Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kudlik_kk

Rady i pomocy!

Polecane posty

Witajcie kochane Forumowiczki! Mam do Was pewne pytanie, bo z pewnością jesteście w tej kwestii o wiele bardziej doświadczone niż ja :) Jestem osobą, której słońce za bardzo nie chce opalać. Mimo smarowania olejkami, różnymi innymi wynalazkami, leżenia godzinami na słońcu, moja skóra jest nadal taka jaka była przedtem. Niezwykle rzadko mnie cokolwiek muśnie. Postanowiłam kupić balsam brązujący - ten z Dove 0 Summer Glow do jasnej karnacji. Jest w zasadzie pora roku kiedy należy pokazywać nogi a ja się wstydzę pokazywać białych jak śnieg. I teraz mam kilka pytań, które dla Was pewnie nie są żadną tajemnicą :) 1. Co zrobić żeby owy balsam nie barwił ubrań oraz nie zmył się po pierwszym większym kąpaniu? 2. Czy jeżeli będę używać Dove i skóra już osiągnie jakiś koloryt, czy siedząc na słońcu i próbując się opalić rzeczywiście się opalę naturalnym promieniem (czy po prostu opalenizna się pogłębi)? Bardzo Was proszę o pomoc, ponieważ to mój pierwszy raz z tego typu balsamami Z góry serdecznie dziękuję :*:*

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować