Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama87...lll

Kupię chodzik ! :-)

Polecane posty

Gość mama87...lll

Ma ktoś może chodzik do sprzedania?

Gość dzis ja wygram
na all zobacz. a nie chcesz pchacza? ja ost. wlasnie kupilam, mala nie chodzi wprawdzie jeszcze ale niezly ma ubaw z tego panelu z przodu :D

Gość mmammuskaa
chodzik nie jest zdrowy dla dzieci.....

Gość ja mam chodzik
Ja mam zupełnie nowy chodzik do sprzedania, jeszcze zapakowany, zupełenie nieużywany, nie zdążyłam z niego skorzystać, bo moja mała wcześnie zaczęła chodzić

Gość Nasz-Koliberek.pl
Zapraszam na nasza stronę www.NaszKoliberek.pl gdzie znajdziesz wszystkie akcesoria dla swojego dziecka,ceny są bardzo atrakcyjne i chętnie pomogę podczas wyboru.

Gość maracuja12
chodziki to bardzo szkodliwy wytwor dla dzieci

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Kobietki nikt Was nie pytał czy to szkodliwe, tylko czy macie sprzedac. :) Powiedzcie mi czemu niby to wszystko takie szkodliwe? Ja chodziłam w chodziku i wszystko ze mną ok, moja przyjaciółka też - aż się od mebli odbijała i wcale nie ma krzywych nóg - wprost przeciwnie, nogi ma cudowne. :P

Moja Mała też chodziła w chodziku. Wszystko ma zdrowe, nóżki prościutkie. Chodzik odstawiliśmy jak miała niespełna 12 miesięcy bo już sama chodziła (gdzieś czytałam, że dzieci poruszające się za pomocą chodzika późno zaczynają chodzić - u nas się nie sprawdziło). Mały też dostanie.

Gość maracuja12
zapytaj rehabilitanta! poprostu dziecko obciaża stawy biodrowe, do stawiania kroków uzywa nienaturalnych schematów ruchowych, to tak jak z siedzeniem, nie sadza sie dziecka zanimsamo nie usiądzie, tak samo z chodzeniem. po co ładowac dziecko do chodzika jak nie chodzi. nie bedzie miało krzywych nóg ale patologicznie nauczy sie chodzic, obiciązy biodra, nie bedzie umiało odpowiednio znaleźc srodka ciężkosci, zły nacisk i ustawienie stóp. dziecko sie wtym nie uczy chodzic! nie pomagaj naturze! to bez sensu

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Mój chodzi sam przy meblach i w chodziku też zasuwa po całym mieszkaniu, dużo słyszałam o wielkiej szkodliwości chodzików, jednak wszystkie moje koleżanki i ja zasuwałyśmy w chodzikach i jesteśmy zdrowe. :P Żyjemy o dziwo :P.

Gość maracuja12
nie popadaj w skrajnosci, ze chodzik powoduje utrate zycia.... poprostu nie jest korzystny a u niektórych dzieci powoduje szkody. zawsze sa zwolennicy i przeciwnicy

Gość aneta0207
ja mam chodzik na sprzedanie - jasno zielony firmy baby mix - czy jakoś tak (ponoć można z niego zrobiś bujaczkę ale ja nie próbowałam). Chę się go pozbyć bo zawala więc 40zł + koszt przesyłki i jest twój. ewentualne zdjęcia i odpowiedzi na pytania na maila Pozdrawiam