Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuki 777

pielęgniarstwo - 2012/13 kielce

Polecane posty

Gość kuki 777

hej . wybiera się ktoś z was na pielęgniarstwo na ujk ??? lub czy jest ktos kto studiuje na tym kierunku i w tej szkole?? czy aby się dostać wystarczy matura z biol. podstawy ?

hej ja sie wybieram na ten kierunek na ujk z tego co mi wiadomo przyjmuja z podstawami wiec nie masz sie co martwic:)

Gość Kaaaasiek
ja się dostałam z podstawą:) problem tylko taki, że nie znam nikogo z kierunku a we dwie zawsze raźniej:(

Gość Kasia_kielce
ja tez zaczynam w tym roku studia na ujk na kierunku - pielęgniarstwo. poszukuje współlokatorki do pokoju w mieszkaniu, w Kielcach. najlepiej studentki UJK tego kierunk

Gość madzia000000
a ja wynajmę mieszkanie w wieżowcu dla studentki/studentów w Kielcach, 2 pokoje z kuchnią i łazienką, w dobrym stanie, okna dopiero co wprawiane na Słonecznym Wzgórzu :) która chętna odzywać się pod tym postem

Gość dzidzajja
kobity po co wam taki gowniany zawod- myc , karmic , przewijac, przebierac chorych , wynosci basney-fuj, ja nienawidze ludzi i nigdy bym nikomu nie chcia pomagac zawodowo i za marna kase-owszem pielegniarka w szkole, przychodni , prywatnym gabinecie -ma duza tetsza prace niz ta w szpitalu-slyszlam ze sa tam dyzry nocne i 12 godzinne- praca na zmiany w wekendy i swiata-ludzie to gówno i nie warto im pomagac