Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftvrvrfvfvsrfvr

Kobiety najpierw ponizaja niskich facetow a pozniej twierdza ze to kompleksy tyc

Polecane posty

Gość ftvrvrfvfvsrfvr

h facetow glownie je od nich odrzucaja a nie stricte sam wzrost. Przy czym teraz ""niski" to dla nich facet gdzies tak do 177 cm wzrostu. No kurwa jakbym tak ja stal 24h/dobe 7/7 w tygodniu i pierdolil jakiejs lasce kurwa ale jestes chujowa nie masz 90/60/90, masz za male piersi za plaska dupe i za szeroka talie i tak ciagle wszyscy by jej gadali ciekawe czy ona by w kompleks nie wpadla i nie zaczela mniec na tym punkcie jeba. Stuknijcie sie w ten tepy leb nastepnym razem jak bedziecie olewac albo obrazac "niskiego " faceta..

Gość to już było
😴

Gość ftvrvrfvfvsrfvr
Moze i bylo ale problem jest nadal.

Gość stary to od dawna wiadomo
ze tak jest. ja mam 174 i rodzice juz ustawili mnie na zabieg w utrechcie wydluzania nog o 10 cm po zabiegu bede miec ok 184-186 cm. Tyle mam dobrze ze mam stosunkowo teraz krotkie nogi po wydluzeniu beda ok bo tulow mam taki jak koles ze 185 wlasnie

Gość stary to od dawna wiadomo
to ja frodo the niziołek

Gość thief of death 666
i tak wszyscy poumieramy! KLAJNIAKI UND DRYBLASY!

Gość Josef Svejk
Ciekawe, ile taki zabieg rzeczywiście kosztuje? Bo z tego, co gdzieś czytałem to 1 cm = 50 000 zł. Warto?

Gość Apasz24
Niziołek, to Ty ?:D

Gość dam wam rade
moj maz ma 169 i jakos nie placze tak jak wy.

Gość Apasz24
Kawał byka :)

Gość perfekcyjnie niedoskonała
a ja tam nawet lubię niskich facetów, ważne żeby był proporcjonalnie zbudowany i był szczupły. Nie skreślam kolesi tylko dlatego, że są niscy, sama też nie mam wzrostu modelki.

Gość Josef Svejk
Qrwa, co za czasy... Pokolenie moich rodziców, czyli roczniki '50-'60, jakoś nie miało takich problemów. Moja ciocia, tak z 170 cm, wzięła sobie za męża faceta, który w dzieciństwie przechodził chorobę Heinego-Medina i miał kilka cm krótszą nogę, a sam miał może 164 cm. Pobrali się w wieku 20 lat i byli ze sobą aż do końca, bo wujek zmarł. A teraz, jak czytam na tym forum, nie liczy się uczucie do drugiej osoby, tylko... "jak ja się z nią/nim pokażę na mieście" :/

Gość hmmm hmmmm
by wydłużać nogi - kości to trzeba poświęcić kilka lat na taki proces.... i jeżeli się nie myle to można taki proces "rechabilitacje" przeprowadza tylko u dzieci u których kości wciąż rosną - stosuje się gdy jedna z kończyn jest krótsza... i takie dziecko kuleje chyba że ty planujesz tytaniki sobie wszszczepić???