Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsssssssaaaa

Mam 23 lata i nadal jestem dziewicą. Dobija mnie to strasznie

Polecane posty

Gość dsssssssaaaa

nikt mnie i tak nie zechce bo jestem brzydka, chyba że jakiś wierzący na reproduktorke :(

Gość Menstrooatzja
Kurva żygatz mi sie chce jak na was patrze bazyle pierdolone. Nie wychodztzie na ulitze gdy suońce za oknem kurvy brzydkie.

Gość oligarcha
idz na dyskotekę i pozbądź się problemu dla kolesia po kilku piwach każda potwora jest wystarczająco piękna

Gość todsia
ja mam 24lata, kilku chlopakow za soba , z obecnym jestem od 2 lat i też jestem dziewicą :) Nie jestem wierząca ale chcę z tym do slubu poczekać takze kochanie nic się nie przejmuj, to skarb, zwłaszcza w dzisiejszych czasach :)

Gość november rainnn
skarb ale nie dla brzydoka ktorego nikt nie chce :O

może nie tyle co nie chce, ale np nie wiedzą o jej istnieniu? :) Taka prawda... jak ktoś nie lata po dyskotekach, to tak jakby nie istniał... mam ten sam problem

Gość problemmeeeeeeee
todsia - i tak kiedys bedziesz po rozwodzie :) kiedys wpomnisz moje słowa :) a potem bedziesz ryczącą czterdziechą szukającą k.u.t.a.s.a

Gość todsia
no pewnie ;) myslę, że autorka nie miała tego szczęścia trafić na drugą połówkę i że wcale nie jest brzydka. A nawet jeśli faktycznie tak jest, to jest takie powiedzenie "kazda potowra znajdzie swego amatora" :P więc głowa do góry :)

Gość todsia
problemmeeeeeeee może i będę :) skoro jest tyle rozwodów, to może i ja się "załapię" cóż nikt nie wie co go w przyszłości spotka. Ale na pewno nie rozwiodę się z tego powodu, że byłam dziewicą do ślubu :)

Gość Serafina_90
Na pewno nie jesteś aż tak brzydka żebyś nie mogła nic z tym zrobić. Wystarczą ładne ubrania, makijaż, fryzura i trochę więcej pewności siebie. ;)