Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela1000

Nowy Topic dla Mam które urodzą w Listopadzie 2012!!!! ZAPRASZAM NA POGADUCHY

Polecane posty

Ja mam nadzieję, że będę karmić piersią i tak chciałabym do przyszłego sierpnia żeby na wakacjach mieć wygodę, nie wozić ze sobą mleka i kaszek i na plaży odejść w ustronne miejsce,nakarmić i mieć spokój:) A po wakacjach już mogę przestać:) Ja dzisiaj miałam dziwne ochoty, na słodkie ( kupiłam brzdąca) i na ogórki małosolne... Spagetti też mam bolońskie bo mam gotowy sos z mięsem mielonym i warzywami i tylko dodam ser i obiad gotowy:) Po najniższej llinii oporu:)

bałwan super, te sukieneczki jeszcze fajne :) http://www.funkydiva.pl/2012/07/20/baby-rock-moda-dla-niemowlaka/ mój się ostatnio cieszył jak dziecko bo zamówił dla Małej takie oto body: Metallica te mi się podobają :) http://www.metallica.com/products/pink-magnets-baby-romper.asp i Behemoth ... http://www.metallica.com/products/pink-magnets-baby-romper.asp :D

marien od ok 30 tc gmeram tam sobie :) ale to max 5 min nie tak jak zalecają 10 bo to nudne trochę zajęcie :D też bym chciała karmić piersią, nie jakoś specjalnie długo ale na pewno pierwsze pół roku :) u mnie dziś zupka jarzynowa a jutro w takim razie spaghetti :) :)

Gość ciezarowka_83
kurde ja kiedys widzialam czapke zdaszkem z cwiekami i czacha dla noworodka :) musze tego linka znalesc i wam podeslac wglowiesieniemiesci- ta rozowa metaliic jest spoko my na tego balwana sie z mezem napalilismy

Gość ciezarowka_83
aha ja tez bede chciala karmic piersia a na obiad grilowana piers z kurczaka w sosie szpinakowym i makaron razowy niech zyje dieta!

Gość ciezarowka_83
smieszny ten behemot taki anholi :) ja tak ostro to nie pojade, ale jedno cale czarne body to dorwalam w jakims sklepie lumpeksie i jakies inne dostalam z czolgiem :) generalnie chialabym jakies takie wyraziste- z jakims prosiakiem lub cos na wesolo

Ale napis po polsku to w UK nie zrozumieją:D Fajne te bodziaki, ja już nie kupuję nic bo mam za dużo.

Gość ciezarowka_83
nie lubie tych rzeczy z endo, raz mis ie trfia fajna koszulka niby rozmiar dzieciecy ale pasowala na mnie- taka biala z psem z koscia w dupie :) urocza byla....:)

Ja też chyba się trochę położę, bo jak młody ze szkoły przyjdzie a mąż z pracy to nie poleżę...:) Miłego dnia:)

wglowiesieniemiesci, hehe napewno nudne takie zajecie :D Ja moze tez zaczne wczesniej.. nie chce mi sie czekac jeszcze ponad tygodnia.. w sumie to nie bedzie roznicy az takiej. Ja wlasnie odebralam paczke z tymi ubrankami co zamowilam w zeszlym tygodniu, calkiem spoko pakiecik :) Hehe patrze na te wasze linki do tych smiesznych ciuszkow i sie smieje sama do siebie :D Ale ja tez nie bede juz nic wiecej kupowac, wszystkiego mam teraz dosyc. Jedno co musze dokupic to jakies kaftaniki bo tego nie mam zbyt wiele. wazka zazdroszcze gotowego sosu w sloiczku :D ja niestety zagladam do gara przez jakies 2h co chwile i mieszam.. raz sprobowalam zrobic sama takie prawdziwe bolognese i jak mojemu mezusiowi zasmakowalo.. to juz teraz tylko to je :P no ale czego sie nie zrobi dla tych naszych panow.. ciezarowko jak na danie dietetyczne to tez brzmi calkiem smacznie ten Twoj kurczaczek dzisiejszy :)

Dziewczyny,ja tez mam spaghetti na obiad dzisiaj;)Nie wiedzialam co zrobic bo nic nie mialam w sumie nic w lodowce,ale pomidory,cebule,czosnek mam zawsze i jakies miesko w zamrazarce. wazka...dobrze,ze juz lepiej.Co do sosu robie zawsze sama,moj by nie zjadl ze sloika a i tez sie nie da oszukac;p Moj wkurzony jakis chodzi i niewiele sie do mnie odzywal;/zadzwonila za to kolezanka moja na domowy i odebral on,myslalam ze rozmawia z kims od siebie,a on z nia dopiero pozniej mnie zawolal patrze a tam 10min a smichy chichy takie bylo ze troszke sie wkurzylam na nia tym bardziej ze dzwoni zawsze o tej porze co wie ze my kladziemy sie na sieste(a dodala,ze nie wiedziala,ze on jest wogole w domu).Dobra intrygantka.Totez dlatego wole z Wami popisac niz z nia rozmawiac o pierdolach i tracic czas.Ona potrafi wisiec na tel godzinami...Ahh Co do cwiczen i masazy to niestosuje,cos kiedys slyszalam o tym.Czy moze mi w tym pomoc moj???;)Moj tez nie chce zabardzo wspolpracowac ze mna im dziecko wieksze tym mniej no wiecie;/ Ide na zakupy,bo market mi zamkna...Nie wiem jak ja sie zabiore z ty wszystkim. Bodziaki fajne w te potwory te niebieskie najladniejsze;)

Gość ciezarowka_83
senioritka- te cwiczenia to sama mozesz robic, polega na zaciskaniu miesni dna miednicy jk nie wiesz jak to robic to latwo sie nauczyc- jak siusiasz sproboj w trakcie sikania przytrzymac i pozniej znowu siusiac i tak pare razy- na sucho :P- lezac w lozku, siedzac przy kasiazce, jadac samochodem cokolwiek ruch wyglada identycznie masaz to twoj men jak njbardziej moze pomoc :) wsadza sie plaucha i kieruje lekko w dol w str 2-giej dziurki i lekko naciska sie no i masuje :) padam na ryj- mam jakis mega zryw porzadkowy i cala chalupe od Ado Zet pucuje :) ide do wanny

mój też nie odpuści mojej kuchni :P jak nie ma go "w domu" to zawsze narzeka, że musi jeść ze słoika, odgrzewane z mikrofali gotowce i jak jest ze mną to nie ma mowy o gotowym jedzeniu :) ciezarowka wijesz już gniazdko ? :) ja właśnie z moim się sprzeczam, jakieś fochy ma i nie chce mi się z nim gadać :P miłego wieczoru :)

ciezarowka...nie ma mowy ze mi wsadzi palucha hahaha jak on ciagle zmartwiony a bo dziecko bo to.Ostatnio liczyl ze jeszcze 2 miesiace ja do niego jakie 2 wiecej zaczym sie zagoi rana itd to nie to ze tak od razu no to troche zmiekl;) i udalo mi sie go namowic;) wazka...na 100% wiesz ze bedziesz miala cesarke???Kolezanka ta z Irlandii,z ktora gadam co dzien rodzila niecale 2 lata temu i mala wazyla 5,200!!!Dodam,ze urodzila naturalnie.Teraz jest tez w ciazy,za miesiac rodzi i dziecko wazy juz 3kg,tez bedzie duze ale lekarz powiedzial ze jak sie da to lepiej naturalnie.Ja bede miala cesarke;(a wolalabym naturalnie,szybciej dochodzisz do siebie itd a po cesarce cala obolala jestes dluzej w szpitalu,nie mozesz wstac;(no i ta blizna na brzuchu;( Ledwo doszlam do domu po tych zakupach,a nie wzielam nawet polowy tego co chcialam. Jutro zupka z soczewicy;)

Gość ciezarowka_83
moj tez lubi moja kuchnie dzis byl zachwycony bo na kolacje dostal tatar :) moj tez sie boi wsadzac paluch o seksie nie wspomne jeg teoria jest taka: ze dla niego to starszne ze wszytskie te czynnosci seksualne dzieje sie kilka cm od glowki Malej :) jak sie pytam jakie pare centymetrow to sie obraza :P seniroitk- dlaczego bedziesz miala cesarke? i dawaj przepis na te zupe z soczewicy!!! ja odkrylam super przepis na malso czosnkowo- sczypiorkowe wlasnej roboty- troche klepie z geby :) ale jest pyszne, szkoda tylko ze przez te cukrzyce nie moge jesc bo mi po tym ten cukier skacze....:) przepis: cala kostke masla trzymacie na wierzchu az sie zrobi miekka, przekladacie do miski i dodajecie wedle uznania czosnek (ja dlam 4 srednio-duze zmaizrzdzone zabki i szczypiorek troche mniej jak 1/2 takiej cienkiej wiazki kupionej w tesco wszystko mieszam i przekladam do rozlozonej folii przezroczystej- tej do zywnosci, zawijam i ukladam w ksztalt taki podluzny i gruby i wkladam do lodowy by stwardnialo :) ide na animal planete oglada "Koty z piekla rodem" :P

Oj mój mąż też woli moją kuchnie ale na szczęście rozumie że w 8 miesiącu to już nie mam sił na stanie przy garach i nie marudzi. Kolacje już zrobił sam po swojemu:) Co do cesarki to ja mam wąską miednicę, ten rozstaw kości czy jak to się nazywa i dlatego nawet nie takie wielkie dziecko miałoby problem by przejść. Moja mama ma to samo i tez miała cesarkę a ja ważyłam tylko 3500. W dodatku czekali do ostaniej chwili i prawie umarłyśmy obie. Wiesz ja po cesarce czułam sie rewelcyjnie, blizny nie widać prawie i szybko byłam z powrotem w formie - może dlatego tez wolę cesarkę. Takie wielkie dziecko może nieźle porozrywać i szwów może być więcej niż przy cesarce...Senioritka i teraz te cesarki tak robią, że wcale nie dochodzisz długo do siebie, ja latałam dobę po cesarce po oddziale a dziewczyny po sn zgięte w pół,nawet siku nie mogły zrobić...Dużo zależy od organizmu, od fachowego wykonania itd. A u Ciebie dlaczego cesarka? Aha blizna jest niziutko,pod biodrówkami nie widać, cieniutka, biała kreseczka na kilka cm

Ale marudy z tych waszych chlopow dziewczyny :) moza ta pogoda na nich tak dziala ze maja jakies fochy? Zauwazylam ze chyba tylko moj M. jest nadal jeszcze lakomy na co nie co(tzn nie boi sie).. jest swiadomy tego ze nie ma prawa nic sie stac maluszkowi a ja mu gadam zawsze ze jak by probowal odmowic ciezarnej to go myszy zjedza :D (chyba jeszcze nigdy nie musialam dwa razy namawiac... ;) ). no i narazie bez strachu. Moze pod koniec mu sie odmieni, a jak mu powiedzialam ze w sumie juz bysmy mogli zaczac z tym masazem to oczy jak dwie zarowki sie zaswiecily i juz slyszalam ze sama przeciez nie bede sie masowac.. Ciezarowko od kad przeczytalam slowo TATAR w Twoim poscie to nie moge przestac o nim myslec.. kocham tatar ponad wszystko lecz niestety jesczze troche nie bedzie mi dany :( Nie moge go sobie wybic teraz z glowy :D wazka z Twoich doswiadczen widac ze ta cesarka naprawde nie taka zla jakby sie myslalo. Ja juz jestem ciekawa na kolejna wizyte za tydzien jak maly ulozony.. lekarz powiedzial ostatnio ze jak sie nie obroci to bede znikome szanse ze zrobi to na sam koniec bo juz za ciasno i wogole.. a to oznacza tylko jedno. senioritka ja tez bym sie bala cesarki ale przynajmniej wiesz dokladnie kiedy rozwiazanie i bez stresu i niespodzianek..

Ahh dluga i stara historia,pisalam Wam juz kiedys ze mam wirusa,mialam i nie wiem boje sie ze w ciazy wrocil;( i dlatego cesarka zeby ,malego nie zarazic.Organizm zwalcza w ciagu 2 lat,ale to ma do siebie ze powraca gdy organizm jest oslabiony m.in. przez ciaze i nie chce ryzykowac.Lekarzowi musze przypomniec bo nie pamieta pewnie. Nie chcialabym znac terminu dokladnie gorszy stres niz spontan...Jedziesz do szpitala i wiesz na co jedziesz,przesrane.Boje sie jeszcze lewatywy;)Ja sie nie widze na tym lozku... Co do tych paczek z ubrankami gdzie Wy to wyszukalyscie???ciezarowka...pomysl cos o mnie,bo nie mam nic;/

Gość ciezarowka_83
marien- hehe jaki ty lakomcxzuch straszny jestes :) chyba gorszy ode mnie, co sie o zarciu nie powie to msz ochote :) ale spoko ja tez tak mam hehe na tej diecie cukrzycowej najbardziej mi brakuje i najczesciej mysle o ptasim mleczku i zupce knorra ser w zilach senioritka szukaj jak cos na serwisach ogloszeniowych np gumtree czy tablica.pl jak mi cos wpadnie to ci dam znac :) jakie plany na jutro? ja musze komore oplacic i rozwiazac umowe- tn abonament i kupic sobie jakies fikusne buty na jesien

ciezarowko niestety ale jestem lakoma zwlaszcza na wszystkie rzeczy ktorych teraz nie wolno nam jesc. Jak sobie pomysle o takim tatarze, chocby o jakis szyneczkach surowych, czy salami..

ehh ucielo mi post.. ciezarowko niestety ale jestem lakoma zwlaszcza na wszystkie rzeczy ktorych teraz nie wolno nam jesc. Jak sobie pomysle o takim tatarze, chocby o jakis szyneczkach surowych, czy salami.. nie wspomne o wszystkich serach plesniowych, takich prawdziwych.. mmm

ehh ucielo mi post.. ciezarowko niestety ale jestem lakoma zwlaszcza na wszystkie rzeczy ktorych teraz nie wolno nam jesc. Jak sobie pomysle o takim tatarze, chocby o jakis szyneczkach surowych, czy salami.. nie wspomne o wszystkich serach plesniowych, takich prawdziwych.. mmm

do dupa to kafe czasem :P uciekam i wroce pozniej to moze mi sie uda napisac caly post.. sorki ze trzy razy to samo dalam.

marien...ja tez mam ochote na sery plesniowe hmm mniam;p ciezarowka...zjadlam ostatnio cala paczke ptasiego mleczka;) A co z rybami wedzonymi takimi jak np makrela???Mozna czy nie? Ide pod prysznic. Milego wieczoru do jutra pa...

bym mogla gadac i myslec o zarciu na okraglo a potem wzdychac do tego czego nam niewolno.. senioritka faktycznie chyba tez bym nie ryzykowala na Twoim miejscu porodu naturalnego.. co do ryb to nie jestem specjalnie na takie lakoma, chyba ze nie maja osci :D moje plany na jutro to wyczarowanie obiadku :D

Gość ciezarowka_83
a ja o serach plesniowych slyszalam ze mozna- tzn nie te smierdziele tylko te camemberty mozna jesli sa z mleka pasteryzowanego ide do ksiazki dziewuszki, trzymajta sie i poglaszczcie ode mnie swoje brzszki :)