Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onamika27lpoloik

Związek ponad 25 letniego faceta z dziewczyną 16-18 lat,co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość Onamika27lpoloik

I dlaczego tak negatywnie to oceniacie:P przecież nikt nikomu nie robi krzywdy,sama jak miałam 16 lat spotykałam się z facetem co ma 28 i nic mi się nie stało,dlaczego zawsze tak negatywnie oceniacie takie związki?

Gość ilona 9949
wez spieprzaj ,jak chcesz to wiąż sie z kim chcesz a nie wkółko pierolenie o tym samym

Gość ociulały przebudzeniem
Jak negatywnie, on sobie potarmosi młode cycki ona się nauczy życia a potem się rozstaną :)

Gość Księżycowa Kotka
pedofilu ile jeszcze tych tematów założysz? jak 30 latek się kręci koło 16 latki to dla mnie pedofil i tyle.

Gość im fazy
ze go okradli 16latkowie a ja 25 latkowie

absolutna racja! 16 letnia dziewczyna nie jest wbrew rozwojowi fizycznemu tak rozwinięta psychicznie by współgrać z 25-30 latkiem. najczęsciej to wykorzystywanie jej słabości np. złe relacje z ojcem czy z rodzicami. potrzxeba ucieczki i uluda szczescia pcha ja w zaleznosc i wbrew sobie postepowanie chocby sie jej wydawalo , ze jest szczesliwa. bywaja wyjatki ale one jak zwykle wyjatki potwierdzaja regule

Gość ==============-=-=-
pedofilia to seks albo inna czynność seksualna z osobą poniżej 15-tego roku życia . Co do związku z tematu to raczej jako facet przed 30tką nie chciałbym takiej dziewczyny, za duża różnica w postrzeganiu życia chyba.

Gość Księżycowa Kotka
Ferdynand Pryszczyc no własnie, albo jak ta dziewczyna nie ma w ogole ojca jest zagubina itp ======= ja dobrze wiem, że wedle prawa pedofilia to sex z dziewczynką do 15 tego roku życia, ale nagabywanie 16 letnich dziewczynek to WG MNIE pedofilia, jak napisałam wcześniej. I z takim facetem MUSI być coś nie tak, skoro ma pociągi do dorastających dziewcząt

Gość pasports
a co jak 13 latka sama chce sie ruchać ? wręcz jest inicjatorką zbliżenia

Gość Księżycowa Kotka
no a jakby 8latka albo 11 latka chciała to co wtedy? Skorzystać chyba trzeba co ?

Gość pasports
jak chce ..to czemu nie?

Gość oqrwa..
są granice trolowania i chyba jedna z osób udzielająca się w wątku je przekracza.

Gość pasports
większość tych małolatów sama się pcha na kutasa ,a póznie j krzyk pedofil pedofil

16-latka to dziecko i nigdy bym się z taką nie umówił. Z tym rozwojem psychicznym, to bym nie pzresadzał, bo to nie to co kiedyś. Dziś takie nastki to poziom podstawówki - wystarczy spojrzeć na niektóre wpisy na kafe

Gość pasports
założe się ,że jak by taka gówniara sama przylazła do jakiegokolwiek faceta to zaden by nie odmówił tylko kutasa w pape pchał

Gość ociulały przebudzeniem
16-18 to już rozwinięte fizycznie dziewuchy :)

Gość adrenokortykotropina
ale mentalnie dzeiciuchy, myślące, że są dorosłe :D