Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silny fizycznie

pracaw Danii

Polecane posty

Gość silny fizycznie

Jedziemy w 3 w ciemno do Danii szukać pracy,bierzemy namioty,jedzenie i pare zł.Jak wygląda obecnie temat tego jeśli ktoś wie?

Gość pączek z lukrem
marne szanse, że coś znajdziecie, jeśli jedziecie w ciemno. niestety, ale dobre czasy w Danii już się skończyły. nie ma już tyle pracy, co kilka lat temu i dlatego Duńczycy nie chcą zatrudniać cudzoziemców. oczywiście nie powiedzą Ci tego wprost, ale za to będą wymagać znajomości języka duńskiego. nie rób sobie nadziei, że jak znasz angielski, to Cię ktoś zatrudni - nie ma szans. uwierz mi, sprawa przerobiona na własnej skórze, więc to informacja z pierwszej ręki. Dania to bardzo kiepski pomysł.

Gość silny fizycznie
Ale słyszałem że warto,bo nawet na wsiach się znajdzie przy łopacie itp i z fuch można niezle wyjść,nie chodzi mi na początek o stałą posadę,ale żeby przywieść trochę kasy,mamy namioty więc nie wydamy dużo.Jedziemy i wracamy we wrześniu więc niemożliwe żeby czegoś nie znalezc,do prac co nikt za bardzo nie pójdzie,a uwierz mi,że są takie,wiadomo jeden ma więcej szczęścia inny mniej,nie można zakładać,że jak komuś się nie udało to innemu też się nie uda,znam kilka osób co wyjechało w ciemno i zarobili,a przy okazji szukamy jednej osoby do grupy 4 osobowej to jest po 2 w paredo szukania