Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela1000

Nowy Topic dla Mam które urodzą w Listopadzie 2012!!!! ZAPRASZAM NA POGADUCHY

Polecane posty

wazka- Nie maz :) chlopak :) nie pracuje mamucha- nam tez sie podobal, mielismy ubaw jak siostra przylapala tego mlodego jak golil nogi jej maszynka hehe :) a moja mala zasnela o 19 i chyba juz jej nie bede dzisiaj kapac, nie chce jej budzic i rozbudzic jeszcze bardziej kapiela, niech sobie spi :)

Przepraszam za te puste posty ale dopiero jak taki wyślę wyświetlają mi się poprzednie, nie wiem czy tylko ja tak mam czy to kafe już padło całkowicie

No chłopak, chłopak, same mężatki na forum to się zagalopowałam. To z czego wy żyjecie? Z czego on trójkę dzieci utrzymuje? Zdradź tą tajemnicę - skoro Ty używasz bardzo drogich zabawek czy wózków a facet nie pracuje. Chyba każdy by tak chciał:P

wazka- Nie maz :) chlopak :) nie pracuje mamucha- nam tez sie podobal, mielismy ubaw jak siostra przylapala tego mlodego jak golil nogi jej maszynka hehe :) a moja mala zasnela o 19 i chyba juz jej nie bede dzisiaj kapac, nie chce jej budzic i rozbudzic jeszcze bardziej kapiela, niech sobie spi :)

O a mamuchy post z 21 dopiero teraz zobaczyłam. Już nie wiem co jest grane. Przegrywamy z Serbią - czekam az mecz się skończy. Synuś ogląda u męża na kolanach.

u mnie tez dupa z tymi postami, to chyba ogolnie cos na kafe nie dziala.. mi synus powoli zasypia ale chyba jeszcze cycus zaraz bezie. Milego wieczorku dziewczyny!

Gość mamucha83
A mi mala usnela chyba na dobre okm30min temu mam nadzieje na dobre Creamyful-twoja mala zrobila sie spiochem wiem ze niby prywatna sprawa ale tez jestem ciekawa z czego zyjecienw takim wypadku? Ale dzis burdel na kafe sie zrobil odechciewa sie pisac jakis wywodow wieksuzych bo i tak ucina Jakie plany na wiecxor? Mi kolezanka pozyczyla 2-czesc 50twarzy greya bede czytala zaraz A mi z filmu podobaly sie tance polnagich panow ich klaty pupcie itd :-)

Gość mamucha83
a ja dopiero teaz przeczytalam post marien- kurde daj znac co u lekarza z maluszkiem bo go szkoda mam nadzieje ze to nic powaznego a nie zaden np rota wirus czy ine swinstwo

Mial dwie firmy dosc dobrze zarabiajace na siebie, jedna zamknal a druga zawiesil. Zabezpieczyl nas oczywiscie bardzo dobrze ebysmy mieli na wszystko. I teraz od pol roku siedzi ze mna w domku a ja sie ciesze bo mi pomaga ze wszystkim. Jak mala podrosnie to ja chce cos otworzyc dla siebie tak jak juz pisalam. A moj facet tez niedlugo chyba wroci do pracy bo mu sie nudzi w domu. Jak jeszvze bylam w ciazy to lepiej bo wiecej czasu mialam dla niego i codziennie gdzies wychodzilismy razem na np. kolacje, obiad , do kina.. albo jechalismy gdzies dalej odpoczac. Oczywiscie teraz tez wychodzimy czesto do miasta czy cos zjesc, ale trzeba caly czas sie mala zajmowac :) No i teraz on czasu spedza w garazu i reperuje swoje "dzieciatko"... bynajmniej ma jakies zajecie :P a tak to caly czas z nami

apropo to wyslalam Wam krotki filmik mojej malej w hustawce i 2 fotki :) lezaczka nie mamy , tak jak juz mowilam ale taka chustawka to prawie to samo WOW w koncu kafe dodaje mi bezproblemowo posty :)

apropo to wyslalam Wam krotki filmik mojej malej w hustawce i 2 fotki :) lezaczka nie mamy , tak jak juz mowilam ale taka chustawka to prawie to samo WOW w koncu kafe dodaje mi bezproblemowo posty :)

Hej!!! Creamyful bardzo Ci współczuję, nie chciałabym być w takiej sytuacji, ze od pół roku oboje nie mamy pracy - nie przespałabym z nerwów ani jednej nocy ale też na pewno faceta w domu bym nie trzymała tylko by szukał czegoś od rana do nocy. Rozumiem, że jakieś oszczędności były ale przez pół roku na 5 osob żyjąc w drogiej jednak Norwegii to pewnie niewiele zostało. A ja dzisiaj miałam bardzo miłe sny i w ogóle nie chciało mi się wstawać - mały do 7.30 spał więc się wyspałam:)

Hej :) u Nas nocka spokojna, Mała zasnęła ale znów z przebojami, marudziła, nadal pobudzona ale mniej, jestem happy że po szczepieniu obyło się bez gorączki :) u Nas paraliż miasta, spadł śnieg !!! ostatnie takie mrozy były tu 30 lat wcześniej :) oni tu przy -5 szkoły zamykają...:D :D marien daj znać co i jak po wizycie wazka widzę, że mąż już wtajemnicza młodszego w tajniki futbolu :P Craemyful piszesz, że Twojej córci by się nudziło w takim leżaczku bez kolorów ..no skoro takiego nie masz to skąd możesz to wiedzieć :) moja Meli ma kolorową matę edukacyjną i w niej już teraz za długo nie poleży a wali od niej kolorami na lewo i prawo :D miło, że mimo wpadki facet taki odpowiedzialny tylko uważaj na niego żeby się nie okazało, że następną dziewczynę zapłodni a Ty zostaniesz z niczym..sorry za szczerość my mieliśmy oglądać filmy oskarowe, ale coś nam się z transferem porąbało i nie można ściągać, mąż dziś ma dzwonić na infolinię bo wg umowy mamy nielimitowany :O zmykam śniadanie jakieś zjeść bo Meli jeszcze śpi :)

Wgłowiesieniemiesci - wg mnie to zero odpowiedzialności siedzieć pół roku w domu przy 3 dzieci!!!Ale może w Norwegii łatwiej. A my zaczęliśmy nowy serial Homeland:)

Gość mamucha83
Hej :-) U nas w miare standardowo tylko mala o 3sie obudzila glodna cwaniara nauczyla sie ze jak lezy sobie cicho marudzi to ja jej smoczek do buzi i ide spac wiec w zwiazku z tym teraz od razu przechodzi do darcia sie i wyrywania mniebze snu :-) pozniej sama usypiala z 30 min a na to robi wyjatkowo glosno duzo gada do siebie :-) Homeland serial wnktorym zakochana jest moja siostra Wglowiesieniemiesci- dobrze ze bez atrakcji sie obylo po szczepionce bo z tym bywa roznie Zazdroszcze wam ja nie mam w tej chwili zupelnie czasu na jakies filmy i seriale ( szkole sie w takim jednym programie komp zeby sobie ladnie dotobic) nie chce po maciezynskim wyladowac w dupie z kasa a tez nie chce isc do normalnej pracy i malej dawac do zlobka czy do nianki Dzis w tv wladca pierscieni leci to obejrze a jutro wkoncu hobbita i zycie pi Cramyful- ja bym dawno chlopa do ronboty pogonila nie zaleznie od tego ole zaoszczedzil A co do maty edukacyjnej to mojej znudzila sie juz w pozycji lezacej wiec ja sadzam w niej na poduszce i mata ma nowe zycie :-) robie tak dopuki nie przyjdzie bujaczek Mala zaczyna przestawac protestowac w lezeniu na brzuszku tlko sie rozglada Caly ranek od 7sie integrowalysmy i ja z komora polowoalam na usmiechy

A ja dopiero od 2 dni małego kładę na brzuszku - nie lubi i po 5 min zaczyna się denerwować. Ale podobno trzeba.

Gość mamucha83
Ja ja przerzucalam na brzuch jak spala bo "na trzezwo" to wielki protest ale zaczelam ja tez w ciagu dnia przekladac i ja nosic w tej pozycj zeby dobrze wszystko widziala ale nadal nie jest lekko jak przestanie sie interesowac to placze i protestuje i kombinuje jak sie na bok prxewalic :-)

Nie rozumiem wazka czego mi współczujesz? I po co mam go wyganiac szukać pracę? Jeśli mamy pieniądze na wszystko co chcemy, i ma swoją firmę. Chyba by mnie wysmial jak bym mu powiedziała że ma szukać pracy. Bo po co? A co do zapladniania innej to to ze my mieliśmy wpadkę nie oznacza że mój facet zdradza mnie i niedługo zaplodni druga. Nie rozumiem dlaczego jesteście dla mnie takie nie mile? Dlatego że mi sie powodzi, mam wspaniałego faceta i nie musimy pracować a mimo tego mogę sobie pozwolić na wiele?

Creamyful dziewczyno ja tam niczego Ci nie zazdroszczę napisałam tylko bys na faceta uważała bo wszystko w życiu może się zdarzyć, może mi mąż jutro powie że odchodzi do innej albo że jest gejem :D po prostu zycie to nie bajka i lubi zaskakiwać, a Ty jak piszesz nie pracujesz, ja po prostu bym się bała że mogę zostać z ręką w nocniku

Podobno firmę zamknął wiec jak ma? Kręcisz coś:) A skoro zamknął czyli zysków nie przynosiła, no bo nie wiem jak można zamykać firmę, która zyski przynosi? No może ja sie nie znam. A co do wpadki to pewnie że kazdemu się może zdarzyć. Tylko czy to wspaniały facet? Wspaniały facet nie zostawia dwójki malutkich dzieci. I ja bym w życiu z kimś takim się nie związała. Nie gniewaj sie ale ja mam takie zdanie a na naszym forum wyrażamy swoje zdanie nawet jak się to komuś nie podoba:P

Wglowiesieniesmieci, mam jedna karuzele w pastelach i jest średnio zainteresowana, datego tak napisałam. Ta w huśtawce dużo bardziej ja interesuje

Wazka czytaj dokładniej jedna firmę zamknął a druga jest zawieszona. Pierwsza zamknął bo za dużo czasu pochlaniala. Druga zawieszona i narazie stoi i czeka. A ja nigdy jeszcze nie pracowałam dlatego chce coś otworzyć jak mala pójdzie do przedszkola ;) a 2 dzieci nie zostawił, kocha je bardzo i mamy je i nas bardzo często zostawił ich matkę, której nie kocha i nic ich nie łączy po za klotniami

Zawiesił firmę przynoszącą dochód? ok, już nie wnikam. Twoja sprawa jak żyjesz, ja po prostu bym tak nie chciała i tyle. Lecę trochę poczytać, miłego dnia dziewczyny:)

Woli być ze mną i pomagać mi a ja sie cieszę. Niedługo wróci do pracy a ja będę sobie radzić sama. Tak jak pisałam mieszkam tutaj bez rodziny. Więc nie mogę zadzwonić po np mamę.żeby wpadła i mi pomogła. Mimo żebym chciała. A to jest moje pierwsze dziecko i kompletnie nie wirdzialam na początku nawet jak sie zakłada pampersa. ;)

my też jesteśmy sami w uk, nie mamy tu nikogo, maż chciał brać urlop ale straciłby dodatkowe godziny czyli kasę a mimo, że żyje się nam tu dobrze to kasa zawsze się na coś przyda, od porodu do końca świąt mąż tyrał po 12h dziennie, ze wszystkim byłam sama ale sama powiedziałam do męża że ja sobie poradzę i tak też się stało, ogarniałam dom, gotowanie, przeprowadzkę i różne sprawy, teraz od początku roku mąż pracuje już normalnie po 7-8h i ma czas dla Nas, nie żałuję że wtedy pracował tak dużo, pomagał mi odrobinę ale mimo wszystko wiem, że na niego mogę liczyć w każdej sytuacji :)