie, że tylko biedota używa tych perfum, kobieta z klasą się nimi nie skropi. Jak od jakiejś czuć avonowski zapach, to wiadomo że tandeciara i biedna. Przecież niektóre zapachy Avonu kosztują ponad 150 zł.

Ja nie jestem biedna a zazwyczaj nie używam niczego :) wolę pachnieć naturalnie niz żeby komuś miało nos przekręcać gdy koło niego stoję :p poza tym od perfum mam od razu katar wiec odpada, nawet nie ustawiam sie obok osób, które śmierdzą nienaturalnie

Gość szooooooooooookkkkkk
moze dlatego ze takie sa popularne, byl jakis czas ze wszedzie czulam zapach ten.. perceive czy jakos tak sie nazywa, albo mialam jakas obsesje albo prawie kazdy go mial ;p ale avon to fee.. dobre w nim jest tylko to ze kiedys nie testowali swoich produktow na zwierzetahc ale jak jest teraz to nie wiem bo nie zagladam juz do ich katalogow ;p

Gość walcie się dziadówy z kafe
kasiutka3 a ciebie stać niby na lepsze co ? Ja lubię i to bardzo Avon i mam gdzieś opinie dziadówek z kafe hihihi! :D

Gość to kim basinger jest
a ja uzywam Basalt z Rossmanna za 16 zl i mozecie mi skoczyc :classic_cool:

Gość kasiuulla
Polecam www.twoje.aromagroup.pl

a persiw są śliczne :D

Gość trąbińskia
Uwielbiam niektóre zapachy z Avonu i nie obchodzi mnie co ktoś o tym pomysli. Timeless - mnóstwo osób sądziło że to jakiś niszowiec za kilkaset zł Extraordinary - szkoda, że wycofany Far Away - bardzo popularny ale naprawdę wyjątkowo śliczny

I gówno Kasiutka , zwyczajnie gówno :D

Gość badylloo
"tak ta marka nigdy nie bedzie uznawana za luksusowa" To czemu zatrudnili Salmę Hayek, Reese Whiterspoon, Fergie? Czemu współpracują z Christianem Lacroix czy Herve Leger?

Gość mam w dupie co inni mysla
ja uwielbiam z avonu incadessence, mój ulubiony zapach. ponad to bardzo lubię też pur blanca, far away i little black dress. Może być też celebre i perceive. wole pachnieć avonem niż potem jak niektóre co tak cenią naturalny zapach, szkoda tylko że nie zastanawiają się jaka to męka stać koło takiej naturalnej w kolejce gdzieś.

avon jest raczej dla klasy robotniczej, perfumy sa tanie, ale nie mozna powiedziec, ze brzydkie, niektore z nich sa na prawde fajne. Sama uzywam innych marek, ale nie uwazam, zeby uzywanie perfum z avonu bbylo czyms obciachowym

Gość niektórzy z kafe lubią
chociaz przez chwilę poczuć się jak bogacze żałosne

fajne zapachy ma też bi-es. a że komuś się nie podoba bo za tanio to trudno. perfum ma się podobać mi a nie innym.

19:40 [zgłoś do usunięcia] badylloo "tak ta marka nigdy nie bedzie uznawana za luksusowa" To czemu zatrudnili Salmę Hayek, Reese Whiterspoon, Fergie? Czemu współpracują z Christianem Lacroix czy Herve Leger? hahah rozwaliłes/łas mnie na łopatki:D nie wiesz na czym poelga biznes dzisiaj? ze zaplacili takiej salmie frubakase zeby mogli jej gebe wklieic do swojego zaYebistego katalogu a tak naparawde to ta salma ma cały gowniany avon daleko w zadzie.... luksusowa marka to np chanel i o ile uwazam ze kupowane kremów tej marki to zbedny wydatek przeplacanie to perfumy sa nieporównywalnej jakosci

Perfumy Chanel czy Dior chociaż kosztują sporo więcej niż Avon są wydajniejsze chociażby. Ubrania pachną kilka dni, perfum wytrzymuje cały dzień na skórze. Co do zatrudniania znanych osób- H&M, Mango, Banana Republic i masa innych sieciówek również zatrudnia znane osoby. I chyba nie chcesz mi wmówić że są to luksusowe ubrania :D

ale jesteście po...ne. nie macie problemów innych? a nie zastanawiałyście się nad tym że każdy inaczej definiuje słowo luksus? ile ludzi tyle wersji. każdy ma swoje upodobania i kupuje to co jemu się podoba a nie to co inni każą.

Gość ja tak uważam!!!
bo Avon to perfumy dla ludu, dla szaraków których na nic lepszego nie stac... i tak wszystkie śmierdzą tak samo...

mam w dupie co inni mysla - le jesteście po...ne. nie macie problemów innych? a nie zastanawiałyście się nad tym że każdy inaczej definiuje słowo luksus? Ty chyba jesteś jedną z tych ankietowanych wg których luksus to meble BRW, Wódka Finlandia i Adidas :D Źródło: http://www.sfora.pl/Zobacz-co-Polacy-uwazaja-za-luksus-Zdziwisz-sie-g42117-42371

Gość erterter
avon to syf

Gość szlachta
piszecie ze avon jest dla szaraków przeciez kto napisał że nie testuja go na zwierzętach .A po za tym to co ci który to napisali znaleźli sie burżuazja i szlachta .

ha ha ale wy głupie jesteście :D tak się składa, że avon to dokładnie to samo, co marki pozycjonowane na ekskluzywne. wszystko wyjeżdża z jednej fabryki, tylko opakowaniami się różni i ceną. później takie durne pindy przepłacają paręnaście razy za nazwę na pudełku :D ale barany są od tego, żeby je strzyc :)

Gość też to zauważyłam
kiedyś byłam z mężem u koleżanki i jakoś tak z rozmowy wyszło że mój mąż wypalił z taką dezaprobatą w głosie że ja to bym tylko przeglądała katalog Avonu i ta koleżanka nic nie powiedziała tylko tak się zaśmiała szyderczo (a 10 lat wcześniej sama była konsultantką tejże firmy :O) I nie rozumiem tego. To świadczy o ludziach że coś co kiedyś im się podobało to nagle staje się obciachem i jak niewiele im potrzeba żeby się nagle wstydzić tego i to dotyczy wielu innych rzeczy. A co ja na to poradzę że mi się sporo z tych zapachów zwyczajnie podoba ale nie używam ich dlatego że mnie nie stać na droższe, bo właśnie jak najbardziej mnie stać na droższe i bardziej renomowane marki ale nie kupuję ich bo za kazdym razem jak jestem w perfumerii i próbuję znaleźć coś dla siebie to nic mi się nie podoba i to trwa już tyle lat, za kazdym razem wchodzę do sklepu i szukam czegoś co mnie ujmie i za każdym razem te zapachy wydają mi się takie ciężkie, babcine no po prostu brzydkie. Tak agresywne, że mnie drażnią. Mam na myśli większość tych słynnych zapachów

Gość gość
A ja lubię luksusowe perfumy, ale ponieważ nie lubię stale pachnieć tak samo, więc odpada oszczędzanie i kupowanie po flakonie po 200 -400 zł. Wyszukałam w internecie perfumerię, gdzie mogę sobie kupić perfumy na mililitry. I jak sobie uzbieram jakąś sumę, kupuję sobie kilka zapachów, za taką kwotę jaką w danej chwili mogę wydać. Jak się kończą, kupuję świeże.