Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dieta slim fast

Napisze to chociaz Wam sie nie spodoba

Polecane posty

Nie pisze o osobach chorych na miedoczynnosc tarczycy itp oraz o osobach ktore nadwage zawdzieczaja rodzicom-tzn byly pasione od kolyski. Jecie cale zycie-czasem zrecie Pozniej zauwazacie 2 mies przed wskacjami ze jestescie tluste heh No ale ruszac sie nie lubicie Wiec macie wg was 2wyjscia tabletki z Chin I cudowne diety 300/500 kcl Tylyscie cale zycie a w tydzien chcecie schudnac 10 kg najlepiej zeby skora nie wisiala a brzuszek byl jak u mlodego kulturysty Oczywiscie bez ruchu bo pada bo nie macie czasu Szkoda mi takich ludzi . Nie nasmiewam sie tylko nie rozumiem Tez man Dziecko I po porodzie nosilam rozm.36 Jedne spodnie za male wiec kupilam wieksze. Gdy pekl mi zamek w rozm. 38 stwierdzilam ze sobie pofolgowalam- nie czekalam Az mi sie rozmiarowka w sklepie skonczy , nie czekalam Az waga pokaze 85 kg. Tak odchudzam sie bo troche przytylam w brzuchu dupie I udach-ale wiem z czego . Na moim ciele jest jeszcze nadmiar tluszczu ale na Boga nie wielkie zwaly tluszczu ktore jak u wiekszosci z Was sie wziely. Pidjelyscie walke z kg I super!!!! Niektore z Was maja super efekty :) ale tylko te ktore odchudzaja sie z glowa :) I Brawo dla tych dziewczyn za motywowanie innych!! Mnie tez zmotywowaly :) Reszcie radze poczytac topik ktory zalozyl dzis chlopak z wiszaca skora . On duzo schudl duzo I szybko 20 kg . Tez mozecie miec ten problem oczywiscie anoreksje zaburzenia laknienia I depresje rowniez bo Dopadnie was jojo albo zjecie cos kalorycznego I znienawidzicie siebie jeszcze bardziej I te idiotki zerujace na Waszej naiwnosci "sorzedam diete od dietetyka" "sprzedam lide". Hehe te dziewczyny co zra lide chudna mniej niz dziewczyny z topiku o 1000 kcl - sprawdzalam A mistrzyni czariwnicadlugozyca z topiku Schudne 35kg w 7 tyg tez normalna nie jest opisywala swoje diety wczesniejsze I jojo -ma-sa-kra Pozdrawiam wszystkie odchudzajace sie z glowa dziewczyny:) Schuda raz a dobrze. Dluzej ale zdrowiej. Beda sie ograniczac I ruszac I nie beda musialy w ciagu kilku lat zakladac tu tematow bo beda pamietaly ile wysilku I samozaparcia zajelo im schudniecie Wszystkie obelgi ktore sie na mnie posypia nie zrobia na mnie wrazenia :)

Gość pitrawaw
pisz sobie tu , ale nie wchodz na kazdy topik nie wtracaj sie madralo

wszystko trzeba robić z głową. drastyczne odchudznie w kilka tygodni to totalna pomyłka ponieważ po pierwsze ta waga prawdopodobnie wróci, po drugie skóra nie zdąży się skurczyć, po trzecie wprowadza to organizm w stan katabolizmu który trawiąc własne białka obniża jędrność ciała

Nie jestem madrala tylko jestem madra :) Podstawy dietetyki plus ruch Ach wiem ta zazdrosc I zawisc Bye bye katujcie sie dalej a ja bede sobie wchodzic gdzie chce I pisac co mysle jak masz z tym problem zaloz sobie prywatne forum Bye bye

Gość Olka z kitką
Dlaczego miałaby mi się to nie spodobać... niewolnicy szczupłej sylwetki każdym kosztem też sa potrzebni w końcu to oni napedzają cały przemysł środków odchudzających oraz psychologów leczacych z bulimii i anoreksji :)

tu nie chodzi o samo odchudzanie tylko o to aby podejść do tego fachowo. bo laski które bez pojęcia rzucają się na diety babanowe, kefirowe, ryżiowe, diety 1000 kcal, dukany, atkinsy, byle tylko do urlopu schudnąć przypominają mi jako ćwiczącemu facetowi kozaczków którzy przychodzą na siłownię i od razu zaczynają jeść metanabol bo im jakiś Rafał z Włodkiem polecili mimo iz nie ma nawet pojęcia o ćwiczeniach które wykonuje

Olka trafilas w sedno Posprawdzalam sklad kilku preparatow typu slim asystor Itp Mozna kupic suplementy w aptece za mniejsza kase i z wiekszym stezeniem no ale jak grube Panie w reklamie schudly I pozuja w bikini to szara masa leci kupic Gdyby kupily grapefruity na lepsze by im to wyszlo

cudaczne środki odchudzające dla kobiet są mniej więcej tym samym czym te super leki na potencje, tzw "naturalne viagry". czylo 2 kapsułki zawierające 100mg tribulusa terrestris + 100 mg argininy kosztujące 80zł, podczas gdy w sklepie z odżywkami dla sportowców kupi się nie 2 a 120 kapsułek tribulusa i to nie ze 100mg tylko z 1000mg.

Dareios masz racje Ja nie napisalam ze odchudzanie jest Zle Glupota jest nizauwazenie ze sie przytylo 20 kilo I chec zrzucenia tego w 2 Miesiace I ten brak silnej woli heh tydzien glodowki I kilo zjedzonej kielbasy na grillu u sasiadow, wazenie sie 2 razy dziennie I Szok ze wieczorem jest wiecej Brak slow Ogarnijcie sie dziewczyny

ja osobiście tez odchudzam się że tak powiem sezonowo, ale ja gdy się za to zabieram, siadam z kartką, kalkulatorem, z tabelami zywieniowymi i układam. a nie stwierdzam że skoro jem i tyje to moze jak przestanę jeść to schudnę

No ale zeby to wiedziec trzeba czytac sklad! One tylko maja wage przed oczami :P Potem Jakies malolaty czytaja forum I dolaczaja do topikow o glodowkach :( "od ilu kalorii sie chudnie" Ma-sa-kra

A ja sie ruszam ! Skacze po 6000 razy na skakance-zamiast biegania .chodze na Zumbe . Pije szejki slim fast ale tylko dlatego ze he lubie :) sa wygodne do przygotowania w pracy :). Maja fajne smaki. Nie Musze dziennie liczyc kalorii I jesc serkow wiejskich na sniadanie I owsianek . Urozmaicam nimi diete po prostu. To tak jakbym zjadla musli .

Www.herk.pl Sa tam kalkulatory -przeliczniki po lewej stronie Wyliczy Sam ile kcl dziennie pitrzebujecie aby stracic 1kg tygodniowo Wyliczy proporcje bialka, tluszczu I weglowodanow Mozna bez dietetyka? Mozna Ps jak ktos sie duzo rusza,ma prace fizyczna bedzie chudl nawet na 1500 kcl Jak ktos ma prace umyslowa I stosuje diete 500 kcl niech sie nie dziwi ze ma problemy a koncentracja , mysleniem, cera , wypadajacymi wlosami

Gość TakaOna8900
Slim fast nie powiesz mi że te szejki są zdrowe ;p przecież to chemia. To już lepiej jeść owoce i warzywa jak tak promujesz zdrowy styl odżywania ;) Każdy odchudza się jak chce ale według mnie MŻ plus ruch to najlepsza " dieta". Osobiście nie piłabym tych szejków no ale jak lubisz ;p

chemia? uwielbiam ten argument nie wiem co akurat w slimfascie jest ale zdaje się że wszelkie te shaki bazują na naturalnych składnikach. ot białko + witaminy.

Gość TakaOna8900
Nie powiesz mi że taki slim szejk jest zdrowszy od owoców lub warzyw ! sorry ale wolę zmiksować sobie np truskawki z kefirem niż pić jakiś rozpuszczony w wodzie proszek.

tylko że truskawkiz kefirem to głównie cukier. ja korzystam z róznego rodzaju suplementów i odżywek i licze je po prostu jako zamienniki posiłków

Owocowe jogurty pewnie nie maja chemii. I chlebek nie ma I cielecinka. Heh W szejkach mam bialko witaminy magnez wapno Itp w odpowiednich proporcjach bo cwicze. Rownie dobrze moge kupic odzywki dla kulturystow ale nie znam sie na nich wiec kupuje slim fast I czasem szejki z superdruga bo sklad jest podobny U nas sa one w aptece . Albo witaminy w tabletkach plus jogurcik I magnez --Wole szejka z witaminami I zbilansowane posilki Zanim kupilam czytalam etykiete pol godziny pod regalem :)

Gość TakaOna8900
Wiesz co wolę jeść to co zawsze tylko w mniejszych ilościach a do tego się ruszać ( rower, basen czy cokolwiek innego) niż jeść jakieś suplementy diety ;p

Gość TakaOna8900
owocowy jogurt to chemia zgoda ale jogurt naturalny plus owoce zmiksowane ? Zresztą jedz co chcesz, tylko nie wypowiadaj się na temat zdrowego odzywania jedząc takie slim szejki ;p

lepiej kupić te dla kulturystów ponieważ one są zazwyczaj tańsze i bardziej ekonomiczne a skład tego co przesłała TakaOna jest generalnie do dupy, od cholery cukru, mało białka, ale chemii tam za specjalnie nie widze. ot węgle, białko, tłuszcz plus witaminy i minerały

To nie mOje szejki!!! Ja mam slimfast 3.2.1.plan 3 przekaski. Np owoc 2 slim fasty 1 obiad Te ze zdj sa starej generacji I sa dostepne na allegro Ja mam 3.2.1.plan

Gość TakaOna8900
Ja sceptycznie podchodzę do wszelkiego rodzaju produktów "slim" albo "light". Wolę jeść to co zawsze a w mniejszych ilościach i wtedy zawsze chudnę - jeśli jest taka potrzeba :) Teraz mam do zrzucenia jeszcze z 5 kilo i właśnie jem około 1200 kcal plus ćwiczę. Myślę że taka dieta jest najlepsza bo nie serwujesz organizmowi wielkiego szoku ;p Powodzenia w diecie , ale proponuję zamienić te szejki na coś zdrowszego ;)

A ja mam hipoglikemie I sklad szejkow mi pasuje :) Bez cukru mam zawroty glowy I trzesa mi sie rece Nigdy nie pisalam kupujcie slim fasta . Jak ktos pytal pisalam na czym moja dieta Polega. Mam efekty ? Mam Jestem zadowolona,smuklejsza, mam sile do pracy I cwiczen :) Nie przekraczam proporcji weglowodanow jakich potrzebuje moj organizm Wyliczcie sobie najpierw ile gram bialka cukrow I tluszczu potrzebujecie a pozniej komentujcie :) Ps serki light maja 0.4 g tluszczu ale cukrow od cholery :)

hipoglikemia trochę zmienia postać rzeczy ale pamiętaj że to właśnie duże dawki cukry wywołują huśtawkę glikemiczną. po zjedzeniu większej porcji cukrów prostych poziom może się jeszcze bardziej obniżyć

Taka ona :) Szejki maja cukier ale nie jem slodyczy nie podjadam jest ok Uwielbiam szejki I bede je pila :) Tobie rowniez powodzenia :) Ja wage mam idealna teraz sie ujedrniam I wysmuklam Ty zjadasz ok 1200kcl I cwiczysz I takich osobach mam jak najbardziej pozytywna opinie :) Zmiana nawykow zywieniowych I ruch To dziala cuda :)

Gość TakaOna8900
Dzięki za miłe słowa :) Tobie również życzę powodzenia ;) a i skorzystałam ze stronki którą podałaś do obliczania ;p