Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkabrusssii

podszywy zapraszam :D

Polecane posty

Gość aneczkabrusssii
robię penisy z bibuły do ozdobienia lamp i stołów.

Gość aneczkabrusssii
w dzień przed wysyłką figurek z powodu ogromnego stresu, czy się spodobają zakradam się do kurnika, wchodząc na grzędę udaję koguta

Gość aneczkabrusssii
w chwilach ogromnego smutku wsiadam w samochód, przebrana za jelenia udaję się do puszczy i ryczę do zachodzącego słońca. Inspiruję w ten sposób miejscowych malarzy.

Gość aneczkabrusssii
czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki

Gość aneczkabrusssii
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość wiadomo ze ......
Hahahahaha !!!!!!! Dobre !

Gość aneczkabrusssii
:classic_cool:

Gość aneczkabrusssii
kładę głowę na kasie w biedronce i naciskam przycisk z napisem burak

Gość aneczkabrusssii
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wśród przechodniów :classic_cool:

Gość aneczkabrusssii
nocą w przebraniu rekina zakradam sie do pokoju taty, powarkujac i szczerząc zębiska straszę malutkie gubiki w jego akwarium

Gość aneczkabrusssii
dobranoc :classic_cool:🖐️

Gość aneczkabrusssii
kiedy nikogo nie ma w domu, na palcach skradam sie do łazienki, po czym szybkim ruchem sięgam na półkę i z wielkim apetytem pożeram podpaski bella mojej mamy

Gość aneczkabrusssii
Zwinąwszy wała z kołdry wykradam się w nocy z mieszkania i chyłkiem przemierzam w klapkach kolejne piętra klatki schodowej wykręcając po drodze wszystkie żarówki, po czym wychodzę na zewnątrz, w domofonie wkładam zapałkę pod przycisk od swojego mieszkania i zza śmietnika obserwuję rozwój sytuacji.

Gość aneczkabrusssii
Wieczorami nakładam na twarz rajstopy 2 den sąsiadki z parteru, po czym obleczona w pelerynę z prześcieradła, przemykam się korytarzami mego bloku w poszukiwaniu gazetek, po czym perfidnie i z premedytacją wyciągam je spod wycieraczek i budując z nich statki-origami, bawię się w kapitana morskiej żeglugi w kałuży na parkingu.

Gość aneczkabrusssii
codziennie skoro świt z lamparcim zacięciem i oczekiwaniem, wymykam się z mojego schronu pod wiaduktem, aby niezauwazona wcielic sie w babcię klozetową w miejskmi szalecie pod koniec dnia delektuje sie zuzytymi podpaskami marki Bella oraz papierem używanym przez starsze emerytki i rencistki, udając że sa to kanapki z dżemorem, tudzież z nutellą

Gość kocham cie podszywie cholerny
naprawde mnie to rozsmieszylo, poplakalam sie ze smiechu, szkoda ze nie moge cie poznac na zywo, musisz byc inteligentny a zarazem przezabawnym czlowiekiem :D

Gość aneczkabrusssii
Jestem zmuszona wyjawić Ci pewną prawdę o mojej osobie... Wiesz jak bardzo Cię kocham i dlatego nie możemy żyć dłużej w kłamstwie. Prawda jest taka, że niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w tak sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji.

Gość aneczkabrusssii
oj, tu nie jest 1 osoba :) przynajmniej 2 :classic_cool:

inteligentna i przezabawna osoba, nie wiem jakiej plci ale to bez znaczenia

Gość aneczkabrusssii
codziennie wieczorem przyczajam się za osiedlową biedronką nieopodal parku niczym żądny krwi dziki gepard i czekam na ludzi wychodzących ze swoimi pupilami na spacery.obserwuję dokładnie zwierzaki i głęboko w mojej sfrustrowanej głowie tworzę mapę świeżo oddanych psich stolców,aby zaraz po tym jak wszyscy znikną w swych domostwach rzucić się w wir zapomnienia i z papierową torbą zbierać te ciepłe parujące jeszcze kupki.Udaję się potem do domu i chowając się pod kołdrą ,smaruję się pod nosem aromatycznymi kupami i wącham je w ekstazie ,poddając się mojej ulubionej grze, odgadywania psiego menu...

Gość no dobra wlasnie
się zesralam ze śmiechu Heheheheh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aneczkabrusssii
..codziennie nad ranem zaraz po brzasku staję na parapecie ,okleiwszy uprzednio krocze taśmą izolacyjną chińskiej produkcji,zakładam na nos papierowy dziubek z gumką oraz przytraczam sobie do głowy nadmuchaną gumową rękawicę i zaczynam piać aby obudzić do szkoły wszystkie dzieci w moich ukochanych Pierdzimąkach Kujawskich. Również, często nocami przy pełni księżyca zakradam się do kaczych legowisk przy pobliskiej osiedlowej sadzawce.Wyszykuję puste legowiska i układam się tam uprzednio ubrana w płaszcz przeciwchemiczny OP-1 oklejona kurzymi wysmarowanymi kaczym łojem dla utrzymaia zapachu piórami i błony pławne zrobione z gumowych rękawic zakupionych w biedronce.Oczekuję tak ubrana na upragnioną ekstazę ,którą będzie zaproszenie do stada i odlot do ciepłych krajów na zimę...

niech bedzie kilka, niech sie jeden choc ujawni, moze za duzo tego stolca, ale poza tym to ryje na maxa ze smiechu :D

Gość aneczkabrusssii
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajona w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy.

Gość aneczkabrusssii
Śmiesznie będzie kiedy prześcieradło wspomagane duzymi ilościami łykanego przeze mnie hormonu młodości prosto od Piotra Frączewskiego, przedostanie się na druga stronę mojego jestestwa a następnie zwinięte wdzięcznie we wstęgę Moebiusta wyfrunie na dach mojej zabytkowej chaty z delty Gangesu, skąd swobodnym wzbije sie lotem polując na kaczki o wyjatkowo obfitych odchodach. A następnie przyaportuje je do domu wraz z dużą ilością majonezu ukradzionego z lewej dolnej półki sklepu Tesco, oczywiście. Z serdecznymi pozdrowieniami od klanu zajęcy polnych

ahahaha przydalaby sie jakas analiza postaci, jakis profil psycho naszego podszywa, dla mnie jest genialny :D

Gość aneczkabrusssii
Chciałam przy tej okazji dodać, że przeżywam obecnie załamanie nerwowe ponieważ po dwóch tygodniach zerwano ze mną kontrakt na darmowe obciąganie z połykiem w kolonii trędowatych w Timbuktu :(... Chyba wciągnę nosem kurz z wycieraczki mojego sąsiada - aktywisty LPR, onanizując się przy tym owocem mango z puszki Nadmieniam, że z zapałem odbywam piesze pielgrzymki na dworzec PKP w Zgorzelcu, gdzie wślizguję się pod lokomotywy spalinowe i zlizuję smar z ich tylnich osi, czując z rozkoszą jak tłuczeń podtorowy wbija mi sie w zwieracz odbytu

Gość aneczkabrusssii
Jestem notorycznie szykanowana za potajemne wyjadanie suchej karmy Chappi z misek rotweilerów pilnujących zakładów przemysłu betonowego "Beton". Także mój zwyczaj wyskakiwania zza krzaków i wykrzykiwania "Huhu, Bonanza" w Parku Rozrywki w w Pcimiu Dolnym spotyka się z ostracyzmem społecznym :(