Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak eM

CZY POZWALACIE PARTNEROWI NA FINAŁ W ŚRODKU PRZY TABLETKACH ANTY ??

Polecane posty

Gość gosiak eM

Hej czy pozwalacie swoim facetom by w was kończyli przy zażywaniu tabsów? Ja jestem przy 3. opakowaniu i mam jakieś głupie opory przed tym, a on nalega :( . Jeśli pozwalacie to jak się przełamałyście? Dodam że ciąża w mojej sytuacji obecnej byłaby dla mnie "końcem świata"...

Gość gosiak eM
Może w końcu ktoś odpowie ? :( nie teraz to w dzień ;)

Gość gosiak eM
a ty czemu nie śpisz? :p

znasz działanie tabletek ? chyba nie skoro masz opory brałam 3 lata przed ciąża i już 5 po ciąży i oporów nie mam po to biorę tabletki by spokojnie współżyć

Gość gosiak eM
Znam schemat działania tabletek ale mimo to mam opory...:(

Też miałam opory. Trzeba się przełamać ;) mi się udało i byłam mega zadowolona :) a raczej byliśmy :P

Gość marysienkaaaaa
Dajcie sobie spokój z oporami! Najgorszy jest 1 raz :p Raz skończycie w środek i opory odejdą ;-) Potem tak wam się spodoba że każdy finał będziecie tam chcieli ;p wiem z doświadczenia :P a też się bałam ;)

Gość Viki019
Taaak, a potem niespodziewana ciąża :-/ ... Najlepiej stosować gumkę + tabletki. Wtedy można być 100% pewnym.

Gość gosiak eM
więc pozwalacie czy nie ?:p

Gość oluśka92
Ja biorę od roku tabsy i regularnie współżyjemy z partnerem do końca we mnie. Czasem kilka razy w ciągu jednego dnia. I JEST OK :)

"Taaak, a potem niespodziewana ciąża :-/ ... Najlepiej stosować gumkę + tabletki. Wtedy można być 100% pewnym." Jasne, najlepiej stosować wszystkie metody na raz. To wersja dla paranoików. Ja wyszłam z założenia, że skoro się zdecydowałam na te hormony to trzeba z tego korzystać, bo przecież przez całe życie brać ich nie będę. Nie kończyliśmy w środku gdy np. brałam jakieś leki, miałam problemy żołądkowe, ale były to sporadyczne sytuacje. Wszystko było ok. Piszę w czasie przeszłym, bo już nie biorę tabletek.

Gość ghgfhgfhgf
"Taaak, a potem niespodziewana ciąża :-/ ... Najlepiej stosować gumkę + tabletki. Wtedy można być 100% pewnym." jasne- truć się i nawet z tego nie korzystać- super patent. jakbym była taka paranoiczką, to bym sobie odpuściła facetów i poprzestało na moim hi tech LELO

Gość rempla
W różnych ludzie są sytuacjach... JA się np nie dziwię młodym dziewczynom które nie mają nakładów finansowyc, ani one ani ich partnerzy na ew. dziecko że tak się obawiają ciąży...

Gość paatka1
ja też mam schizy i nie wiem czy powinnam pozwalać partnerowi kończyć we mnie :( on to robi ale ja potem myślę czy na pewno jest ok :( i tak co miesiąc od okresu do okresu :( Mimo że jest ok to zamartwiam sięc zy nie nadejdzie miesiąc ze bedzie zle :(

Gość aneczka91 :)
Hej dziewczyny może powiecie coś więcej? Może niech wypowiedzą się tylko te które pozwalają czy się nie zawiodły ?:) Bo sama planuje brać tabsy w niedługiej przyszłości :)

Gość juleczka145
Ja stosuję tabl od ponad dwóch lat i partner nie kończy we mnie. Ciąży boję się strasznie i mój partner dochodzi już na zewnątrz. Nie chcę mieć dzieci w ogóle i jak zdarzy mu się dojść we mnie, robię mu wymówki z tego powodu.

Gość hdgsagdhgs
a co to za glupie pytanie? po to sie bierze tabletki by cieszyc sie prawdziwym sexem a na tym to polega zeby facet konczyl w srodku to najwspanialsze uczucie na ziemi

Gość mkkk
jezzzuuu gdybym miala nie pozwalac to szkoda by mi sie bylo truc i wywalac tyle kasy

Gość mkkk
i biore od paru lat a kochamy sie czasem kilka razy w ciagu dnia gdy np mamy wolne dni i jest do konca i cudownie nie wyobrazam sobie teraz tak nie robic taki sex nie do konca to nie sex

Gość do tych co tak krytykują
A wam od początku było łatwo się na to zgodzić? Ja też pozwalam partnerowi na finał we mnie, ale na początku było wiele nerwów i stresu... Długo stosowaliśmy tylko prezerwatywę i robiliśmy wszystko żeby nawet jego penis nie otarł się o moje ciało, przyzwyczailiśmy się tak dbać o wszystko że trudno było po kilku latach stosowania gumy tak po prostu zacząć robić to "do środka"... Musicie się przełamać dziewczynki :) a warto bo uczucie jest boskie :)

Gość czytam i własnym oczowm nie wi
po co ryzykujesz, a po paru miesiącach napiszesz na kafe, że brałaś tabsy i wpadłaś. Znajoma książkowo brała tabsy 8 lat i ... ma teraz czwarte dziecko. Więc wal przyjemność, dbaj o bezpieczeństwo. Zresztą co to za przyjemność, jak leci z ciebie. Chyba, że podnieca się jak masz okres. Bleee

Gość hyhyhyhyhy! ^^
Wiecie co jest najlepsze ? Że takie wpadki jak opisują ludki na forach *jak wyżej* to zawsze miała znajoma, znajomy itp ale nigdy osoba pisząca na forach ;d hehehe ... Może znajoma miała wymioty, biegunkę, piła dziurawiec, paliła papierosy albo po prostu zdarzyło jej się zapomnieć o tab... Po za tym jak kogoś nie podnieca pełny stosunek to co woli? Spermę na twarzy? ;)

Gość Miigotka18
Dokładnie ;) ja też nie wierze w te internetowe legendy o zawodności tabsów :p

Gość Zawsze jest ryzyko 0,2-0,1%
Tabletki dobrze stosowane dają zabezpieczenie 99,8-99,9%, ale jeśli brać pod uwagę fakt że plemniki zawiera również preejakulati ilość opisywanych choćby na kafe ciąż ze stosunku przerywanego to jeśli tabsy mają zawieść to mogą to zrobić nawet bez wytrysku partnera w pochwie ...