Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Wiola:)

czym najchętniej bawią się wasze 6 miesięczne dzieci?

Polecane posty

ulubioną ,,zabawką,, mojego malucha są chusteczki dla dzieci. każda zabawka( nawet nowa) zostaje przez niego wyrzucona jak tylko zobaczy opakowanie chusteczek. kupiłam mu specjalnie kolorowe książeczki które szeleszczą ale nawet one przegrywają z chusteczkami. już nie wiem czym mam go zainteresować bardziej niż chusteczkami..

Gość doloressssa
moja uwielbia gazety,książki, pudełka od kremów i mamusi torebkę :)

mój gazetami i pudełkami też jest bardzo zainteresowany ale wszystko wkłada do buzi więc staram się mu tego nie pokazywać.

Gość hmmmh
moje kochały wszystko szeleszczące - wszystko co opakowane było w foliową torebkę. Opakowania od chusteczek też do czasu, kiedy nie rozpracowały gdzie jest otwarcie i można wszystkie chusteczki powyciągać na raz. Od tego momentu był zakaz na tą "zabawkę". :D

Mój w tym wieku miał takiego liska- pozytywkę z Ikei, uwielbiał go ciamkać, był miękki a nos i łapy tak akurat mieściły się do buzi. Czasami gryzaczek, ale to jako ulga przy ząbkowaniu. Metki, folie, gazety... Sama zabawki mu kupiłam raz- interaktywnego konika, zawieszkę do wózka i zabawkę do krzesełka (do wózka też mogła być)- z tych trzech tylko ta ostatnia go zainteresowała... Poczekał aż do teraz, a właśnie kończy 15 mcy zanim mu kupiłam inną, ale do kąpieli, a jedyne zabawki jakie uznaje to do piasku. Po dziecku z rodziny czasem mu coś przynosimy, ale sama bym nie kupowała, bo na tydzień właściwie ma... Aha, miał w międzyczasie chodzik- pchacz.

Gość Pomocyyyyyyyyy
kula hula

Gość beza83
Mój Antuś ostatnio męczy niemiłosiernie takiego oto kotogryzaka:) http://www.krasnolandia.pl/zabawki-eduk ... otoys.html Jedyną wadą dla niektórych może być fakt, że gryzak jest całkowicie naturalny, niemalowany i nielakierowany, a co za tym idzie, pod wpływem wilgoci, a w tym przypadku śliny powierzchnia staje się lekko chropowata. Taki urok drewna:)Poza tym w żadnym wypadku nie przeszkadza to Antusiowi go obgryzać:)

Gość gość
Mój syn tą magiczną kulą hulą i w skoczku.

Gość SmutnaOna24
klockami

Gość anula88****
myslalam ze tylko moja ma tak ze bawi sie wszystkim innym tylko nie zabawkami. ja nasypalam grochu do buteliki 0.5l i sie tym bawi

Gość tikal
Mama Wiola:) już nie wiem czym mam go zainteresować bardziej niż chusteczkami.. a dlaczego chcesz to zmieniac, moj syn ma 14 m-cy i bawi sie czym chce, od zabawek poprzez kostke masla. Mial taki etap ze tylko siedzial i odkrecal butelki plastikowe i dzieki temu teraz jest bardzo sprawny manualnie, potrawi sznurowadlo wlozyc do dziurki.

chcę go zainteresować czymś innym bo on wkłada te chusteczki bo buzi a opakowanie ma ostre brzegi i przez to ma ciągle podrapaną twarz.