Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fisher21

NIE ZADWONIL

Polecane posty

nie cierpie gierek .....wiec z desperacji weszlam tutaj na forum uslyszec opinie bezstronnych osob

nigdy poprostu mu sie nie zdazylo byc nieslownym...ja sie wyszykowalam i czekalam pol dnia na ta kawe...az do wieczora gdy zaczelam sie martwic a on jak nigdy nic ma sie swietnie..stad moje zmartwienie....czyje sie zignorowana paradoxalnie, choc to on chcial mnie zobaczyc...porpostu nic nie rozumiem

no nie potne sie...szkoda mi tylko, bo widzialam ze koniecznie chcial sie wczoraj zobaczyc ale nie moglam...i w telefonie powiedzial mi ze jutro czyli dzisiaj zadzwoni.......i nic.. dla mnie to bez szacunku, i szokujace bo on taki nie jest.. wiec jesli nawet kogos ma na oku lub nie dba o moje uczucia to po co chce te spotkanie...na kawunie, obiadek jak sam nazwal...

boli mnie ze to spieprzyl.....bo jestem w sytuacji bez wyjscia. honor mi podpowiada ze mnie zlekcewazyl... a moglismy byc blisko wzgledem chocby przyjaznii....a teraz to nawet jak sie zobaczymy to z niesmakiem w moich oczach......a dzisiaj sie cieszylam. No nic, widze ze wszyscy dajecie mi do zrozumienia ze to koniec...poczatek konca. Dzieki za wpisy wszystkim

chyba ze jak proszek do prania pisal ze dramatyzuje zbytnio....metlik w glowie. A i dodam ze to moj pierwszy udzial w blogu w moim zyciu...malo odpowiedzi jakos ale za zaistniale jak mowilam dziekuje

Gość bocho_arek
z babami trzeba na dystans. jak pokazesz ze ci zalezy, to jestes w dupie

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
On spotyka sie już z inną, na 100%