Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaswiniaa

jestem w ciazy i chyba przestane sie wazyc w ogole :(

Polecane posty

Gość zalamanaswiniaa

dzis zaczelam 30 tc i 11,5 kg na plusie :( Juz nie wspomnie o tym, ze mam 155 cm wzrostu wiec wygladam jak spasiona swinia. Zreszta - mierze bwod uda i reki i niby od poczatku ciazy sie nie powiekszyly, dziecko tez w sumie wcale nie takie duze, w 29 tc wazylo niecale kg:( Puchnac - nie puchne. To gdzie sa te kg? :( Przeraza mnie to, co ciaza robi z mooim ciałem :(

Gość zalamanaswiniaa
ma ktos tak jak ja? Czywszystkie przytyly maks 12 kg w calej ciazy? :(

Gość ^abc_xyz^
Ja przytyłam w pierwszej ciąży 20 kg a w drugiej 16 kg :)

Gość Alemowa
Ja na razie 8, ale to 27 tc. I mam 171 cm..

Gość zalamanaswiniaa
Alemowa to sie ciesz i kurwa nie kop lezacego, ok ?

ja przytyłam 12,5 kg przez cała ciąże a mam wzrost taki jak ty dziś śladu nie ma

Gość zalamanaswiniaa
myszka , to tez zachowaj te rewelacje dla siebie, sprawia ci radosc, ze kurwa komus dolozysz?

Gość do myszki83
nie powiedziała bym,ze nie widać... przecież Ty jesteś GRUBA,

Gość Alemowa
A co jesz? moze to wina jedzenia?

Gość Mamuśka007
A może to woda? Pod koniec tyje się mniej. Dojdziesz pewnie max. do 15 kg.

Gość do myszki83
w szczególnosci od pasa w dół szerokie,pot ężne biodra i grube uda

mówię by sie nie martwiła jedzenie jedzeniem ale i hormony mają wpływ na tycie daj sobie spokój jedz normalnie i tyle już nie duzo zostało potem ruch :D będzie

Gość opróżniam szfe
ja przytyłam 25 kg:/ masakra. ale od razu po porodzie miałam 15 kg mniej, a dwa tyg później tylko 5 kg do przodu. nie martw się tak wagą, to w końcu ciąża. dziecko waży swoje, do tego wody płodowe, łożysko, piersi rosną. nawet jeśli nie puchniesz to i tak woda w organizmie się zatrzymuje.

gdzieś kiedyś czytałam żę mniej więcej to tak idzie w kg 3,5 kg - dziecko 3 kg - krew i dodatkowe płyny 2 kg - warstwa tłuszczu na pośladkach, biodrach i udach 1 kg - powiększona macica 1 kg - wody płodowe 1 kg - łożysko

Gość do myszki83
nie pitol,ze mówisz tak by sie nie martwiła,chwalisz sie ot,co,pytanie tylko,czym? tym,ze jestes grubym kurduplem? autorko nie martw sie kilogramami,najważniejsze,by dzieciątko było zdrowe kilogramy zrzucisz,spokojnie:)

Gość moja córka
to ja Cie pociesze ..mam 153 cm i w ciąży przytyłam 20 kg .Od 6 do 16 tyg wymioty i mdłości wiec waga poleciała w dól a później poszło w górę. Mój brzuch był tak wielki ze jak wchodziłam do pokoju to było widać brzuch brzuch brzuch a później gdzieś tam reszta mnie :)

Gość zalamanaswiniaa
gin mi kaze od 10 tc zres luteine, chociaz mialam tylko 2 jednodniowe epizody z plamieniem :( Poza tym cycki mam juz do pasa, gdzyby nie to dziecko to bym sobie chyba podciela zyly juz :(((

Gość zalamanaswiniaa
co mam zrobic z tymi cyckami? czasem to mysle ze wolalabym je sobie obciaz po prostu

Gość zalamanaswiniaa
a przypuszczam, ze geny mam po mojej babci, wiec nie zapowiada sie ciekawie :((((

Gość Mamuśka007
Kobieto, ważniejsze, że dziecko zdrowe. W cycki możesz silnikon wstawić, jeśli faktycznie będą aż tak okropne.

Gość moja córka
za bardzo się tym przejmujesz ..na niektóre rzeczy nie masz wpływu wiec wrzuć na luz.

Gość zalamanaswiniaa
wiem, ze najwazniejsze ze dziecko zdrowe, ale chcialabym tez miec cos z zycia po trzydziestce. silikonow nie chce:( a ja mam wrazenie, ze dla mnie to zycie sie juz skonczylo :(((

Gość jakotakommmm
Załamana ty jakaś szurnięta jesteś. rzucasz się jak wariatka. w ogóle co za wstretne baby tu siedzą. Mysza normalnie odpowiedziała a te sie rzucają. Brak słów. ja przytyłam 8kg mam 166cm. po 3 dniach nie bylo sladu ciazy na moim ciele. ale ja jadlam same zdrowe rzeczy, wszystko co dobre dla maluszka. do tego regularnie ćwiczyłam.

Gość nie histeryzuj.....
mam 168 cm wzrostu, przed ciążą ważłam ok 55 kg chociaż to bez znaczenia :p w pierwszej ciąży przybrałam ( bo "przytyłam" to nie jest w tym wypadku właściwe słowo) 16 kg, w drugiej 24 kg, mimo że dbałam o zdrowa dietę itd. MOja koleżanka powiększyła się ;) o 9 kg a druga o 34 kg - obie wręcz fanatyczki zdrowego żywienia więc jak widać nie ma reguły. Wszystkie karmiłyśmy piersią i wróciłysmy bez problemu do wagi sprzed ciąży, ja wręcz wygladałam jak miss anoreksja jak moje dzieci miały po około pół roku i potem - ważyłam 51 kg. Więc dbaj o siebie, zdrowo się odżywiaj i przestań się wygłupiać bo zachowujesz się tak jakbyśnie dorosła do rodzenia dzieci.

Gość zalamanaswiniaa
wyobraz sobie, ze ja niestety nie moge cwiczyc chocbym chciala , bo mi moj gin zabronil. Niczego nie moge. Po prostu moge tylko tyć kurwa mac.

Gość zalamanaswiniaa
no wyobrazam sobie ze jak przytylas 8 kg, to nie bylo po tobe widac 3 dni po. ale u mnie to bedzie widac jeszcze ze 3 lata po, rozumiesz? Ciesz sie, ze wszystko u ciebie dobrze, bo u mnie kurwa od samego poczatku jakies komplikacje i same zakazy. Tez chce miec cos z zycia:(((

Gość masz racje
Twoj życie dobiegło smutnego końca. Teraz już tylko wegetacja i wyrzucanie biednemu dziecku, że zmarnowało ci życie. Puknij się dziewczyno w głowę, może jakieś styki zaskoczą.

Gość oj tammmm
ta ciąża była planowana??

Gość zalamanaswiniaa
tak, byla chciana i planowana:( Ogolnie jestem zadowolona, tylko od czasu do czau mam takie dni :(